Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Мис Ю, и на мен Декатлон на Солунска ми е близо до работа, да знаеш за друг път. Ние се приготвяме за седмицата, тъкмо пуснах компютъра да купя купони за стола за детето и викам да погледна тук. Хич не ми се ходи утре на работа, малко проблеми има и да видим как ще се развият нещата. Аз съм виновна, защото виновният ми е подчинен. Rolling Eyes и така. Има и такива моменти. Има и други възможности за работа, ще гледам да не се ядосвам и да си вредя на здравето.
Поздрави и успешна седмица на вас!

# 91
Страхотни сте, момичета! Благодаря ви!
Бяхме в нашия в Пловдив, но имаше само черни със синьо.... Нямаше розови и разбира се... 5 годишното не искала да носи МОМЧЕШКИ! 🫣🫣😆😆 Представете си как може да я карам да направи това 😆😆
та се наложи да прибегна до помощ от приятел...

Сети, дано минат проблемите по-бързо и да ти е спокойно!
Фло, пожелавам и на вас да приключвате вече и зимата спокойствие и уют в новичкото! ❤️
Дафиново листенце, благодаря ти за зареждането сутрин! ❤️

Оставям ви и отивам да пълня гъби на дребното, че ме побърка направо с тези гъби... Лека и успешна седмица на всички!

# 92
Здравейте, момичета. Преди малко се прибрахме от Банско, моето любимо място. И трябва да се подготвям за новата работна седмица. Сети, не се ядосвай много за работата си. Аз имам един проблемен ученик в новия си клас, опитвам се да разбера къде е проблемът и говоря с майка му, която ме успокоява мен и ми казва да не се ядосвам толкова.Joy Да се смея ли, да плача ли? Аз не съм имала с моите деца такива проблеми, каквито имам като класен ръководител. Но ще се справя и този път.
Поне в темата децата са послушни и ученолюбиви.
Дунди, желая на твоето момиче успешна реализация след успешната защита!
И на вас слънчева седмица, момичета!

# 93
Добро утроо, минавам и тук да благодаря искрено на Маги, че се ангажира да ми асистира с покупката от Декатлон, днес ще си получа пратката и малката кокона ще има розови пантофи за народните танци в градината
Пожелавам ви хубав ден и уикенд с едно чудесно небе от тази сутрин 🩷

# 94
"На всеки ден трябва да се гледа като на един малък живот.”
Добро утро!

Фло, в този забързан живот е необходимо малко да помечтаем и да забавим темпото, но почти не се получава. Нищо не пречи да си го пожелаваме обаче Simple Smile
Аз дали от стрес, или пък от отслабена имунна система, не знам, пак се разболях. Искам, не искам, взех болнични вчера, едва станах да отида на лекар. Ще трябва да се подсилвам с нещо.

Снощи като прочетох новината за Кирил Маричков буквално се задавих. Да му е светъл пътя нагоре, ще пее в небесата. Отиват си големите и за съжаление скоро няма да има такива като него.

Хубав да е денят ви, макара и мрачен, аз продължавам да се лекувам.

# 95
  • София
Привет, момичета,
Аз се опитвам да не бързам, налагам си го и да имам време за нещата, които искам. (Едното е да пиша тук, но от работа вече не мога, в къщи не сядам на компютъра, а телефонът много ме измъчва,.но по веднъж в седмицата съм си обещала, че ще се "мъча").
Бях на курс цяла седмица и се поизморих, но се запознах с нови хора, срещнах много млади хора - читави и готини. Има надежда и много се ядосвам, че ни показват все другото лице.
Импулсивно в неделя довършихме терасата на щерката с декоративен pvc плет.
Днес ще направим и втората тераса. Нищо, че вали, на нас не ни пречи.

# 96
Неделя - листопад от емоции.
Добро утро!

Маги, добре се е получило, може да открадна идеята Simple Smile.
Аз си боледувам, два дни лежах, днес се надявам поне да успея да си извадя по-дебелите дрехи и да прибера летните. Ще видим, каквото.
Надявам се, че сте добре.
Хубав ден!

# 97
  • София
Добро утро, прекрасни!
Колко му трябва на човек сутрин? Едно Добро утро, едно силно кафе и план за деня.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, помогни на защитните ти сили да се преборят с вирусите. Направи една витаминна атака. Grinning
МАГИ, много добре се е получило. Така щерката направи нашата тераса и се чувствам много уютно като седна да си пия кафето там. А ако сме заедно с Ромео е още по - приятно. Stuck Out Tongue Winking Eye
МИС Ю, какво е това златно небе над Пловдив? Чак нереално ми изглежда.
ЛУННО ЦВЕТЕ, дано се справиш с проблемното дете. Знаеш ли, възложи му някаква задача, накарай го да почувства, че е важен, че от изпълнението на тази задача зависи много. Може в последствие да се включат и други деца. Възможно е у дома да му липсват обич, разбиране, подкрепа, доверие. Интересно ми е как ще се развият нещата с това дете. На колко години е? Вярвам, че ще се справиш!
СЕТИ_БЕТИ, пази си нервите. Струва ли си да се ядосваш за неща, които са преходни? Имаш си мъж и детенце, имате си дом, имаш си родители и сестричка, имаш си и нас. Работата винаги моижеш да я смениш, стига да искаш. Дръж се!
Момичета, вчера сложих точка на нашия ремонт и подредба. Дойдоха едни младежи, които от много време идват да ми почистват дома. Измиха прозорците, закачиха пердетата, оправиха кухнята. За баните се бях погрижила аз. Оставих ги да чистят, а ние с гаджето отидохма на гости. Изкарахме чудесно. Като се прибрахме, у дома ухаеше на чисто и свежо Днес ще застелем килимите и сме готови за гости. Grinning

# 98
  • София
Добро утро, Дафиново листенце, няма да те оставям сама в боледуването. От снощи и аз в отбора. Такова гърло ни ме е боляло скоро.
Светът у дома се излежава още,.аз ще им правя мързеливки (содени питки), за закуска, че нямам сили за друго.

# 99
  • Пловдив
Привет и от мен. В наше село, Пловдив, времето е чудесно. Вчера са разходихме до Асеновград хем на пазар, хем на кафе. На центъра им има кафене, Арт кафе се казва. Собствениците са лекари, които са работили в Ботсвана. Върнали са се в града и предлагат най-различни видове кафе и чай, включително и най-скъпото кафе в света на сравнително прилична цена. Копи лувак е кафето от... ако на цибетки. Много има писано в нета. Аз, разбира се, го опитах. Много приятна обстановка и много любезни и усмихнати домакини. Продават и най-различни видове кафе на зърна.
Днес ММ ни пази, а аз си обработвам зеленчуците, купени вчера от пазара. Не правя зимнина, за ядене веднага са. То повечето неща си ги ям сама като крем супа от тиква или пюре от карфиол, та слагам в бурканчета или замразявам.
Пожелавам на болните бързо да се възстановяват, а на всички прекрасен почивен ден.

# 100
Привеет,
Как стее?
Фло, снимката съм я правила аз, пред нашия блок е, снимана е сутринта към 7.30, докато водех дребчето на градина.. небето беше уникално ☺️
А сега ви пращам поздрави от Север... Уцелихме време страхотно, правим обиколката, много приятноо!

Цял ден се каня да го публикувам, сега стигнах 🤭🤭

# 101
Здравейте момичета, някой празнувал ли е Бъдни вечер и Коледа в базите? Има ли някакви забавления, програма?

# 102
Здравейте момичета, някой празнувал ли е Бъдни вечер и Коледа в базите? Има ли някакви забавления, програма?

Привет, ние не сме, аз няма да мога да помогна ☺️

# 103
  • София
Честит празник на ВВС! Честит празник на всички, които обезпечават полетите! Честит празник на семействата им!
Абе, момичета. Какво става? Преобладаващо сме семейства със сини околожки. И за празника ли не намерихте време да кажете поне едно "Честито". Едва ли не, го приемам лично. Тъжно ми е.

# 104
Добър деен, ние вече сме на южната страна от държавата... Голямо пътуване направихме, пооправих вкъщи и седнах сега да си пийна едно фрапе с вас!
Честит празник на ВВС! И нашето семейство е част от тях!

А сега отивам да пусна 3-4-5 перални след отсъствие от вкъщи за също толкова дни! Проект за градината направихме, показвам ви нашия Ежко, който отива на изложба в квартално училище! 🤭

Общи условия

Активация на акаунт