Фло, като се сетиш и имаш време, пусни ми сайта за килимите, мама прави ремонт и ще предстои купуване и на килим, та ще ми е от полза
Благодаря!
Дафиново листенце, какво стана с чистенето, идваха ли тези момчета за прозорците? Радвам се, че си по-добре вече!
Мъниче, само с каране се свиква, но мен завоите изключително много ме плашат, минавала съм само 2 пъти отиване и връщане през Шипка ... Но ужасно е, не са ми по вкуса хич... Има ли как да ги избегна, го правя!
Дунди, приятна почивка на вас!
Маги и Сети, прегръдкии! 🩷
Ние с дребчето сме при мама, а ММ дава дежурства през ден... Ама така е, който работи на графици си има почивни дни различни от нашите с дребчето...Днес правихме помен 3 месеца на татко, невероятно бързо се точи времето ... Много ни липсва на всички, много!
На едната ми шефка в разстояние от 6 дни в началото на месеца починаха и девер й, и брат й .. покрай нея и аз се връщах със спомени и много тъжно ми беше... Тази седмица, докато аз бях в отпуска пък на друга колежка мъжът й починал в Германия, бил международен шофьор, изпратила го здрав, прав, на път... Нямал никакви оплаквания .. внезапно станало.. на 53 год бил...Просто не знам, само за здраве се моля...
П.с. Мъниче, не можеш да си го представиш, защото и ТМ е на дежурства... Като видя графика и разбера, че аз почивам само уикенда, а той няма свободен такъв цял нито един в месеца...(Дали ще отстъпва, ще застъпва, или е резерва примерно) ядосвам се понякога.. 🤣🤣 Но след 11 години заедно с него май вече трябва да съм свикнала 🤣 аааа и още един плюс на новата работа, ще имам малко повече дни отпуск, та да компенсирам и да може да отпускарствам в делнични дни 🤭🤭
Лека вечер от мен, ще се включа пак тези дни! ❤️