Съпруги на военнослужещи - 33

• 27 723
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден, Дунди! Бъди здрава и щастлива и посещавай нови, красиви места и се зареждай с положителни емоции колкото се може повече!
Изтощава ме много жегата, чак не ми се пише, а пък за работа да не говорим LaughingLaughingLaughing

# 16
  • София
Оф, писах, писах и се изтри.
Честит рожден ден, Дунди! Жива и здрава да си, хубаво да си починеш и не се давай на болежки!
И аз пораствам в неделя (за остаряване не говоря, за помъдряване хич).
Бях се притеснила, че за понеделник ще трябва да черпя безглутеново (заради директора ни, но той е в отпуск). Ще им направя банички на колегите и айрянче, че наистина не е подходящо с бонбони и шоколади. Аз още се търся на работа, чета всичко, което е текущо, когато имам време чета и всичко останало, малък хаос е, но пък е интересно и даже вече се опитвам да се включвам (много внимателно, че не знам как биха се чувствали чужденците при споделено редактиране на документ, пък аз с моите секретарски отклонения веднага виждам когато нещо криви и трябва да пипна).
Голяма дилема ми е училището на малката. Искам да я преместя, за да е по-удобно за всички ни да я водим, а и ще излиза 50 минути по-късно сутрин, но не знам как ще го понесе... Още малко ще мисля и ще страдам и на 26-27 трябва да имам решение.

# 17
Дунди, жива и здрава бъди, посещавай нови места и се радвай на обичта на близките ти. Поздрави от слънчева Италия
Оползотворявам отпуската си максимално.
Маги_света, децата бързо свикват на ново място, според мен е важно училището да ви е близо и удобно. Много пъти съм оставала след работа с малките ученици, защото родителите им попадат в задръстване и не могат да дойдат навреме да ги вземат. Знам и какво е да нямаш наблизо баба и дядо да помагат.
Приятна вечер от мен!

# 18
И тук, честит рожден ден, Дунди!
Мноого нови пътешествия, много здраве, много емоции и усмивки ти желаем!
Маги, според мен също локацията е много важна, вярвам, че на тази възраст ще свикне бързо, макар че сигурно ще й е неприятно в началото... Успех с решението!
Сети, дано тези тревоги с малкия минат бързо и възможно най-леко!
Лунно цвете, страхотна отпуска изкарваш май, показваш страхотни места! Наслаждавай се! Приятно изкарване!

Лека нощ от нас, изпращаме ви бургаски морски поздрави!
🩵

# 19
  • Пловдив
МисЮ, жива и здрава да си. Честит имен ден. Пожелавам ти един прекрасен ден на морския бряг. Весел празник. И вземете го разхладете това дете с двойна доза сладолед. Joy чакам те вече на новото ти работно място, за да пием кафе в обедната ти почивка.
Аз имам малко по-различно мнение за училището и разстоянието до него.
Ако нивото на двете училища е еднакво, мога да избера по-близкото. Но при нас не беше точно така. Заради по-добри учители и по-добро ниво с моята девойка пътувахме с автобуса от първи клас. В трети се научи сама да се справя с градския транспорт, така се наложи. Но това е в Пловдив и беше преди доста години. Т.е. разстоянията са различни и в момента в Пловдив градският транспорт е под всякаква критика, както и движението е ужасно заради неспиращите ремонти. Ако трябваше сега да избирам, пак щеше да е в по-далечното училище, но с по-голям ангажимент от моя страна за водене и прибиране. Обаче децата се адаптират бързо. Най-добрите приятелки на дъщеря ми не са от началното училище. Хората ги местят от една държава в друга, понякога и езика не говорят и свикват. Маги, дано да вземете най-доброто решение за малечка и най-важното е детето да се чувства добре. 
Лунно цвете, Италия ми е в списъка, но моята отпуска е малка, броя дните, буквално минават през цедка. Докато мигна, и са свършили. Та ми се полага една дестинация на година. Миналата беше Испания, тази е Турция, догодина съм запланувала Тунис. После са Франция /аз съм ходила доста, но ММ не е/, Мароко, скандинавските държави, Русия, абе и на Мачу Пикчу ми се ходи, а за Бора-Бора /Френска полинезия/ да не говорим. Помечтах си, време е да се захвана с работа.
Усмихнат ден на всички.

# 20
  • София
Честит празник, МисЮ!
За училището споделях мнението на Дунди и затова детето учи далече от къщи, а сега и от работа. Истината е, че няма да е непосилно да я водя, но пък и старото училище не само не оправда очакванията ми, но и май,  май с нищо не блести от другото. При тези условия работата клони повече към преместване.
Аз днес успях да приключа обходния лист и вече официално съм сдала длъжността в академията.

# 21
Честит празник, Мис Ю, само хубави неща да ти се случват оттук нататък!
Дунди, и аз искам да посетя Русия, Мексико и Япония. В Италия съм за пореден път, има още какво да видя.  А Турция е едно прекрасно място за почивка.
Снощи във Верона валя дъжд и тази сутрин беше много свежо навън. Нашето пътешествие продължава!

# 22
  • София
Привет, прекрасни!
МИЛА ДУНДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. БЪДИ ЗДРАВА, БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА. СМЕЛО МЕЧТАЙ И СБЪДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ, ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА!
Вчера се сещах за теб, но денят ми беше наситен от към емоции - всякакви.
МИС Ю, ЧЕСТИТА ДА СИ. НЕКА БОЖИЯТА МАЙКА БДИ НАД ТЕБ. БЪДИ ЩАСТЛИВА. НАЗДРАВЕ!

От няколко дни ( по-точно 7 дни) чакам майстор - а днес, а утре, та най-после се уговорихме за вчерашния ден - 9.30. В 10.30 дойде благополучно и започна да вдига летвата. Трябваха ми точно 2 минути да взема решението - показах му червен картон и вратата. Гаджето ме подкрепи. Тоя измислен майстор взе да мрънка, да се осуква, но връщане назад нямаше. Ето я ползата от ученето на Психологията - научих се да казвам НЕ. Запретнахме ръкави с Ромео и започнахме. На мен ми беше за пръв път, но ми хареса. Моята стая беше по-малката и беше на височина 1,30 от пода. Фасулска работа. Вече освен тапети и блажно боядисване, мога и латекс Grinning Днес минахме втора ръка и сме готови. Следва почистване на паркета и нанасяне на мебелите. Най - после ще имам кабинет, с голяма библиотека.
Изчезвам, че е време за обяд.

# 23
Благодаря ви за пожеланията,  да ви се връщат двойно!
🩷
Поздрави и от морето!

# 24
  • София
Добро утро или добър ден от мен!
Днес помъдрявам с още една година и по този повод пътуваме с влакче до Лакатник, там ще си спретнем лек поход и пикник със семейството. За завършек съм им приготвила тортичка и японски джин (не пия джин, но такъв не съм опитвала, та да се спази традицията да има нещо ново на деня).
Днес освен на мен е и ден на Св. Иван Рилски и на морските фарове!!!
Хубаво и споделено да ви е !!!

# 25
Честит празник, magi_sveta! Желая ти здраве, щастие, бързо адаптиране на новата работа и една прекрасна екскурзия днес!

# 26
Честит рожден ден, Маги!
Желаем ти здраве, усмивки, прекрасни емоции и много пътувания!
Весел ден и прекрасни подаръци!
❤️🍀🌷🎊🥂🫶

# 27
Честит рожден ден, Маги! Много здраве, слънчеви емоции и много нови неща за опитване ти желая! Много хубава дестинация сте избрали! Flowers Hibiscus

# 28
Честит рожден ден на патерици Маги! Добро утро от мен,нали бях обещала да разкажа след 18. Е започвам....с ММ сме заедно от 12 години,но само пред закона пред Господ не. Той все искаше а аз все отлагах . Та на вчерашния ден сме вече семейство и пред Господ. Измислих всичко сама,до последно пазех тайна,организация,подаръци за кумовете,халки всичко съвсем сама,той не знаеше нищо. За него беше голяма изненада и лек шок. Децата и те бяха като дрогирани,но се получи доста добре. Племенничките организираха изненада с въпроси,хвърляне на букет и жартиер. Като цяло започнах на шега исках да е семпло и непринудено но стана невероятно почти като голяма сватба но нашата беше е тесен семеен кръг. Е похвалих се . Усмихнат и слънчев ден!

# 29
  • София
Ех, Радника, как ме усмихна! Честито ви истинско семейство (така казваше моята баба, щом Господа не е видел, значи не е).
Аз снощи нещо не спах, повече ми дойдоха емоциите, а сега ми се спииии...

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 12:22 от magi_sveta

Общи условия

Активация на акаунт