Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 774
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Тази награда не беше ли от членове на индустрията, като гласове , а не от фенове?

Може да се гласува за "Пеперудите" на сайта с номинациите ,но колко реално се отчита и спазва  вота е друг въпрос.  Има гласуване и от жури.
Преди бяха по престижни тия награди , напоследък има скандали. Дори и признати актьори отказват да взимат награда.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 00:03 от femmi2

# 676
Йони и всички които чакат Синята Пещера - струва си. Аз не само ревах,скубах коси ,гледах гръмнато.Керем Бюрсин ме закопа какво е ял и пил за този филм нямам на идея след Шереф Меселеси не съм се чувствала така като го гледам.
Деврим е страхотна на мен лично много ми хареса филма.Болна съм не болна и го изгледах разбира се ,че днес ще има още едно гледане с баба ми...

Да не коментирам ,че филма е с обратен завой на всички събития.

# 677
Синем Юнсал и в "Черно бяла любов" игра.Снощи в "Черно сърце е имало обрати и драми.

# 678
  • Кърджали
Аз общо взето взех да се отказвам от Черно сърце. Все в един и същи кръг се въртят, писна ми. Бурак Тозкопаран и Хафсанур са ми много сладки като двойка, но и търпението ми си има край. Щом снощната серия през повечето време ми беше на без звук от досада в очакване на сцените между двамата... Дори не успях да изчакам серията да свърши.  Май ще го гледам само в ютуб с мишката или направо само сцените на двамата.
Черна черница засега ми държи интереса, ама да видим ( то пък и те са под заплаха, та всеки момент може да ги кръцнат).
Филма на Кврем ще чакам да се появи някъде и ще му хвърля поглед.

Салих Бадемджи, Мелис Сезен, Бирдже Акалай, Ертан Сабан и Ахмет Ръфат, кадри от интервю по повод премиерата на Bir cumburiyet şarkısı /Една песен на републиката.
Енергията на Салих Бадемджи е невероятна. Много е хиперактивен, много слънчев. С Мелис явно добре се разбират и са си паснали и ще се радвам да играят в някакъв по-дълъг проект заедно. Макар че аз повече искам да го видя като партньор на Бирдже.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 08:52 от Aлекcандрa

# 679
Благодаря за всички новини момичета🙌
 Рейтинга от днес
Аз съм пристрастна заради Безгранична,но тази седмица бие всички в Total ☺️ Мина за първи път и Перлите, и бих казала напълно заслужено.Много силен епизод. Сериала върви в правилната посока. Който го гледа знае,а който не го гледа да започне няма да сгреши 😁

Сърцето май ще се отказвам от него.Ако продължава така не го виждам

Добавям и в социалните мрежи как е.Най коментирания сериал за вчерашния ден(Там изненади няма,hudu обикновено винаги си е номер едно в социалките )

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 10:51 от *Аня*

# 680
Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ присъстваха на откриването на изложбата на Чаатай Одабаш!

# 681
Йони и всички които чакат Синята Пещера - струва си.

Благодаря ти за отзива😉  Аз нямам търпение да го гледам. А най-страхотното е, че са го включили и във филмите на моя английски Амазон Прайм😍 Супер щастлива съм, довечера ще си го пусна🥳🥳🥳

Lucas Torreira & Devrim Özkan 🔥

Филмът Cadi/Вещица с участието на Фуркан Андуч и Бусе Мерал ще се срещне с публиката в региона на MENA, включително Кувейт, Бахрейн, ОАЕ, Оман, Кралство Саудитска Арабия, Катар, Йордания и Ирак, започвайки от 17 октомври 2024 г. Той ще бъде пуснат и във всички кина в Казахстан на 31 октомври 2024 г.

# 682
Серенай - иконата на МАВИ

Скрит текст:

# 683
Kalpazan ще бъде представен в чужбина под името "Цената на лъжите" 💥

Много ми е интересно да го видя от понеделник този проект.

Tolga Sarıtaş-  Teşkilat сет.

Kerem Bürsin & Lucas Torreira 💥

# 684
# 685
Архан от „Страната на красивата любов“ Бурак Беркай Акгюл разказа на Хакан Гендже историята за това как е започнал да играе. Актьорът, който призна, че детската му мечта е футболът, каза:

📌„Играх футбол, ако не се бях контузил, може би щях да продължа да играя футбол, но животът ме тласна към друг път, казвайки: „Ти трябва да си актьор, а не играч на топка“.

📌„Не мога да скрия как се чувствам, веднага си личи, че съм нещастен или отегчен. Има една поговорка, която обичам: „Който вярва в собствената си светлина, няма да бъде обезпокоен от блясъка на другите.“ Нека всички светят, а аз ще бъда с моята светлина. Затова не ме е страх от нищо“.

# 686
Тази вечер се състоя и галата премиера на филма "Песента на републиката". Споделям някои от снимките, утре надявам се да има време и за повече обзор на събитието 🙂

# 687
  • Кърджали
Ох, имам голям мерак да го видя този филм. Историческата тематика едно на ръка, ама аз за Салих примирам. /Да, пак ще го хваля./ Та, жалко, че ще е по кината, ама се надявам или някак да изтече в интернет или скоро да го излъчат и по телевизията.

# 688
И аз искам да го гледам. Със Салих рядко пропускам. А тук и целия каст си заслужава. Ще се почака доста, но все пак, ако някой нещо чуе и види, пратете, моля ви🙏

# 689
Шифанур Гюл , Nükhet от филма "Песента на републиката",
беше придружена от
 приятеля си Берк Бакиоглу на премиерата .
Дуетът беше придружен от близката си приятелка Съла  
и новото й гадже Ата Айълдъз на гала излизането.

Общи условия

Активация на акаунт