Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 782
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Със съжаление нося вест,че е починал Ален Делон
Знам,че не е за тази тема,но той все пак е актьор,обичан от поколения наред и символ и цяла епоха в киното
Мил на праха му

# 76

"Любовта винаги ме е вдъхновявала да надскачам себе си. Никога не съм мечтал да бъда актьор. Влязох в професията и продължих да играя заради жените и за жените."

"Ако трябва да умра утре, дай Боже да е от любов. Искам хората да казват за мен: „Той често страдаше, понякога грешеше, но обичаше. Живя истински и не бе измислено създание на своите гордост и скука.“

Една епоха замина в отвъдното....

https://www.hera.bg/s.php?n=4050

Знам, че темата е за турски сериали и актьори, но Делон е легенда....
Мир на душата му! Дано в последните си мигове е усетил любовта, която беше център на кариерата и живота му Heart

# 77
Програмата за новия сезон
Нека някоя добра душа да направи превод на имената на сериалите и,ако се знае,кой ще участва
Благодаря предварително

Май не видях Шехерезада,или се лъжа?

# 78
  • Кърджали
Шехерезада го прекръстиха на Bir gece masalı / Една нощна приказка.

За мен не е проблем да направя това, за което помоли, даже и участващите актьори ще намеря. Но ще е малко по-късно тази вечер, ако не е проблем и ако някой не го направи преди мен.

# 79
Шехерезада го прекръстиха на Bir gece masalı / Една нощна приказка.

За мен не е проблем да направя това, за което помоли, даже и участващите актьори ще намеря. Но ще е малко по-късно тази вечер, ако не е проблем и ако някой не го направи преди мен.

Александра,ако те затруднявам,искам прошка.Само на новите
Не харесвам всички актьори и затова моля за някакъв ориентир
Доста са новите,като гледам,затова ми е малко объркано
Още веднъж,благодаря

# 80
  • Кърджали
Karadut – Черна черница
Участват: Ирем Халваджъоулу, Шюкрю Йозйълдъз Бурак Дакак, Наз Елваз, Селин Тюркмен, Аслъ Инандър и други.
Сценарий: Сърма Янък
Режисьор: Мурат Сарачоулу
Разказва за животя на Зухал Ердем, която изглежда като модерна и градска жена, която живее с баща си и трите си сестри. Губи майка си в ранна възраст и  посвещава цялата си енергия да се грижи за баща си и сестрите си. Под строгото и обсебващо управление на баща си Четин, Зухал е дала обещание да не се усеща отсъствието на майка ѝ и се опита да запази семейството живо, като пожертва собствения си живот. Въпреки че е постигнала успех чрез консултации и книги, тя усеща натиска от околните да не е омъжена.
Deha – Гений
Участват: Арас Булут Ийнемли, Ахсен Ероулу, Танер Йолмез, Уур Полат, Онур Сайлак, Седа Акман и др.
Сценарий: Дамла Серим
Режисьор: Умут Арал
Една  история, в която всеки ще се срещне с лицето, което не подозира, в историята за отмъщението, която започва с конфронтацията на баща и син, единият от които е гений в доброто, а другият в злото, години по-късно.
Bır gece masalı – Една нощна приказка
Участват: Бурак Дениз, Су Бурджу Язгъ Джошкун /Това момиче с три лични имена ми идва прекалено дълго /, Месут Акуста, Кенан Бал и др.
Сценарий: Еда Тезджан
Режисьор Емре Кабакушак
Сериалът ще пренесе на екрана, в разказ, подобен на приказка, невъзможната любов на комисар Махир и момичето Йорук Канфеза , която започва в магическата атмосфера на Памуккале и се простира до имението на Асаф в Истанбул.
Leyla – Лейля
Участват: Джемре Байсел, Алперен Дуймаз, Халил Ибрахим Джейхан, Ийит Киразджъ,Гонджа Вуслатери, Зейно Ераджар и други. Уур Аслан е гост само в началото, като бащата на Лейля.
Римейк н абразилският сериал “Avenida Brazi”
Режисьор: Хилал Сарал
След като е загубила майка си в ранна възраст и няма никого освен баща си, животът на Лейля се преобръща, когато баща ѝ се жени повторно. Лейля, е оставена на бунището от мащехата си Нур, и се връща години по-късно, за да отмъсти на Нур. „Лейля“ ще представи борбата на тази млада жена срещу мащехата ѝ, която е съсипала живота ѝ, и емоционалното пътуване, при което тя ще бъде подложена на изпитание с любов в търсенето на отмъщение.
Kötü Kan  - Лоша кръв
Участват: Ертан Сабан, Дамла Сьонмез, Хюсеин Авни Данял, Толга Гюлеч и др.
Сценарий: Баръш Ердоан и Илкер Арслан
Режисьор: М. Чаатай Тосун
Разказва за трудния и бурен живот на Картал, бивш полицай. Напусналият работа Картал продължава живота си като охранител в нощен клуб. Тихият живот на Картал обаче се преобръща, когато той се забърква в проблеми с мафиотска група. През този труден период Картал е принуден да поеме нови отговорности, като се мести при децата си, от които е далеч от години. Борбата на Картал, който се опитва едновременно да се справи с мафията и да бъде добър баща на децата си, ще даде на публиката вълнуващи моменти.
Yasak aşk – Забранена любов
Участват: Еркан Петеккая, Керем Алъшък, Ебру Нил Айдън, Асена Гиришкен и др.
Сценарий: Йълдъз Тунч
Режисьор: Нилюфер Йозчелик
Ще се разказва за едно много известно семейство, и ще се снима в Адана. Друга информация не ми попадна.
Kör nokta -  Сляпа точка
Участват: Исмаил Еге Шашмаз, Рабиа Сойтюрк, Чалла Боз,Илайда Чевик, Рухи Саръ и други.
Сценарий: Осман Сънав
Режисьор: Юсюф Йомер Сънав
Разказва за любовта, предателството и интригата, които две млади момичета, Гедже и Аслъм, преживяват след катастрофа, която преобръща живота им с главата надолу.
Holding- Холдинг
Участват: Баде Ишчил, Муса Узунлар, Маджит Кьопер и др.
Режисьор: Дениз Йълмаз Сайир
Разказва историята на млада жена, световна рекордьорка по свободно гмуркане, в тежката ѝ битка срещу сестрите си и мафията да поеме управлението на един от най-големите холдинги в страната.
Annem Ankara – Буквално е „Майка ми, Анкара“
Участват: Бергюзар Корел, Мехмет Гюнсюр и още други...
Пише, че е по истинска история. Ама на комшиите доверие се няма, накрая няма да остане и следа от истинската история.
Сценарй: Башак Ангъгюн
Режисьор: Фарук Тебер
Ще представи историята на Зухал, майка на три деца и съпруга на човек, който не е бил дете на никого. Сериалът ще покаже житейската борба на една майка, живееща през 90-те години.
Kalpazan – Фалшификатор
Участват: Чаалар Ертурул, Дениз Байсал, Шукран Овалъ, Тимучин Есен, Сарп Аккая и др.
Сценарий: Сема Али Ерол, Махир Ерол, Айшенур Чок и Тюркюлер Йозгюл
Режисура: Мехмет Ада Йозтекин и Угур Карааслан
Адем, който работи като обикновен офицер в Монетния двор, преобръща живота си с изненада, която прави за сина си Арда. Тази на пръв поглед невинна постъпка води до необратим крах в живота на Адем и го довежда до загуба на работата, жена си и дори сина си. Нещата стават още по-сложни, когато брат му Картал, който е харизматичен, но и голям измамник, навлиза в живота му в този труден период. Докато двама братя се противопоставят на закона, полицейският служител Айше е единственият човек, който ще сложи краят и на двамата. Пътят на Картал неочаквано се пресича с Айше и той се влюбва в нея, което ще промени всички равновесия.
Harika Çılgınlar  - Страхотните луди
Участват: Фърат Танъш, Джейм Ийит Юзюмлюоулу, Вахиде Перчин, Мерием Узерли, Деврим Якут
Сценарий: Ханде Алтайлъ
Режисьор: Бахадър Караташ
Правен по книгата
Разказва историята на живота на едно необикновено семейство, изпълнено с възходи и падения, в което участват важни имена от света на изкуството като Джеват Шакир Кабаачлъ, известен като Рибаря от Халикарнас, Фахрелниса Зейд, майстор на модерната живопис, Алие Бергер, първата турска гравьорка, и Фюрея Корал, първата турска художничка на керамика. Поредицата разказва за тайните и събитията в това изпълнено с интриги семейство.
Güzel Aşklar Diyarı – Страната на красивите любови
Участват: Бурак Беркай Акай,  Халил Ергюн, Мелтем Джумбул, Йозгю Кая, Еге Кьокенли и други
Сценарий: Йозлем Инджи Хекиоулу, Нюл Гюлеч Юнсал
Режисьор: Махсун Кърмъзъгюл
Сериалът ще разкаже историята на семейство Аладжа, изпълнена с мистерии и интриги, придружени от голямата любов на двама непознати. В сериала, с изненадващото пристигане на Дениз, всички баланси в семейството ще се променят.
Siyah Kalp – Черно сърце
Участват: Едже Услу, Бурак Серген, Хафсанур Санджактутан, Арас Айдън, Лейля Танлар, Бурак Тозкопаран, Есра Дерманджъулу и др.
Сценарий: Йълдъз Тунч
Режисьор: Улуч Байрактар
В завладяващата атмосфера на Кападокия „Черно сърце“ представя завладяваща семейна драма. Сумру, която изоставя близнаците си в ранна възраст, се омъжва за богатия бизнесмен Самет. Години по-късно близнаците Нух  и Мелек научават коя е майка им и пристигат в Кападокия. В разкошното имение, в което пристигат, Нух се запознава със Севилай. Пътят на Мелек се пресича с Джихан, син на Самет от първия му брак. Въпреки че Сумру се опитва да скрие и да държи децата си далеч от семейството си, Мелек и Нух успяват да проникнат в семейството и в сърцата на Джихан и Севилай.
Yoksulluk – Бедност /Нищета
Не успях да намеря информация. Ще е от продуцентите на Чапкънчето, значи психопатия
Bir Aşk Masalı – Една любовна история
Участват: Убру Шахин и Мурат Йълдъръм, Езги Еюпоулу, Памир Бораз и други.
Сценарий: Емре Йоздюр и Хазар Козидже
Режисьор: Реджаи Карагьоз
Информация за историята не намерих.

# 81
Още един път благодаря,Александра
Ще видим кои ще отпаднат,че много познато звучат историите на някои.
Все отмъщения,мафии,изоставени деца.....
Интересно ми беше да прочета,че Мерием Узерли ще играе заедно с Вахиде Перчин.Тя я заместила във Великолепния век навремето
Определено ми се иска да гледам Бурак /само да не е някоя шуротия като Шахмаран/,Алперен,Хафсанур.....
Дано да са хубави и интересни
Гений ми звучи интригуващо,както и Страхотните луди и Страната на красивите любови.....оф,че имена им слагат комшиите
Хубава вечер,къзлар
Нас ни думна в Пловдив,дано няма повече..

# 82
Програмата за новия сезон
Нека някоя добра душа да направи превод на имената на сериалите и,ако се знае,кой ще участва
Благодаря предварително

Май не видях Шехерезада,или се лъжа?

Ще ми е интересно как NOW ще наместят всичките си 10 сериала които ще са на екран. Съботата изглежда много пуста, но и това може да Не помогне за дивия .
Петък си остава най-интересно дали Шербета ще продължи да е номер 1 от към рейтинг или ще се срине.

# 83
  • Кърджали
NOW винаги поръчват сериали, забравяйки че седмицата е от 7 дни и после режат без да дават никакъв шанс.

# 84
Има един сериал, който не сте написали и него видях в програмата с участието на Хазал Кая. Криминален е .А може би не съм догледала все пак не знам турски.

# 85
Има един сериал, който не сте написали и него видях в програмата с участието на Хазал Кая. Криминален е .А може би не съм догледала все пак не знам турски.

Сериала с Хазал Кая под заглавие "Али Кара"  нещо  го мотаят и избират и преговарят за партньор и главен актьор. Така че не се знае кога изобщо ще почнат да го снимат. Почти нищо не се знае за дизито от към екип и история.

"Стая за разпити" за дигиталната платформа с Чаалар Ертагул и Хазал Кая ще е криминален със сигурност. Още не е обявена премиерата.     

Алекс ,благодаря за точните преводи на заглавията и инфото към тях. Набелязала съм някой които ми привлякоха вниманието. То е ясно, че никой не открива топлата вода от към история  и няма всичките да оцелеят при това количество.
Желая успех на всички вече имам предположение кой ще падне жертва първи и то по бившия Фокс и да идва следващия късметлия.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 01:41 от femmi2

# 86
  • Дубай
Много сериали, много нещо!Който оцелее, оцелее...

# 87
Здравейте! Blush
Александра, много благодаря! Hug
Толкова много информация- направо получих световъртеж. Grinning И аз съм си избрала 2-3 засега, като добавим и миналогодишните- да видим докъде ще я докарам. Blush

И нещо приятно и празнично- сватбата на Берил и Ерсин от Чапкънчето. Него го спрях отдавна, още през 1 сезон, но тази двойка ми е много симпатична. Нека са много щастливи! Sparkling Heart

# 88
  • Дубай
Да им е честито на Ерсин и Берил...Много да са щастливи!

# 89

Хайдееее на горещият зашеметяващ фраг и страхотно готина визия на Джентълмена от септември по Нетфликс

Новият филм на Чаатай Улусой  за Netflix
"Tam Bir Gentilmen" - "Истински Джентълмен"
ще бъде в Netflix на 26 - ти септември🔥

Вайййй , ЖДНБ! Scream Това напраУ те зашеметява и оставя без думи и дъх и се влюбваш отново.   
Чаатай и Ебру ми харесват има взаимодействие и двамата са красиви и талантливи.
Браво на личната му стилистка Илкнур Шереф - Илка накратко. Разбира си от работата и още веднъж доказа това. Чаатай е в перфектен стил, който допълва образа.  Умопомрачителен!  

Какво лицееее , и устниииии, какво чудоооо , какъв поглеееед на истински кавалер и мъж!

От Бирсен Алтунташ

Обявена е премиерната дата на новия филм Tam Bir Gentleman, с участието на Çağatay Ulusoy. Сценарият на филма, продуциран от Онур Гювенатам и режисиран от Онур Билгетай, е написан от Дениз Маданоглу. Филмът ще се срещне с публиката на Netflix на 26 септември.

Придружен от Çağatay Ulusoy, Ebru Şahin, Haki Biçici, Nazlı Bulum и Şenay Gürler, "Tam Bir Centilmen" предава на публиката с впечатляваща атмосфера търсенето на истинското щастие на Saygın, който живее ослепителен живот, но е дълбоко нещастен. Филмът, който разказва за вътрешното пътешествие на Сайгън, който е описван като любимец и съблазнител на богатите жени, изследва сложното психическо състояние зад неговия блестящ външен свят. Актьорският състав включва успешни имена.
Що се отнася до темата на филма; Отвън Saygın е човек, който е спечелил място за себе си в луксозния и бляскав свят. Повечето хора в града гледат на него като на съблазнителен и безчувствен хищник, любимец на богатите жени. Зад тази привидност обаче се крие съвсем друга истина. Сайгън е мъж, който предлага на всяка жена това, което иска, може би емоционалното удовлетворение, което тя тайно желае, но се страхува да изрази. Неговата работа е да ги накара да се почувстват специални, ценени и важни; Но има един въпрос, който Сайгън никога не си задава: Къде е собственото ми щастие? Този въпрос навлиза в съзнанието му, когато среща младата и наивна Нехир и всички баланси и живот, които той внимателно е установил, се обръщат с главата надолу.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 02:21 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт