Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 202
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Привет, как сте всички?
Аз минавам телеграфската, както казва Мъничето... Да се оплача, че си прибрах момиченцето с 38 температура на обяд и ще си се гледаме, докато мине това нещо...
Дано сте здрави, пазете се!
❤️

# 301
  • Пловдив
И тук започнаха да поукапват колегите Rolling Eyes Аз се тъпча с плодове и салати, проветрявам редовно и се надявам, да се размина.
За щастие, вкъщи са добре, нямало много болни в класа на малката.
Баткото тази седмица е на ски-училише и в понеделник още се контузи - изкара ми акъла, но се оказа, че е само навехнат крака му. Даже да му казали, че утре, ако се чувства добре, пак може да кара.

Мис Ю, да оздравява бързо малката сладурана!

И сега, ако има все още не разбрали - дългоочакваната новина в нашите среди е факт Simple Smile

# 302
  • Пловдив
МисЮ, бързо да оздравява моята приятелка. Имам дружка, учителка в детска градина, имат група, в която са останали 4 деца, другите са болни вкъщи. Явно този грип е много заразен.
Иначе и аз минавам с бръснещ полет. Добре сме, тъка на двата стана т.е. съм на две тръстики. Една позната се погрижи да ми уплътни времето с работа поне докъм средата на февруари, та имам занимавка. Т.е. минавам в нелегалност. Blush Казал съм на ММ, че ще викам само "га" и "пиу" /виж" Тримата братя и златната ябълка"/ и ще ми прислугват. Мечтииии. Но пък раздвижването на мозъка ми е гарантирано за сравнение с това на дупето, което ще се срастне със стола пред компютъра.
После ще си търся приятно местенце с минерлна вода. Набелязала съм нещо, да видим дали ММ ще прежали съответната сума. Blush Ей, стисната работа са това мъжете бе. Joy Не че и той не тръгва на физиотерапия след едно хубаво схващане по празниците т.е. има нужда и от СПА, ама ще видим.
поздрави от мен

да се допълня
мъниче, ще има за СПА, така ли?

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 14:35 от dundi73

# 303
  • София
Бързо да оздравяват всички. При нас само директорът е болен и кисел и ни командва дистанционно.
Ама фишът ми е неактуализаран Sad

# 304
Мъниче, хубави новини съобщаваш, да видим 🤣
Следобяд ходих до градината да нося едни пари на госпожата за театър утре ще имат децата, та тя ми каза, че след като изпратила нас на обяд, още две деца после е изпратила... Силно заразно е със сигурност
Утре съм на работа, помолиха ме да съм с маска и да съм ограничени контакти с колегите по възможност, та така...
Да видим ние двамата с ММ ще успеем ли да се опазим...
Маги, прочетох за фиша ти на ММ и той - "да го върне" 🤣🤣🤣
Дунди, аз също искам за рд на ММ да идем до някъде, ама пусто и той не е от дашните хахах а сумите навсякъде са височки 🤣

# 305
Мис Ю бързо да минава,от днес и аз съм с грип . Издържах 3 дни и се предадох,от днес в болничен. Надявам се децата да не го хванат,че повтаря и потретва. Оставям Ви и се пазете! 🥰

# 306
  • София
Мис Ю, и аз искам да го върна!!! (Пък ММ вика то заповед чок, ама пари йок)... Чакане му е майката.
Ние не сме по СПАто (само аз, ама и Олимп преживявам). Иначе за РД бягства - ходили сме в Мелник, в Търново, във Враца, в Елена, на яз. Копринка - като цяло шантави дестинации, но не и много скъпи.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 21:00 от magi_sveta

# 307
Момичета,я да сверя часовника. Само в поделението на ММ ли няма заплати или като заплатите за личен асистент няма в цяла България? Как са болните? Дано да минава,че днес и Боян се оплака че го боли коремче и ще видим какво ще излезе. Оставям Ви бързо да се оправят болните.

# 308
  • Пловдив
Радинка, няма заплати. Заповедта за новите заплати е от вчера, т.е. малко търпение.

# 309
  • София
Вчера имаше готовност днес да платят старите. Днес свалиха фишовете от системата - както е препоръчал на МисЮ половинката - ММ да го връща този фиш. От днес работят по новите. За утре - кой знае. Уж за понеделник са обещали. Мен обаче не ме устройва, защото банката ще си търси парите в събота... Та превеждах одеве от ММ на мен, дано мине преводът утре, че сме в различни банки.

# 310
Добро утроо,
А аз помислих, че ММ се шегува, че още нямат преводи, сега на новата ми работа вземаме на една и съща дата, та се оказах само аз със заплата... Решил бил аз да поема разходите за всичко този месец... Казах му, че минаваме на диета рязко, особено след като минахме и през няколко аптеки последните дни 😆😆😆
От днес съм в болничен, ще почивам няколко дни, дано само гадната температура мине скоро, че 39.8 и  през 2те нощи вече ми идва мноого стресираща...
Поне хубавото е, че излязох сега по задачи, по светло обаче и докато си загрявам колата минах да ви "видя" ❤️
Хубав ден и бързо оздравяване на всички!
🍀

# 311
Маги не се притеснявай,и да ме мине превода сметката ще се зачерви и щом постъпят пари ще ги удържи. Та няма да те тормозят от банката. Но е много неприятно така. Мис Ю и ние сме през аптеката,че аз уж давам профилактика но все пак стоя на тръни да не ми се обадят от градината. Грипа е ужасен аз цяла седмица съм парцал,само ми се спи. Усмихнат ден прекарани!

# 312
  • Пловдив
Понеже аз участвам активно в плащането на заплати на работниците, да кажа, че от доста време насам преводите минават в същия ден. Ако не са наредени в 6 вечерта, разбира се.Без значение в коя банка са. Превод, нареден по телефонен номер, мина на секундата преди няколко дни.  А и банката няма как да си търси парите в събота. Ще ги потърси или в петък /много вероятно/ т.е. днес, или в понеделник. Маги, всичко ще  е точно. И щом има откъде да прехвърлите пари, всичко е ток и жици. 
МисЮ, като ще сте на диета, поне стотинки за вафличка от роботчета да има ТМ, ако не да му пращам помощи. Joy
Тръгнах тази сутрин от паркинга в очакване да видя след малко слънцето. Стигам до парка до МисЮ и потъвам в мъгла. А тук покрай реката е още по-гъста. Дано се вдигне по-бързо, че съм навила един колега да ми измие колата. Цвета ѝ не можеш да различиш от мръсотия.
Аз отивам да си пържа мозъка с едни философски разсъждения. Тренирам си познаниято по философия, история и антична литература. Добре че имаме интернет. Stuck Out Tongue Winking Eye
Довечера ще ми правят демонстрация на пране на диван с пара. Дано после да има къде да седнем с ММ. Joy Уж обещаха да не е мокро след тях. Извадиха ми душата да идват и накрая се съгласих.
Лек ден на всички.

# 313
  • София
Преводът на ММ е минал - да търсят каквото искат от банката - имам пари.
По принцип, Дунди, права си, но зависи от банката. Докато бях в ДСК падежът ми беше 25 и в 00:00 с настъпването на датата парите винаги бяха удържани или получавах съобщение, че нямам наличност (в онлайн банкирането, не на телефона). Сега като съм в БАКБ ми ги взима в 23:59 в датата на падежа - т.е. като е минал денят, и ако е почивен ден ги "търси" на първия работен в 9. Но аз не съм сигурна в понеделник в девет ще има ли превод на заплати, та затова, по-добре на сигурно да играем (имам някви по няма и три лева на месец отстъпка за редовен платец, що да им ги давам зорлен и тях).

Ние с ММ днес правим 28 години съвместен живот - откак сме гаджета де, но си го празнуваме... как точно ще го празнуваме не знам, искам си заплата... ама аз го майтапих преди десетина дни, че ще празнуваме на обикновени бисквити и вода - както първата ни вечер заедно, той се смееше. Сега ми вика - каквото измислиш, но най-добре вкъщи, че ще го финансираме трудно... Важното е, че се смеем още заедно.

# 314
  • София
МАГИ, честита ви годишнина. Хареса ми това, че все още се смеете заедно. Нека така да бъде винаги. И да не забравите - гор чи воооо.Flowers Rose
Издавам заповед: Всички болни бързо да оздравяват и бегом по задачите!

Общи условия

Активация на акаунт