Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 328
  • 727
  •   1
Отговори
# 255

📌 Пънар Дениз и Каан Йелдаръм се ожениха на  сватбена церемония, проведена в Рим.
📌В този специален ден Pınar Deniz носеше сватбена рокля, проектирана от Vivienne Westwood, докато Kaan Yıldırım беше с костюм на Tom Ford.
📌Pınar Deniz и Kaan Yıldırım отпразнуваха този специален ден с вечеря с близките си приятели след сватбата.

# 256
Deha/Гений и двама страхотни актьора😊

Онур Сайлак/Onur Saylak 

Софи.

Тайнственият философ от квартала, наставник и водач на Девран.

Разказвачът на стари приказки и легенди никога не се отказва от истините, в които вярва.

Неговите учения ще бъдат най-великото ръководство за Девран да оформи съдбата му 🔥

И Танер Йолмез/ Taner Ölmez

Танер Олмез, който се готви да се завърне на екраните, разказа за образа на Cesur, който ще изиграе в #Deha и причините да приеме сериала.

„Мисля, че Deha е много добра работа със своя силен и завладяващ сценарий, който винаги поддържа високо вълнението и особено краищата на епизодите. В този проект за първи път играя много различен герой. Cesur е малко като името му, но той също е много колоритен герой с игрив и забавен характер. Когато се появи герой с характер, изпълнен с игривост и забавление да изиграя, не ми беше трудно да го приема.“

# 257
Прекрасни Heart

# 258
Ауу толкова да са сладки Алперен и Джемре. Ама много си отиват😀🥰

# 259
Ауу толкова да са сладки Алперен и Джемре. Ама много си отиват😀🥰

Джемре ми е голяма слабост и с всичките си колеги се разбира от това което виждаме.
Машаллах и за АйДжем разбира се.

Тази вечер нов сезон отварят и Камък ножица и хартия

Двамата сладури Екин и Ураз отново заедно.

Плаката на новия сезон в който е и Ханде Доандемир

# 260
Нови кадри от #LeylaHayatAşkAdalet, който ще бъде на екрана с втория си епизод тази вечер.💥

# 261
който е гледал нощна приказка-не можах да разбера защо искат Махир да се върне в семейството си?
Коя е бременна?
Благодаря на отзовалите се с коментар

# 262
който е гледал нощна приказка-не можах да разбера защо искат Махир да се върне в семейството си?
Коя е бременна?
Благодаря на отзовалите се с коментар
Негов братовчед загина, а годеницата му е бременна. Искат да оженят Махир за нея, защото баща и заплашва с кръвна вражда.

# 263
Pipilota 65,разбрах,благодаря Heart

# 264
И още 2 талантливи актриси, част от Гений/Деха

Мелис Сезен/ Melis Sezen

Imre.
Страстен и със свободен дух. Тайна, която очарова всички със своята красота и интелигентност, но никой не може да я разгадае напълно. Тя живее живота като игра и не се колебае да премине границите. Тя не оставя камък необърнат, за да постигне каквото си е наумила. Контролира емоциите си. Недостъпността й я прави още по-привлекателна.🔥

Ахсен Ероулу/Ahsen Eroglu

Esme.
Есме, която се бори в рамките на потисническото си семейство, въпреки високата си интелигентност и способност за учене, е любимката на квартала с красотата си. Сърцето й обаче от детството й принадлежи само на Девран.
Жена, израснала в семейство без любов, наивна, но има голяма сила в себе си.
Ето защо любовта е най-силният подслон срещу всяка болка♥️

# 265
ох,бе,не знам какво толкова му харесват на тази "Нощна приказка"?
Много ми е скучно да го гледам и ако не е Бурак,който изнася сериите на гърба си изобщо няма да го гледам
Момето пък направо е потресаваща...Не знам къде другаде е играла,но  тук ми е много зле

# 266
ох,бе,не знам какво толкова му харесват на тази "Нощна приказка"?
Много ми е скучно да го гледам и ако не е Бурак,кщойто изнася сериите на гърба си изобщо няма да го гледам
Момето пък направо е потресаваща...Не знам къде другаде е играла,но  тук ми е много зле
На мен тя също не ми харесва - и визуално /най-вече/ и като игра. Изгледах само 1-ви епизод, но нещо не ме грабна, макар че Бурак ми хареса, възможността за развитие на съществуващата интрига, но как сценаристите ще го направят да не се получи нещо "захаросано" в един момент, не зная.

А, аз, не знам защо, съм пропуснала "Камък, ножица, хартия" и като видях преди, че ще има 2-ри сезон, който май днес започва, реших да го погледна и добре направих, много интересен като сюжет, почти съм изгледала 1-ви, дано продължението да бъде все така интригуващо. Може би съм го сбъркала с "Камък на желанието", за който май четох тук не много добри отзиви, а и аз погледнах резюмето и май ставаше въпрос за болно дете, нещо подобно, а аз не харесвам много драматични ситуации, свързани с деца.

Още не съм гледала никоя серия от есенния сезон на следените от мен, а мисля и повечето от нас ги следят, сериали, но аз обичам да имам 3-4 серии готови със субтитри /руски/, ако може и тогава педантично започвам да "отмятам" по списъка. Само дето гледам късно вечер/нощ и сутрин си е мъка ставането, ама след като нещо ме "грабва" и аз го "грабвам" също, ха-ха.

# 267
  • Кърджали
Нощната приказка аз предварително я отписах. Бурак ми е неприятен, девойчето не знам как е като актриса, но веднъж я гледах като гост в Шоуто на Ибо и ми беше кат пренавита пружина от мерак да се изкара интересна. Но заради възрастта ѝ тогава някак си простено ѝ беше.
Камък ножица хартия хем ми е интересен, хем все не мога да изгледам цяла серия от до. Все в един момент се отказвах. А харесвам Екин Коч по принцип като игра.
За "Камък на желанието" започна с много хубава, макар и тежка идея и завърши като пълен провал. Просто от опити "какво да променим за да вдигнем рейтинга" накрая съвсем изгубиха и история и рейтинг. Още ме е яд като се сетя.

# 268
Су Бурджу играе от дете още от малка я помня.
Последно игра в Кардешлерим където си партнираше с Онур Сеит Яран.

# 269
Лейля- епизод 3, фраг 1

- Къде е Лейля?

- Лейля! Разкрита си още от първият ден.

- Лейля не е мъртва. Тя е жива.

- Лейля, махни се от там. Не чакай. Тичай, момичето ми.

- Напомняш ми на някого, когото много обичах.

- Не се вкопчваш в друга жена. Ти всъщност се държиш за паметта на Лейля.

- Бременна съм, Туфан.

- Бог да те накаже!

- От първия момент, в който го виждаш, не успяваш да го предотвратиш. Не можеш да го разбереш, да го изхвърлиш от ума си. Знаеш ли за кого не можеш да спреш да мислиш?
За мен!

Общи условия

Активация на акаунт