Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 70 983
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
А Бараж интересен ли е? Има ли тема за него?

# 106
  • София
Привет!
Днес много се зарадвах, като прочетох новината, че
Мехмет Акиф Алакурт се връща  на екрана.

Съобщава се, че Мехмет Акиф Алакурт, който е бил далеч от екраните дълго време, се завръща като гост-актьор в новия сериал на Show Tv, наречен DAHA. #daha #dahadizisi. Дано!

# 107
Здравейте,  моля, препоръчайте ми сериал, подобен на Златно момче, ако може да е също толкова интересен. Колебая се за Бараж- той интересен ли е и за какво се разказва.

Присъда
Ямата
Малки престъпления
Не пускай ръката ми
Мафията не може да управлява света
Червената стая
Неверният
Плен
Три сестри
Любов и наказание
Завръщане
Вятърничав
Скъпа мамо
Наследство
Имало едно време в Чукурова
Моето име е Мелек
Мистър Грешен
Когато я обичаш
Жена
Доброта
Семейството
Домът, в който си роден, е твоята съдба
Любов под наем
Черна любов
Брак с чужденец
Дъщерята на посланика
Край или начало
Моят живот
Мечтатели
Сезонът на черешите
Горчиво и сладко
Стая 309
Огледален свят
Езел
По-красива от теб
Чучулигата
Огнено сърце
Черно-бяла любов
Истанбулска невеста
Ти разкажи, Черно море

В Бараж се разказва за Нехир, която си пише с Назъм в сайт за запознанства.
Назъм обаче се притеснява да изпрати своя снимка, защото има белег на лицето си.
Той кара своя колега от язовира - Тарък де се представи за него.
Това води до много недоразумения.
Сериалът са го давали по BTV и BTV Lady (сегашно BTV Story).

# 108
# 109
Момичета, вие къде гледате турски сериали? Явно поради авторско право са изтрити почти всички в интернет. И сега се чуд къде да ги гледам.

# 110
  • Кърджали
Да, заради акцията свързана с авторските права,много от сериалите бяха изтрити. Почти всички и от превеждащите се отказаха. Та по-трудно се намират с български субтитри. Има такива, пускащи с автоматичен превод (което е абсолютно безсмислено).
За съжаление, сайтове и линкове не знам аз (освен моите си). Но потърси из сайтовете videa, playtube. Много хора, оправящи се с руският език, гледат по руските сайтове.

# 111
Някой гледал ли е Момичето с червения шал? Интересен сериали е?

# 112
Не съм, но мога да препоръчам Казвам се Мелек.
Чудя се как съм го пропуснала, толкова ми стана интересен, че стоя будна до късни нощи (направо сутрини 😂) и не питайте как се чувствам на следващия ден.
Ето и в момента ужасно ми се спи, но вечерта  забравям за това  и пак с нови сили по няколко серии на бърз ход. 😂

# 113
Чудя се как съм го пропуснала, толкова ми стана интересен, че стоя будна до късни нощи (направо сутрини 😂) и не питайте как се чувствам на следващия ден.
Ето и в момента ужасно ми се спи, но вечерта  забравям за това  и пак с нови сили по няколко серии на бърз ход. 😂

Моето име е Мелек го излъчват по Diema Family от понеделник до четвъртък от 21:00 часа. Следващата седмица епизодите ще се излъчват до петък.
Финалът е на 12 септември от 21:00 по Diema Family.

# 114
Да ви споделя- също не случих на минали летни сериали. И изобщо теорията ми, че мога да си избера нещо хем весело, хем качествено претърпя пълен крах. Grinning Всички препоръки, дето ви ги отправях, се оказаха вятър. Smiley Зарязах тези, дето уж ги бях харесала и  миналия месец изгледах първия сезон на Кошницата с пране. Хареса ми- точно както го описвахте- смесица от крими, хумор, драма, щипка любов и т.н. Hug
Преди седмица реших да започна нещо старо и качествено и намерих "Черни пари и любов". Така или иначе доста от известните стари сериали не съм следила, когато са излизали.
Та сега го гледам него и съм много впечатлена. Не само от актьорите- за тях ясно. Историята е много интересна и сериалът засяга изключително важни теми. Да го гледат някои нашенци сега, дето не можели да разберат съдебната реформа яде ли се, пие ли се. Да го гледат и ще видят какво значи битка с проядена корумпирана правораздавателна система- колко е трудно и колко усилия се искат. За Турция е сериала, но те са общовалидни неща. Полицията и прокуратурата разнищва сериалът, но те нещата са обвързани на всички нива. Затова битката е страшна- и сега, и в нашата страна.
Та така карам последните дни от отпуска- с качествен сериал. Ясно че няма да мога да го довърша като започнат новите, но ще си имам за гледане когато има паузи, и то нещо  хубаво. Знам, че завършва хубаво, така че съм спокойна. Blush

# 115
Сериалът Казвам се Фара започва своето излъчване в България на 24 септември от 21:30 по BTV Story.
Повторения ще се предлагат на следващия ден от 13:00.

# 116
Сериалът Казвам се Фара започва своето излъчване в България на 24 септември от 21:30 по BTV Story.
Повторения ще се предлагат на следващия ден от 13:00.

С "две ръце" препоръчвам този сериал - интересен, динамичен, добра игра, добър сценарий - радвам се за тези, които не могат да гледат с руски субтитри, сега с БГ аудио, могат да го проследят.

# 117
Ще го погледна,тъкмо се чудя какво да гледам.

# 118
Сериалът Adim Farah /Казвам се Фара/ има чудесен превод с бг субтитри от момичетата на Енгин Акюрек. Препоръчвам! Аз съм фенка на Демет Йоздемир и може да съм пристрастна обаче. Simple Smile

Сега започнах Yargı /Присъда/, след като дълго време си стоях на началните серии, въпреки ги бях харесала.  Сценаристката ми танцува по нервите! Препоръчвам! И благодаря за превода!

# 119
  • Кърджали

Florale, приятно гледане. Сценаристката си е тип зловещ гений, но много си я обикнах. А, че и много ѝ пращах поздрави, ама това друга тема.
Тъкмо сега съм се захванала да изчистя превода от разни грешки /понякога едно съм мислила, друго съм писала, добре че е било рядко/ и от дребни клавиатурни грешки.  Така и аз си го гледам отново...

Общи условия

Активация на акаунт