Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 136
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Е, Радинска, честито на вашето семейство. Чудна изненада си спретнала. Пожелавам ви още много приятни изненади да ви съпътстват! Wine Glass

# 31
  • Пловдив
Хубава новина, Радинка. Чудесна изненада си измислила. Пожелавам ви да сте все така един до друг и да вървите напред с Господ в сърцата си.
Магу_света, честит рожден ден на патерица. Само хубави неща да ти се случват. И най-вече ти пожелавам здраве и много, много късмет. Обичам я аз тази умора след почивката.
При нас се опита да завали, но си остана с опита.
Прекрасна седмица на всички.

# 32
Здравейте, мили момичета! Пантелей пътник се прибра, беше много приятна отпуска. Снощи се прибрах много късно и днес на работа, стартирам вече сериозно на новото място. Благодаря за пожеланията, страхотни сте!
Честито на всички, които са имали поводи - рождени, имени дни, венчавки и т.н. Здрави, щастливи и усмихнати!
Мъниче, не разбрах каква мечта си сбъднала, но все пак - честито!
Оставям ви, имам да оправям багаж, да се поразкрася и утре пак на работа!
Благодаря за новата тема! Хубава вечер!

# 33
  • София
От десетина дни не съм надничала тук и я колко хубави неща са се случили!
МАГИ, на голяма патерица, ЧРД! Бъди благословена! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
РАДИНКА, честит ви църковен брак. Живейте в мир, любов и разбирателство. Бъдете пример за децата си. Уважавайте и почитайте кумовете си.
ЛУННО ЦВЕТЕ, как изкарахте в Италия?
ДУНДИ и вие се прошетахте насам, натам. Добре ли беше?
МИС Ю, свърши ли отпуската?
МЪНИЧЕ, намери няколко минутки и за нас.
СЕТИ_БЕТИ, надявам се, че при вас вече всичко е наред. Кой гледа юначето, докато сте на работа?
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, добре си си дошла. Заредила си батериите. Радвам се за теб!
При нас заплануваното е свършено. Карахме го полека, лака, без напрежение и зор. Имахме време и за кафе, и за работа, и за следобедна дрямка. Много съм доволна. Да не говорим, че придобих нова специалност. Stuck Out Tongue Winking Eye Следва продължение.
Прегръщам ви. Hug

# 34
АВГУСТ
Приличаш ми на август. Идва дъжд.
Но ти оставаш. Август си отива.
Миришеш ми на окосена ръж,
на късни праскови и сини сливи.
От утре много често ще вали.
Ще падат ниско облаци разрошени
и слънцето съвсем ще се смали
и времето ще става все по-лошо.
Но оня дъх на окосена ръж,
на късни праскови и сини сливи
ще идва всяка нощ един и същ,
щом с август до сърцето си заспивам.
Добромир Банев

Фло, браво на теб, ти си неуморна! Искрено ти се възхищавам.
Моята седмица премина в обучения - бях забравила какво е да учиш. Ами изтощително си е, но полезно и необходимо. Така се прави в нормалните фирми - трябва да знаеш къде си, какво правиш, какво се произвежда и т.н. Днес ще ми имам гости - семейството на сестра ми, а преди това отивам да яздя кон - подарък от децата за РД. Отдавна исках да го направя и те ще осъществят тази моя мечта. Каквато съм висока, не си се представям на гърба на кон, но ще видим.
Явно всички сте забегнали нанякъде, тук цари тишина. Последната седмица от август предстои, а така не искам да свършва лятото, въпреки жегите.
Хубав ден! Отивам да се правя на каубой Smile.

# 35
  • София
Добро утро и от мен!
И аз уча нови неща и ми е много приятно и уморително, но подкрепям обучението на персонала.
Ние с господин Половинков и големите деца отбелязахме на 22ри и нашите семейни 23, а вчера имахме Тиймбилдинг на работа (че в 11 пръскаха за хлебарки и си тръгнахме рано). Правихме фигурки папие-маше.
Момичета, тук по едно време се обсъждаше Скотина като дестинация. Моля споделете накратко какво да очакваме ще сме пет дни семейно служебно (с автобус).
Днес отиваме да си приберем Малечка! Вчера сме напълнили басейна у кака и - да я чака.
Хубави и усмихнати почивни дни от мен!
П

# 36
Здравейте, колко ми е хубаво да видя тук някой писал, с удоволствие ви чета!
Радинка и тук едно голямо честитоо! 🩷
Фло, 100 пъти съм казала и пак... Машина си! Продължавай в същия дух!
С Мъничето разменихме 2-3 думи на случайна среща по комшийски, нали сме близо поне за едно здрасти си махаме честичко 🫢
Дундии, вече и на теб съм ти комшийка официално, но с теб откъм работно място.. надявам се сега поне да се видим и да пием кафе 🤭🍀 Абе да нямаш пак някоя награда нов телефон, че гледам много активна една колежка на твоя мъж с коментарите 🤣
Маги, честита годишнина малко на патерица, онзи ден се бях сетила за вас, но денят като първи на новата работа ми мина доста бързичко и... Съвсем изключих да драсна тук.
Дълголетие ви пожелавам от сърце! 🩷🍀
Дафиново листенце, страхотни емоции имаш напоследък, много се радвам като те чета... Ще чакаме да кажеш как е минала ездата! 🐎
Ние сме при мама, мина месец откакто тате го няма, все още ми е странно като си дойда тук, не знам на нея какво й е, но се радвам, че се държи и малко се вдигна от всичко, гледа смело напред, ходи си на терапиите, действа си по задачки вкъщи... Другата седмица ще правим 40 дни, после вероятно и малко при нас ще дойде в Пловдив и така .. нашата почивка свърши, от 22ри вече съм на новата работа, минаха 2 работни дни, толковааааа много нова информация и при мен скоро не ми се беше случвала.. ще трябва и да поуча малко химия от старите учебници, поне основни елементи и съединения 🤭 но вярвам, че ще се справя, всички до момента ми казват, че съм попаднала в страхотен колектив, ще видим!
Ох, май стана дълго.. изчезвам, малко да поработим по селски задачи 😆
Хубав уикенд!

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 10:56 от Мис Ю

# 37
  • Пловдив
Мис Ю, гушкам те!
Фло, чете ви, но е такава лудница покрай мен, че все не остава време и да пиша Rolling Eyes
Утре заминавам, а току-що пуснах пералнята, за да си изпера камуфлажа Rolling Eyes Направила съм един дъъъълъг списък и започвам да събирам полека багажа.
Не знам тук казах ли, но баткото си избра, да учи в Правец, та и за него подготвям списък, какво да карат нататък.
Надявам се, че ще мога да се прибирам поне уикендите, за да дам още напътствия, но ще разбера в понеделник, евентуално. Интересни години се очертават вкъщи - аз в Шумен, Дреб в Правец, а баща и щерка ще се гледат взаимно е Пловдив Joy
Изчезвам, че ме чакат няколко куфара, обещавам да се отчитам по-често Kissing Heart

# 38
  • София
Мис Ю, къде си на работа. Драсни два реда може и на лични, каква химия?

# 39
  • Пловдив
Аз минавам на бързо.  Ние сме в Девин за почивните дни.
МисЮ, телефонът е на шефа. Та затуй има толкова коментари.
За кафето по комшийски ще се разберем.

# 40
Добро утро, в последният ден на август...
Нека в душите ви винаги има вълни от бурни страсти и емоции, за да усещате, че живеете!!!
И не забравяйте, че цветът на света около вас зависи от нагласата ви към него 🙂! Цветно да ви е!

От доста време насам имам възможност да си пия кафето на спокойствие, без да бързам и да си "поговоря" с вас. Не че нямам домакинска работа, но ще почака малко. Много новини в темата, много промени, вярвам, че всичко е за добро и желая успехи на всички!
Мъниче, Шумен, ах, моят Шумен Simple Smile. Ще учиш ли там, ще работиш ли, не разбрах, но ти желая приятен престой там. Питай ме, ако те интересува нещо за града или каквото и да било. Ти всяка седмица ли ще се прибираш към Пловдив, или ще си за по-дълго там?
Мис Ю, и на мен ми се наложи да си припомня знанията по химия, слава Богу, това е само странично обучение, колкото да знам какво се произвежда Laughing. Ездата /разбирайте разходката под надзора на учител/ мина добре, с конят Аполон се разбрахме Satisfied. Моят син ми беше взел урок по езда, но като ме накараха да правя едни подскоци в синхрон с коня, когато е в тръс, много бързо приключих с това Laughing. Ами не е за мен това, трябват много здрави крака, а аз не мога да се похваля с това, особено в последно време. Дали заради жегата, дали заради постоянното седене на стол много се подуват и ме болят.
Дунди, ти не се спря Simple Smile - радвам ви се, така трябва.
Ами това е май от мен, поздравявам всички неспоменати. Надявам се темата да се раздвижи, след като всички се приберат.
Днес е мрачно, само за спане, ама пусто, навикът да ставаш рано е ужасен.
Оставям ви, хубав ден!

# 41
  • Пловдив
Добро утро и от мен. Навън закапа и хем се радвам на дъжда, че навсякъде е сухо, хем трябва да изляза по някое време, че имам разни малки задачки за изпълнение. Между другото никога не съм виждала язовирите между Кричим и Девин с толкова малко вода. Ако това безхаберие продължава, скоро няма да имаме вода не само за миене, но и за пиене.
Иначе ние си харесваме Родопите, това си е нашата планина. Добре си изкарахме, но беше за кратко. Една снимка от Девин, хубаво е градчето.

На 14 септември ще има открит летателе ден в Граф Игнатиево. Обещават да бъде интересно. Който е наблизо, да го слага в програмата. За съжаление този път няма да съм там.
Прекрасен ден на всички.

# 42
  • Пловдив
Дафиново листче и аз много го харесвам Шумен. 4 години ще уча там (задочно), но се прибирам в Пловдив уикендите - след 12 години се връщам на същото място Heart Малко остаряла, не толкова помъдряла, но ми стана много хубаво, обикаляйки цяла седмица из същите коридори и чакайки пред същите кабинети Simple Smile
На 14 сме в Графа и се очертаване голяма компания, та ще е весело. Ако някой иска да се присъедини - да заповяда Simple Smile

# 43
Добро утро!
* * *
С първите жълти листа
ще си направя възглавница.
Ще поизчакам студа
и ще си спретна кладата
с клони от орех и дъб -
да ми ухае красиво.
Първите жълти листа -
кокичетата на зимата.
Мария Лалева

Есента тихо пристъпва и напомня за себе си. Красива, богата и топла.
Бъдете и вие такива.. 💛🧡💛
Вече е септември и времето навън ни го показва много ясно. Все пак се надявам, че не са свършили хубавите топли дни. Тази година много ни измъчи лятото с продължителните жеги, но все пак си е лято.
Мъниче, супер, успех!
Вчера доста ме боля главата, не знам защо, пих две хапчета и вечерта се накарах да отида на танци. Супер беше, не бяхме се събирали два месеца и си потанцувахме доста. Днес ще се поразкрася, ще наготвя нещо и утре пак на работа. Малко ми е трудно да свикна с пътуването, но и това ще стане.
Това е от мен, хубав ден и вълшебен септември!🍁🍂🍁

# 44
  • Пловдив
Любимият ми месец Heart - няма ги вече изпепеляващите жеги, но не е и студено. Освен това именно в този месец са родени сина ми, племенника ми и аз, разбира се.
Пия си кафето в тишината на септемврийската утрин на балкона - децата още спят, а половинката още не се е прибрал,че снощи ни пазеше.
Трябва и аз да осигуря прехраната, поне за първите 2-3 дни, прида да тръгна следобед. След това оставям на малката, да се погрижи за мъжете вкъщи - взе си един тефтер и си записва вътре рецепти Simple Smile Голям ентусиазъм има, да се научи да готви, а вече даже и сама прави някои по-елементарни неща (включително палачинки Joy).
И багажът трябва да си оправя... Броените дни свършват много бързо...

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 14:21 от sweet_maniche

Общи условия

Активация на акаунт