Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 147
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Желая й успех, Дунди!
И мен ме завъртя работата, наред с училището и бързането да стигнем навреме сутрин до училище и вечер, за да приберем детето и започна да не ми стига деня. Събота неделя рождени дни, други ангажименти и времето си минава. Не ми остава време за форума, но сега си откраднах малко да ви нагледам, а то почти не сте писали. Кажете как сте, децата как са, кой клас, гаджета? Хихи Надявам се да сте добре всички! Поздрави

# 76
  • Пловдив
Отдъхваме с облекчение. Девойката днес защити дипломната си работа и е получила поздравление от преподавателите. Ръководителката ще представи дипломната ѝ работа на предстояща конференция в университета. Една година работи по този проект и краят е повече от отличен.
Много усилия вложи през тези 4 години, то беше онлайн обучение, рисуване у нас на пода, моделиране на гипсови фигури и какво ли още не, аз само подканях и мрънках, че се бави, че е мръсно ... ами такава съм си Blush
В тази сфера съм на ниво лаик и мнението ми се ограничава с харесва ми или не ми харесва. Еми хареса ми финала. Много се гордея с нея, сама си постигна всичко. Да е жива и здрава, животът е пред нея. Дано е все така упорита и постига целите си.
Похвалих се Blush

# 77
Браво! Дунди, нека все така ти е гордост и да е успешна! Пожелаваме й много да е здрава и да постига всичко с лекота в живота!
Поздрави! 🩷🍀🥂

# 78
Супер! Нека това е само началото на още много лични победи и успехи!

# 79
Събота е ♡
Това е най-вълшебният ден! Чувството, че не бързаш за никъде, усещането за безвремие и времето за мечти, го правят именно такъв - вълшебен! Пожелавам ви, красив, спокоен и усмихнат съботен ден, приятели!
Споделете го в добра компания, уловете всеки един миг и го направете незабравим!
Добро утро!

Днес малко закъснях, но пак съм станала рано - ходих да ми вземат кръв за изследвания, после пазарувах, но сега се наслаждавам на кафето.
Браво на дъщерята на Дунди, само успехи! Моята кръщелница завърши същото и също с отличен, сега ще записва и магистратура.
Днес въпреки чувството, че не бързам за никъде ще се възползвам от хубавото време и ще изчистя прозорците.
Хубав ден ви желая!

# 80
  • Пловдив
Ох, събота е, но времето е кът... От сутринта чистя, пера, подреждам, трябва да напазарувам и да готвя, с и учене ме чака.
ММ е дежурен, Дреб реши, че тази седмица няма да се прибира (от втората седмица още! Flushed), а малката закуси и изчезна навън с приятелките ѝ - очертава се самотен ден изпълнен с домакинки задължения.
Сега седнах, да си доизпия кафето и да си направя едно разпределение на времето Bowtie

# 81
  • София
Ох, събота е!
Стягам на сина купона за рождения ден и всичко щеше да е супер, ако не беше отказал хладилника (че и с фризера). Ще се гръмна. Приемам съвети за читави техници.
С началото на учебната година отново се появи бързане, планини от дрехи за пране и подреждане. Ужас просто, но ще свикваме.
Дунди, честито на момичето ти и вас!!! Един съвет - нека се поинтересува дали като представят нещата на конференция ще фигурира и нейното име. Много популярно е научните ръководители "неволно" да ощетяват авторското право на студента.

# 82
Оо, здравейте, 4 непрочетени, зарадвах ви се!
Ние откакто мамаа остана сама пътуваме всеки уикенд при нея .. тази седмица обаче бяхме на кръщене в Асеновград и няма да си ходим на село... У нас от 2 месеца (откакто уикендите не сме си у нас) имам чувството, че е паднала бомба... Всичко е натрупано и нахвърляно 😆 през седмицата се старая, но вечерите бяха много приятни, стояхме по до късно на вън, после докато се оправим за следвашия ден и все времето е кът ..
Утре ще се занимавам със смяната на сезона с дрехите на дребосъчка... Боже, това дете колкоооо дрехи имааа! 😣😆😆
Днес изкарахме чудесен празник, сега готвим и после вечерна разходка...
Лека и приятен уикенд! ❤️

# 83
Добро утро ❤!
Истинската дама не признава кафето в пластмасови чашки, от автомат или от заведения със съмнителна хигиена. Тя си го прави в красив порцелан, пуска си музика, отваря прозореца и не се тревожи дали съседите са се събудили или не. 🙂
Рая Видинска

За истинските дами:smile:, каквито сме ние!
Момичета, вчера чистих прозорци и отново разбрах защо това не е за мен - жестоки болки в ръката /нали си имам проблеми/. Аз от години не чистя прозорци заради проблемите, в Шумен си имам една фирма, която ползвам, но тук като не ги познавам реших аз да го направя. Е, свърших я, но сега си търпя болките. Ще търся фирма в Пловдив за тази дейност. Ако знаете някоя, моля, споделете.
Днес се ококорих рано, утре няма да ми се става, но това е положението. Ще готвя, ще се разкрасявам, трява и някакви дрехи да извадя за по-студеното време. Уф, хич не го обичам, дано има още слънчеви дни.
Хубав ден!

# 84
Добро утроо,

Дафиново листенце, моя приятелка е много доволна от едни момчета, вика ги редовно.. днес ще я питам и ще ти дам контакт ☺️

Писах на лично

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 14:26 от Мис Ю

# 85
  • София
Привет, прекрасни момичета!
Поздравления за дипломираната красавичка на Дунди! Тя крушата няма да падне по-далеч от дървото. Каквато мама, такова и детето. Изключително много се радвам! Желая да има много възможности за реализация и тя да си избере най-желаната, най-перспективната, най-добре платената. Да е удовлетворена от това, което ще работи. И да е щастлива. А рецептата за щастие е сутрин да тръгва с удоволствие на работа, а вечер да се връща с радост у дома!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, защо си причини това? Толкова ли не можа да си намериш хора, които да свършат работата вместо теб. Жал ми е, че те боли ръчицата. Hug
МИС Ю, МАГИ, МЪНИЧЕ, СЕТИ_БЕТИ, съчувствам ви за голямото натоварване. И аз така бях на младини. Не че сега е кой знае колко по-различно. Smiling ImpТова може и да го пропуснете, за да не ви депресира. Stuck Out Tongue Winking Eye
У нас все още се работи - е след като две години не съм си вършила работата както трябва, след като се струпвахме по 9 - 10 души, ами така ще е. Затова пък съм много доволна, колко неща изхвърлих. Вече имам тук таме свободни рафтове и чекмеджета. Чак да не повярва човек. Още много малко и ще извикам едни младежи да измият прозорците и вратите, да измият баните и кухнята. Килимите вече ги върнаха - изпрани и ароматизирани. Ползвах фирма Фреш, след препоръка на бабите от КГБ. Доволна съм. Ще дам и пердето от хола да го изперат в хим. чистене. Много е голямо и ако трябва аз да го гладя, един ден няма да ми стигне. Играла съм го това преди няколко години. Няма да се повтори!
Днес е Световен ден на усмивката. Не забравяйте да се усмихвате. Може да имаме бръчки, но нека да са от усмивки, а не от мръщене. Grinning

# 86
"Обичайте мечтите си така, сякаш са деца на душата Ви."
Добро утро ☕️🍂

Днес станах малко по-късно, но всъщност изобщо не е късно, защото легнах към 2,00 ч. Не съм си доспала, но не мога да лежа повече, имам задачи за свършване. Снощи се събирахме с едни познати и после ходихме на караоке - беше много забавно.
Фло, относно чистенето - беше за пръв и последен път от много години насам. Добре, че ми мина сравнително бързо.
Надявам се, че всички сте добре и се радвате на хубавото време.
Хубав ден!

Неделя е..💛
Моята неделя🍂
Тази неделя, когато обичам да пия кафето си по пижамка галена от сутрешното слънце и да не бързам за никъде..
Да отпивам любимото си кафе и то да стопля сетивата ми...
Нека днес изпием кафето като ритуал - бавно и лежерно, без да мислим какво точно ни предстои през деня, без да се напрягаме.. с любов и внимание към себе си. Ако пием кафе всяка сутрин и всеки път тези няколко минути са посветени на НАС, на никой друг, колко ли ще се промени животът ни? Нищо не ни струва да опитаме, нали?

Никой не е писал и естествено не мога да започна ново съобщение. Продължавам вчерашното.
Надявам се, че сте добре.
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 08:19 от dafinov list

# 87
  • София
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ако спазим твоите мъдри съвети, да не бързаме, да си пием спокойно кафето, да радваме сетивата си, как ли би изглеждал животът ни? Така подреден, без нерви и стрес, със сигурност би бил много по-красив и пълноценен. Бихме имали време за всичко. И за общуване в темата... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние продължаваме с балетна стъпка и чупка в кръста. Така ми се иска вече да свърши тази много дълга ремонтно възстановителна история. Все си казвам, остана още малко и все още не сме свирили отбой. Ще стане някой ден.

# 88
Здравейте, аз влизам с една молба тук, търся едни детски пантофи от Декатлон, но номера, който ми трябва го има само физически в два магазина.. един в Русе и един в София... Сега ще пусна адресите, та да помоля, ако някой живее близо дали би ми купил и пратил за една малка госпожица... Предварително благодаря!

# 89
  • София
Мис Ю, пусни модела и номера.на пантофите. Ще се опитам да ги запазя в поръчка от място и да ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт