Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 142
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Днес само ще поднеса кафе

Светло да им е отвъд на двамата пилоти, съболезнования на семействата Sad. Каквото и да кажем, нищо няма да ги върне.
Човек дори и да не иска, започва да се пита дали наистина няма нещо фатално в датата и деня.
Днес е Кръстовден! Според поверието Господ слиза на Земята веднъж в годината и това е именно в нощта на 13 срещу 14 септември. Вярва се, че небето се отваря и се случват чудеса. Дано настане чудо и всичко в нашата малка България се оправи, всички да са здрави и усмихнати!

# 61
Добро утро!
Светлина по пътя към звездите на двамата мъже! Трагедията е страшна!
Вчера извънредно бяха извикали доста от колегите на ММ, включително и него, да се включат в подготовката и да помагат за организацията. И той беше там, веднага след като прочетох какво е станало му се обадих, като вдигна телефона си отдъхнах (колкото и егоистично да звучи, за съжаление)... Просто в такъв момент не знаеш кой колко близо е бил и каква опасност има за живота на всички наоколо.

Днес е голям празник, Кръстовден! Честит празник на всички празнуващи, ако има такива тук в темата!

Отново съболезнования на близките на тези достойни мъже! 🕊️

# 62
Добро утро!
Все по-рано се стъмва и все по-хладни са утрините..
Усеща се идването на есента, нека се отпуснем в топлата и ароматна прегръдка и да се усмихнем на добра дума 🍂🍁

Всичките ми планове къде да се ходи двата почивни дни пропаднаха. Нещо се разболях, то ме мъчи още от миналата неделя и сега продължава. Няма да излизам и ще се приготвям за работа. Надявам се, че ще ми мине до утре.
Желая ви хубав ден! Утре попътен вятър на учениците и техните учители!

# 63
Добър деен и от мен!
Ние сме селски чеда тази седмица...
Направо замръзнахме 🤣
Тук сутрин и вечер си е доста студено вече, а аз донесох на дребчето само тениски 😆 мама щеше да ме набие направо като видя колко леко е облечена 😆
Вчера беше денят на дъгите тук, през целия ден имаше поне 4 пъти показали се дъги, много са красиви! Оставям една за цветен ден да си имате днес! 🌈🩷

# 64
  • София
В събота бях на стадиона, на концерта на Андреа Бочели. Имаше две разкошни дъги. Едната по-бледа, но другата много ярка.
На учениците желая здраве и много успехи по пътищата на науката.
Отивам на летището, да си изпратя зетко. Беше няколко дни при нас. Дойде, за да присъства на тържествата на децата в училищата. Даже в рима го докарах!
ДАФИНОВА ЛИСТЕНЦЕ, бързо оздравявай!
Лека и спокойна нощ! Гушкам ви.

# 65
Добро утроо,

Как сте?
Минавам само да ви поздравя.
Ако вчера е имало именици, честит празник на патерица, да са живи и здрави!
Успешен ден от мен и много усмивки!

Редактирам се: Мъниче, честит рожден ден! Здрава бъди и продължавай да сбъдваш! 🌈🥰🌷🎈🥂🥂🥂🥳🥳🥳

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 16:09 от Мис Ю

# 66
  • София
Привет!
Хайде и аз на патерица да поздравя МЪНИЧЕТО. Бъди благословена, миличка!

# 67
Есента тихичко напомни за себе си, като оцвети малките листенца със своите красиви цветове.. Вятъра и бе другар, той нежно ги погалии, и те затанцуваха своя красив  и последен танц..🍁🍂🍁
Юлия Георгиева
Добро утро!

Честита да е Мъничето, здраве, късмет и много успехи!
Фло, пооздравях, зарязах на 7-я ден антибиотика, че ми разбута стомаха, все още лимфните възли са възпалени, но като цяло съм добре.
Имам си гости от Шумен, с децата се виждаме и така. Ще видим каква ще ни е програмата през тези почивни дни.
Това е от мен - усмихвайте се!

# 68
  • София
Добро утро, момичета!
Поздрави на празнуващите! Успешна учебна година на деца и учители!!! Болните, бързо да се оправяте, че зима иде!
Ние започнахме новата учебна година и след един истински учебен ден отпътувахме за полуслужебно за Скотина.
Тук е по-топло от при нас, но е есенно все пак, хората се подготвят за предстоящия неактивен сезон съвсем рутинно, а аз се опитвам да направя последните часове на морския бряг безкрайни. Много обичам гръцкото море в тези почти летни краища на сезона (никога не съм била тук в активен сезон).
Исках да кача снимка, но връзката е бавна и не се получава. Обещавам като се прибера!

# 69
  • София
Привет, красавици!
Посрещнете есента с усмивка. Толкова е цветна, успокояваща, зареждаща. Предстоят ни още много приятно топли дни. Да им се насладим с едно късно море, с разходка из парка, с топло кафе на балкона.
При нас пренасяне, миене, подреждане - (все приятни дейности) Grinning продължава. Едно по едно нещата си застават на местата и домът започва да прилича на дом, а не на склад или битпазар.
Прегръщам ви и ви желая чудесни празнични дни с близки и приятели, а защо не и сами със себе си.Heart

# 70
# 71
Обожавам неделя сутрин - релакс...
изгубена във тишината...
щастливо безвремие...
усмихнати мисли..
Добро утро ❤!

Честит празник! Нека бъде България!

# 72
  • София

Честит празник!!!

# 73
Честит празник!

# 74
  • Пловдив
Не съм писала от доста време, едва смогнах да изчета темите във форума, които следя. Ние попътешествахме малко по егейското крайбрежие на Турция. Останахме доволни, хората на място се бяха постарали да ни покажат много интересни места. Имахме си изключително симпатичен преводач. Усетихме какво уважение имат хората в Турция към армията. Събрахме много жега и много впечатления, изляхме много пот и поупражнихме руския си език. Blush Ако догодина има група за Анталия и някой има колебание, да знае, че си заслужава.

От вчера ни грабна ежедневието. Имам понатрупана работа, но малко по малко ще си свърша всичко.
И аз ще помоля за стиснати палчета в петък, на 27-ми. Важен ден е за моята девойка.
Пожелавам прекрасен и усмихнат ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт