Сутринта, докато си пиех кафето ви изчетох, но нямах време за писане, защото тестото за мекички щеше да тръгне да ме дири. След като натрупах една пряспа от мекици, обрах овациите на колектива, особено много похвали получих от зетко. Голям почитател е на кулинарните ми умения. Снощи направих за пръв път една погача със сирене. Мислех да я снимам и да се похваля, но докато се организирам за снимка, четата я преполови. Ако имате интерес, напишете във ФБ Шеф Тодор Димитров, погача за имен ден със сирене. Ще ви излезе клип, а там е показано всичко. Моя експеримент изглеждаше точно така, както тази питка на снимката. След мекиците заминах за тръстиката. Имах пациенти от Брезник - вадих зъби, късах нерви, все сериозни процедури, но затова пък всичко мина като детска игра - леко и както трябва.
Сега вече съм при вас.
РАДИНКА, радвам се, че децата в класа на Ния са се кротнали. Поздравления за успеха по история!

ROSE RED, идвай по-често на проверките.

МИС Ю, добри са AEG. Моя приятелка имаше и дълго я използва. Възложихме на щерката да направи проучване.
МАГИ, свърши ли сесията на твоето момиче? Ако има малко свободно време, ще я помоля за една среща. Внучката ми от известно време говори само за това, че иска да следва медицина. От сега купува книги, чете, интересува се. Иска да се срещнат, да поговорят. А ние с теб ще изпием по едно кафе с тортичка.

СЕТИ_БЕТИ, при вас сигурно снегът е повече, отколкото в града. И сигурно по-дълго време се задържа чист. Весело да ви е на пързалката.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, спи като ти се спи. Явно имаш необходимост от възстановяване. Колко голяма стана внучката ти?
ЛУННО ЦВЕТЕ от както стана баба, изчезна от хоризонте. Покажи се, миличка. Как се държи юначето?
МЪНИЧЕТО я пускаме в отпуска, защото има за задача да пребори някой и друг изпит. Колко са, МЪНИЧЕ?
ДУНДИ скоро се разписа и си мисли, че затова ще пропусне някоя и друга проверка. Няма такова нещо, маце.
Проверката е направена.
Желая ви приятен ден, а от утре отново на старта.
ПП. Открих си правописни грешки, та си ги оправих.

Казах, да пуснат бариерите и най-много до Петолъчката да го пуснат снега
Далече ми е още да мисля за тях- сега трупам знанията, пък от следващият месец ще се кахъря 
Още 3 години са пред мен, та офицер не знам дали ще стана, но пък определено ще си повиша значително шофьорския опит