Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 155
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Честит празник и от мен на всички, които са свързани по някакъв начин с авиацията!
Аз се въртя между печката, пералнята, лаптопа и телефона - готвя, за да имат какво да ядат, докато ме няма; чакам всеки момент камуфлажа да се изпере и да го пускам в сушилнята, че и багажа трябва да си стегна; чета лекциите и прослушвам дребния, че днес имало празник на града и не е на училище, та цял ден обикаля Joy
Стягам се и за танци, че затвориха залата, в която репетирахме и сега си търсим нови местенце Sob Нашата хореографка вдигна високо летвата и сега не можем, да си намерим подходяща група Sad Много се надявам, от клуба да разрешат проблема и скоро пак да сме си заедно с нея.
Ей такива битовизми вкъщи Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Честит празник и от мен. 🛩️
Фло, скоро всички ще са зелени човечета.  А как не харесвам ММ в зелено...
Днес не остана време за форума. Шефът беше в разход цял ден, та ми се натрупа работа.
Един стяга багаж, друг го разтоварва, ние сме от стягащите. Ще направим едно кратко пътуване през почивните дни. Хем ми се пътува, хем това редене на куфар ме изнервя. Накрая все нещо ми липсва.
Мъниче, как се справя младежът в друг град? Давам го за пример на разни майки, които отсега не могат да си представят синовете им да учат в друг град и то в университет.
МисЮ, Ежко е много хубав, браво на мама и мини МисЮ.
Приятна вечер на всички, аз ще си правя списък с багажа. Blush

# 107
Дунди, изцяло работата беше на ММ с тоз таралеж.... е, дребчето беше там с Тати, ето ти това; Тати, това как ще го залепиш; Тати, дай аз да направя едно 🤣🤣
А иначе до зелените човечета ....ужасни са новите... Грам не му отива на ММ това зелено.. със светлите си е супер, aмааа ☺️
Приятно пътуване на вас!
Мъниче и ти пак си със 100 неща на главата, опасна работа значии!

Лека нощ от мен, дребното заспа, след малко и аз! ❤️

# 108
  • Пловдив
Дунди, екстра е Дреб - чувства се много добре, намери си компания и му е интересно.
Очертава се силен клас, а класният им е невероятен.
Оправя се и сам с транспорта, което аз лично не вярвах да стане преди Нова година.
Предложих му, последната седмица на този месец да си стои тук, нали са само 2 учебни дни - не остана много очарован от идеята Rolling Eyes

# 109
Здравейте, момичета, съвсем нова съм в темата, аз съм полицейска съпруга и знам, че не ми е мястото тук, но по стечение на обстоятелствата успяхме да резервираме по програма НОИ в Калероя Хисаря. Двама със съпруга ми ще сме, без трите деца, дайте актуално инфо към днешна дата, че нещо много ме стресираха с коментари за лоша храна, студен басейн - че се доплаща вторият е ясно, но поне да е топъл. Ще съм благодарна на всякаква информация от тази година.
Бъдете здрави!

# 110
Здравейте!
Аз по базите на МО не съм била и не мога да помогна с коментар.
У нас сме добре, е, има все нещо да го мисля и да се притеснявам, но не са страшни неща. В събота съм си запълнила програмата, че ще има кой да гледа детето и я чакам с нетърпение съботата.
Мъниче, като те чета какво пишеш за детето - отстрани изглежда като да е много щастлив, че вече е сам и самостоятелен 😊🤭🫣
Мис Ю, гледам я Кати каква е кипра - еми така трябва да е една дама, да се учи от малка. Пуснете си от профила в Инстаграм на Марк Зукърбърг как той лакира ноктите на дъщеря си 🤭🫣🤭
Фло, поздравления за края на ремонта! Това си е сериозна причина човек да се почерпи 😉 Тъкмо днес попаднах на информация кой е цветът на 2025 година Cinnamon Slate

# 111
  • Пловдив
Сети, да действителност е много доволен и щастлив от избора си. Днес класният им му е казал, че ще го закара до гарата в София, ако не успее, да си хване автобуса за там - малък жест, но с огромно послание.
За месеца, в който е там, детето порасна може би с години. Ето например тази вечер - изуми ме с начина си на мислене - буквално като голям човек разсъждава вече.
Едно от притесненията ми беше липсата на контрол към екрана и в частност - игрите - ами вече е на мнение, че няма смисъл, "да отделя време за нещо, което не помага по никакъв начин за развитието" му Scream
Абе все едно друго дете се прибира вкъщи - до преди 2 месеца се губеше в квартала, сега си обикаля сам с автобуси и влакове.

Аз се разписах с отлична оценка на изпита и 2 признати дисциплини, та този семестър ми остана само още 1 изпит Bowtie Очертава се спокоен декември Heart

# 112
  • Пловдив
Polij, ние бяхме там в началото на юни. Закритият басейн е плувен и е по - студен от външните, но предполагам, че те вече не работят. Храната става за ядене, чак лоша не бих я нарекла. Но пък в близост има заведения и магазини.
Носи си хавлии, тоалетна хартия, кутийки за храна т е всичко необходимо. Първа смяна е много рано или някое хранене може да съвпадне с процедура. Няма проблем да си вземете храната в стаята. Ние не сме претенциозни, а и за 55 лв за 10 дни какво да предложат. В темата за програмата на НОИ сигурно ще получиш още информация. Все пак там ходят и много хора, нямащи нищо общо с МО.

# 113
Събота - денят, който предизвиква 24 каратова усмивка.
Добро утро!

Аз си поработих три дни, все още смърчам, така ще е доста време заради синузита и така. Много сте писали, браво, раздвижи се темата.
Днес ще домакинствам и пазарувам, не знам друго какво ще правя, не съм го измислила.
Маги, оздравя ли?
Мъниче, така порастват децата - изведнъж. Няма да забравя как оставих моя син в Нидерландия, как плаках, а той се оправи сам и възмъжа за нула време. Мъниче, ти кога ходиш до Шумен?
Честито на всички празнуващи през миналата седмица. Да сте здрави и успешни!
Хубав ден желая на всички - споменати и неспоменати!

# 114
  • София
Добро утро, прекрасни!
Чак да не повярва човек, какво движение настана в темата.
РАДИНКА се спотайва, а вчера беше рожденичка. Може днес да се появи и да почерпи. Аз й пожелавам здраве!
При нас - на мода е Ковида. За 3 дни го изкара голямата внучка, а след нея - щерката. Вече се оправят. Пазим малката да не го прихване.
Днес си очаквам килимите и пътекита за коридора. Почаках няколко дни повече, но си заслужава. Малко съм резервирана, когато пазарувам он лайн, но нали има опция преглед, та ще вида какво съм избрала.
МЪНИЧЕ, браво на юнака. Така се възмъжава, а не до полата на мама.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, разкажи нещо за внучката. Поздрави на твоето момче!
СЕТИ_БЕТИ, интересен цвят е показания, но този път заложих на светлите тонове- бяло в хола и мляко с какао в други две стаи.
Отивам да правя палачинки за съседите. Grinning
На всички - спокоен есенен ден!

# 115
  • София
Добро утро и от мен!!!
Поуспала съм се днес. Wink
Аз не харесвам санаториума в Хисаря. Отношението им към връщащите се от мисия през 2007 беше ужасно, НОИ си ги обгрижваха. От тогава ги заобикалям. Кумовете обаче ходят всяко лято и си го харесват.
Мъниче, много се радвам на твоето дете. И моят син в осми клас беше приет там (но като резервен вариант, обаче успя на трето за Испанската и си остана в София). Много четох тогава за училището, общежитието и съжалявах после като избра езиковата, но пък си пасна на мястото, та знам,.че децата си имат някакъв техен път и просто трябва да ги подкрепяме. Нека да е все така удовлетворен, а ти спокойна в тези интересни години.
Дафиново листенце, аз още кашлям (при.мен това остава за дълго), не можах да остана в къщи, но пък работим в доста разредена от хора среда и нямаше проблеми. Идната седмица ще е предизвикателството и трябва да имам глас и визия, че ще имаме курс с 40 участника от 18 нации.
Фло, аз пък от години пазарувам всичко онлайн, ама хас всичко (даже храната от над две години).
Днес обаче трябва да сложим зеле и някаква туршийка... Е това няма как да стане онлайн, та ще пия едно бързо кафе и отиваме по Люлин да търсим зеле.
Дунди, успех и на последния изпит!!!
Пожелавам ви усмихнати почивни дни!!
Рапорт даден!!!

# 116
  • Пловдив
Ох, туршийка Heart
Ще обиколя и аз днес пазарите - времето застудя достатъчно, а вкъщи всички много я обичаме.
Дафиново листче, доста често са ми "екскурзиите" до там - от края на август - всяка седмица Joy
Сега ще съм си пребазирана вкъщи до началото на януари, като другия месец пак имам едно ходене за ден до там.
За почти два месеца навъртях толкова километри с колата, че сигурно за годините, в които имам книжка не съм шофирала толкова Joy Но пък си доказах, че мога да се справя и с това (честно да си призная, първото шофиране през прохода много ме стресираше).
Живот и здраве, ще видим какво ще е МТО-то януари и февруари,защото съм си типичен "летен шофьор", ама то в Пловдив кога да видим сняг, а като се качваме в планината, аз съм просто навигатора в колата Simple Smile

Днес освен пазаруването, съм решила, да си прекараме времето с хобитите - вече рядко се случва, да се съберем всички (и днес ММ го няма, че небето е под негов контрол), но и двамата още спят, та си пия кафето в тишина и с вас Heart

# 117
  • София
Ох, това с пазенето... Да му и леко дежурството на ТМ, мъниче.
(Много съм щастлива, че на новото място няма дежурства. Толкова ми напрягаха в академията.)

# 118
  • София
Да се похваля - покупката он лайн на килимите и пътеките е успешна! Доволна съм. Сега предстои да ги постелем.
МАГИ, не е ли рано за зелето? Ние винаги го слагаме на 7 - 8 ноември и за Коледа е готово. Тази година се бях заканила да не се разправям с това, защото в кварталния магазин миналата година имаше чудесно кисело зеле и не беше скъпо. Гаджето вече ме подпитва от къде мисля да купуваме зеле. А аз изобщо не мисля, но накрая сигурно ще се предам. Grinning
МЪНИЧЕ, браво на теб! Ще набереш опит, като шофираш. С гледане не става. Grinning
До обяд се правих на шеф Манчев. Мислех да правя палачинки, но направих мекички. За обяд - кюфтета по Цариградски.
След обяд се правя на ученичка. След месец имам изпит по Позитивна психотерапия. Няма да се излагам пред децата.
Очаквам включване от рожденичкат РАДИНКА, макар и на патерица, от ЛУННО ЦВЕТЕ, от МИС Ю.
Прегръдки за всички. Hug

# 119
  • Пловдив
Ох, това с пазенето... Да му и леко дежурството на ТМ, мъниче.
(Много съм щастлива, че на новото място няма дежурства. Толкова ми напрягаха в академията.)
Благодаря ти!
От 21 години съм само на дежурства и изобщо не мога да си представя, да съм всеки ден от 8 до 5 на работа Scream Времето и така не ми стига, а ако в 1/3 от денонощието се налага, да съм на работа, още около 2 часа в път...ми кога ще изчистя, сготвя, изпера, уча... за време за себе си пък даже и не го виждам в картинката Laughing Сигурно се свиква и така, но съм си организирала сега ежедневието, че да има време за всичко.

Фло и моят изпит след месец е по психилогия Simple Smile Малко по-различна, но все пак част от семейството. Не съм и предполагала, че може така да ме увлече предмета Heart

Общи условия

Активация на акаунт