Съпруги на военнослужещи - 33

• 27 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Честит празник! Съединението прави силата! Ако носим България в сърцата си, като спомен за бащино огнище и майчина сълза, ако с обич й даряваме от своето можене и талант и я пазим от хулни думи на свои и чужди - Тя ще пребъде!
Честит празник и на пловдивчани!
Добро утро!
Правилният път е този, който ни води там, където се чувстваме Щастливи... И никога, ама никога не е нужно да се извиняваме за това, че избираме да бъдем Щастливи!

Почти никой не пише, но вярвам, че сте някъде, където ви е добре и нямате нужда от компютър и форум Simple Smile Харесвам кратките работни седмици! Тези дни градът ври и кипи от събития и човек може да избира къде да отиде. Днес ще се поразходим, ще попием атмосферата на празника, довечера има концерти и така. Не ми се пътуваше към морето и сега ще си стоя тук.
Хубав ден ви желая!

# 46
Здравейте! Аз непланувано останах вкъщи последните дни, че детето се разболя. Нещо това лято много боледува. Надявам се за началото на учебната година да сме всички здрави!
Magi sveta, ти какво реши, премести ли детето в ново училище или ще си бъде в старото?
Фло, как върви ремонта?
Sweet maniche, успех в новото ти начинание! От време на време и мен ме хваща ентусиазъм за още едно висше, но засега не съм предприела нищо. Миналата седмица се засилих да си правя CV, че ми хареса една обява за работа. Единият ден не можах да се сетя за паролата да се логна в един сайт, където си бях правила  CV преди години и започнах на ново. На следващия ден пък, се логнах в стария профил, не можах в новия и айде пак наново. На третия ден вече детето се разболя и това остана на заден план. Ще видя идните дни ще мога ли да го довърша.
При нас е много хубаво време, нито горещо, нито студено, даже сега започна да гърми. Ще почета малко книга, да си почина, че нощем не мога да се няспивам да следя детето да не е с температура. Поздрави на всички!

# 47
  • София
Честит празник и от мен!
Сети, преместих я. В 48мо ще е. Ходихме с нея, още е в ремонт, класовете са малки по 19-20 деца. Дано и хареса.
Аз направих един месец на новата работа. Голямо предизвикателство е, но пък ми е спокойно и приятно. Дано така върви и трите години.

# 48
Добро утро!
Всеки ден започвайте отново с малките моменти. Наведете се към цветята. Събирайте плодове. Дръпнете завесите, за да може цялото небе да ви поздрави. Не е лесно, но, въпреки това започнете отначало. Потопете се в тишината на парата от кафе, на отворена книга, врата и обятия!

Сети, бързо да се оправя детето. Моят син много боледуваше и ми е познато, но всичко минава с времето. Ако решиш да кандидатстваш - успех!
Маги, защо само три години?
Вчера тук иамаше концерт на Мери Бойс Бенд, на Теодосий Спасов и други, заря, тържества и т.н. Абе хубаво е да има такива празници.
Днес ще чистя, пазарувам и т.н. - обичайните съботни занимания, довечера ще видим накъде.
Хубав ден!

# 49
  • София
Оооо, писах, писах и натиснах нещо и се изтри...
Листенце, на мандат са длъжностите и са със срок три години.
Сети, бързо и трайно вече да се оправя детето.
У дома половинката е болен от някаква брюкселска хрема.
И се радвам, че нямахме планове. Довършваме лятото с малката на двора на кака й.

# 50
Здравейте, добро утро, обичам почивните дни, поспиваме си с дребчето, радвам се, че не е ранобудно дете 🤣🤣 от ден 1 при нея сънят е важен, храната не 🤣
За първи уикенд не сме при майка ми тази седмица, имахме гости и пообиколихме града малко, наистина мноого събития навсякъде има.
Днес сме почивка, ще оправям нейни дрехи, искала да кара колело, ще готвим, ще се подготвяме за работната седмица.
И аз вече посвиквам на новата работа, похвалиха ме, че бързо се научавам, ще видим как ще е занапред.
Още е много отпускарско, вероятно от другия месец вече ще е по-различно.
Добре, че отминаха тези ужасни жеги, сега вечер е толкова приятно, че оставаме до късно навън
Писах, писах, мислех, че съм го пуснала, влизам сега... То си стои 🤣
Та направо .. добър ден! 🤣

# 51
  • София
Ето ме и мен. За четене все още намирам време, но за писане времето не стига. У нас все още е бит пазар. Разнасяме, разместваме, но и вече започна да ми писва. В понеделник идва бояджия, за да оправи хола. Мисля на този етап да спрем. Нашата стая и кухнята да останат за пролетта. Купуваме гарнитури и после ги връщаме, понеже не влизат през вратите. Кипи безсмислен труд!.
Все някога ще се наредим. Stuck Out Tongue Winking Eye
Успех на всички!

# 52
Здравейте, как сте всички?

Фло, спокойно действайте, ще стане всичко, сигурна съм! Понякога като много искаш нещо и започваш да се изнервяш, че не става точно както го мислиш.... Така че, починете си малко от всичко, звучиш ми сякаш имаш нужда от отделяне от всичко и един пълен релакс.. тъй че, действай в тази посока! ❤️

Аз снощи си позволих да изляза да хапнем с приятелки в делничен ден, та от хапване и това, че почти цяло лято не сме се виждали си откарахме до 12ч в заведението и накрая легнах към 1... Не ме питайте тази сутрин как бях, сега съм на тази работа вече от 8 (на старата бяхме от 9) и това ставане с час по-рано ми действа малко напрегнато, амааа свиквам вече
Прибирането обаче ранния следобяд било такова хубаво нещо... Преди бях до 18ч, докато се прибера 18.30 и просто сега виждам огромната разликааа и съм мн доволна.
Свиквам още, но напредвам, чувствам се добре към момента.
Пожелавам ви спокоен Петък и приятен уикенд 🩷🍀

# 53
Момичета от Пловдив, надявам се да сте добре. Отбележете се
Аз съм отпуска днес и се заблудих, че днес е авиошоуто, а то днес е петък.

# 54
  • София
Шоу няма да има, за съжаление. Има паднал самолет със загинали...

Да споселя, че съм много доволна от една база по CLIMS - Зубери, Гърция. Много път, 800 км, но може да се раздели на 2, повечето е по магистралата Солун - Атина.

# 55
Шоу няма да има, за съжаление. Има паднал самолет със загинали...
Да, точно заради това писах да се отбележат момичетата от Пловдив дали те и семействата им са добре.

# 56
  • София
Екипажът е от базата в Долна Митрополия. Имаме ли плевенски момичета?
Не мога да си събера главата

# 57
  • София
Много жалко! Броя на излитанията за тези момчета няма да е равен на броя на кацанията! Едно кацане не стигна...Само едно!!!
Светлина по пътя ви към звездите, смели български пилоти! Съчувствие и съболезнования на семействата. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Много ми е тъжно. Днес по обяд, като чух, че ще има тренировъчни полети,че ще лети и Президента и изведнъж пред очите ми се яви лоша клартина. Казах си - глупости! Всичко ще е наред! А ето, че лошото се случи. Много съм разстроена! Защо помислих това?
Преди много време имахме едно момиче от Плевенския гарнизон, но мисля, че действаха да се преместват някъде, но не помня къде.

# 58
Голяма трагедия, едното момче е син на наши приятели. Един от най-добрите млади пилоти. Учеше с голямо желание...
Бог да прости тези смели мъже!

# 59
  • София
Много ми е тъжно! Съпричастна съм. Винаги страдам, когато се случи такава трагедия. Имам приятелка, с която заедно учихме стоматология. Родила се е няколко месеца, след като татко й е загинал. В летните ваканции работеше като стюардеса, а след това се омъжи за военен пилот.
Била съм много малка, когато е загинал съвипусник на моя баща и съпругата му незабавно е махнала бебето. Цялото летателно градче е било в потрес. Увещавали са я да запази детето. Не са успяли...Съдби.
Една булка няма да облече бялата си рокля. Едно дете няма да познава татко си. Една майка до края на живота си ще чака своето момче. Един баща ще стиска зъби и ще гледа към небето. Сили и съболезнования!
За майора нищо не знам, освен, че е само на 51... Съболезнования и за неговото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт