Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 157
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро, прекрасни!
Честит ни Международен ден на приятелството! Благодаря ви, че ви има в живота ми!
За старт на деня - музикален поздрав! Grinning

СГГ, чудесна притча!
За всички - прегръдки и пожелание за успешна седмица! Hug

# 631
Добро утро!
Честит ден на приятелството и от мен! Изключително съм щастлива, че ви познавам!
Пожелавам ви успешна седмица и слънцеее 🌞🌈

# 632
  • Пловдив
Ден на приятелството ... аз пък попаднах на това
https://fakti.bg/life/977339-mejdunaroden-den-na-seksa-9-uni-e-p … a-i-udovolstvieto
То пак приятелство де. Smiley
Прекрасна вечер, прекрасници.

# 633
dundi73 Интересно!

Кой какво ще празнува тази вечер? Wink

# 634
  • Пловдив
dundi73 Интересно!

Кой какво ще празнува тази вечер? Wink
За мен е сигурно какво. ММ е наряд. Kissing Heart

# 635
Е, не ... И моя е наряд!!! Innocent

# 636
  • Пловдив
Пък моя си е вкъщи Joy Joy Joy
Днес го раздавах разкрасително - утре ще излизам по женски, че за едни свински уши в Брестник слушам от поне година и все не стигаме до там. Е, с компанията го решихме - утре отиваме на бира и уши!
В четвъртък пък ще имам служебно мероприятие, а в събота отиваме с клуба по танци на рожден ден из шоплука - 20 години Чанове.
От неделя пак съм из североизтока и с това приключвам втория семестър (надявам се успешно и с пълно отличие, но от последното учение ще зависи, все пак Smirk )
Междувременно вдигам левела по английски и вече взе малко да ми писва, защото време за нищо нямам - навсякъде съм с тетрадките, папките и лаптопа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 637
Добро утро! Фло вчера се върнах на работа и не успях да си изкарам работния ден. Все още има проблем ,не мога да стоя седнала . И нямам и на идея какво и как се случи. От днес пак съм в къщи надявам се проблема да се реши. Усмихнат ден!

# 638
Ех, Дунди, пропуснах празника. Но поне се радвам, че можем да отбелязваме Деня на приятелството всеки ден. Другият празник, когато може:grinning:
Aз чакам с нетърпение да свърши учебната година, проверявам класни работи, на учениците все им е топло и мрънкат, но са големи хора и им минава бързо.

# 639
Добро утро!
Има една тайна за запазване на младостта:
не си позволявай преживявания, които ще ти се отразят зле...

Лятното затишие започна в нашето блокче Simple Smile, въперки че има изпълнителни - явяват се някои на рапорт Laughing. И аз пропуснах този празник Disappointed. Все пак ще кажа следното - за мен приятелите са най-важното нещо на света, заедно със семейството. Аз съм благословена с няколко малцина, но верни приятели. Надявам се и аз за тях да съм това, което те са за мен. Радвам се, че и вас ви има - тази тема и вие също сте много важни за мен.
Относно сутрешната мисъл - аз се опитвам да следвам това и мисля, че поне малко успявам.
Днес не успях да поспя, въпреки че снощи бяхме на концерт и си легнах късно. Нищо, сега ще яхна метлата, ще напазарувам и после малко почивка. Довечера Веско Ешкенази ще има концерт в центъра /безплатен/, така че, момичета от Пловдив - действайте. Това не е за изпускане.
Радинка, как си, какво става с теб? Надявам се всичко да е наред!
Мъниче, ти си машина - чакаме вести и знам, че ще бъдат добри!
На всички неспоменати - прегръдки и хубав ден!

# 640
  • София
Добро утро от Родопите!
Благодаря за сутришното кафе, Дафиново листенце!!! Подобна мисъл от 15годишна ми е мото, но понякога се отплесвам и забравям да я следвам.
Радинка, силно гуш от мен и чакаме новини.
Мъничето е моят герой, чакам с нетърпение рапорта за приключен отлично семестър.
Сети, как е малкият на занималнята? Би ли споделила къде е (търся места в близост до Пирогов).
Лунно цвете, ти с какви матури се бори, изпуснала съм. Но ако са по БЕЛ - търся учител за второ издание в София, приемам всякакви съвети, че със сегашната госпожа в училище окепазихме любим предмет. За момента съм го записала при читав учител, но в школа. А той искал и индивидуален учител да му намеря...
Мис Ю, изгубих ти дирите, нещо липсваш или така ми се струва.
Фло, ако си по София по някое време след 17 юли ще се наговорим да се видим вече. Само докторката да мине сесията, че имя още четири изпита.
За неспоменатите поздрави и да се обадят.
Иначе ние изпробвахме новия начин на хранене в станциите. Повече ми харесва. Първият ден до 17 (в Пампорово даже са писали до 18, но в агенцията за Рибарица нихказаха 17) часа може да се заяви вечеря за  текущия ден и следващите закуска и обяд. И така всеки ден до 12 се заявява от вечеря до обяд - което хранене искаш и колкото искаш. За цени ще споделя като платим в понеделник. (Виждат се при поръчката, но не се затормозявам да ги смятам много много и да ги мисля).
Ние тук отпразнувахме десетия рожден ден на Малечка с екстремни преживявания - катери се, пуска се с тролей, минава по въжено мостче, гледахме прожекция в планетариума, после играхме боулинг (никога не сме играли преди, а тя много се радва). Почерпихме се с парче торта в сладкарница и свещичка имаше, че и подаръче от сладкарницата. ( препоръчвам с две ръце торти Нико в Смолян). Разгледахме музеят на гайдата в с. Стойките. Място, което си струва да се посети - скромен музей с много история и ентусиазъм. В селото имат гайдарски събор всяка последна събота и неделя на юни - без сергии и скари с убийствени цени. Тази година имаме други планове, но за следващата съм го записала в календара.
На близката полянка под станцията има сърнички, които ходим да видим всеки следобяд. Вече сме разпознали три различни. Стоят и си пасат, а ние ги гледаме от пътя от високо. Много са милички.
Днес ще празнуваме деня на приятелството, защото ще се видим със стари приятели по Смолян и после пак в станцията на басейн... (някъде из времето и поработвам помалко, но няма как).
Хубави и усмихнати почивни дни от мен!!!

# 641
Хей и на нас ни се ходи към Смолян или някъде в този край. Даже сега за последната седмица на юни си писах в графика с отпуските три дни, но още не съм измислила къде да отидем. Маги вие на военната станция ли сте? Там ли има басейн?
За занималнята - моя юни месец ходи в парка Възраждане на едни игрища там, академията се казва Multy Sports and Arts. Почти по цял ден играят на игрищата и заради жегата, юли и авггуст не го пращам там. Иначе имат обяд и следобедна закуска, които моето дете почти винаги харесва. Има такса за ден, за седмица, аз съм го записала за целия месец и беше 780 лв. Може да пробвате няколко дни. Момичетата не знам какви спортове предпочитат, моя играе футбол, народна топка, хандбал. Имат време за четене на книга, за лего, за филми. Всеки петък ги награждават нещо, миналия имаше грамота, а този има грамота, тениска и медал и беше много щастлив. Ако нещо друго те интересува, питай.
Поздрави на всички, аз започвам да шетам.

# 642
  • София
Да, Сети, на военната станция сме. Има скромен басейн и джакузи към него, детски кът, боулинг. Приятно е.
Това със спорта звучи интересно. Може да го пробваме по следващата седмица, че ни е куха.

# 643
Кой казва, че ме няма .. на мен рядко тук ми се пише отсъствие, веднага си вземам забележка 😃
Както и по-предишната така и тази седмица бяха динамични. 3 дни в началото бяхме в одит, за мен първи... Малко бях като на изпит, всичко ми беше свито, ама добре мина, успешно! С дребчето вечеер по задачи, игри навън до по-късно и бързо се източиха дните.. преди одита бяхме при Мъничето да ни направи малко плитки за разкош хахах, да сме хубави с дребчето. Да, Мъничето и на това е специалист! Благодаря й и тук публично, че ни угоди!
Днес ще си карам колата на майстор, че нещо на климатика й имало, а тук в Пловдив, кола без климатик е направо наказание!
Междувременно организирам моя рд, рд на дребчето, чакам график за Юли на военните да планирам и едно бързо море. Искала нашата госпожица на морето и да ходим да видим капибарите в зоопарка на Бургас. Голям хит тез капибари, това ще й е темата и на рд. Отново ще я водя на фотосесия, поръчвам детайли, уговорям декори и визия...
Казах ли ви, че си спечели безплатно посещение на Музейко, та ми се иска да я заведем някой уикенд, ама да видим кога ще можем, много ми се искаше с една нощувка в София та и други места да наобиколим... Ама като решим, ще ви питам сигурно за насоки къде да си търсим нощувка без много качвания по различните ви транспорти 😃🫣
Общо взето едни организации са ми в главата за цялото лято, дано сме добре всички да ни се случат.
Приятен следобяд от нас ❤️

# 644
Момичета,вече ме е срам да пиша! След 12 дни на 4 различни антибиотика,от днес съм отново в болница и отново на антибиотик за 10 дни вече 5 на брой. Та когато си си с "късмет" и в Дубай да идеш то ще се случи. Най- обикновена процедура с не обикновени последици. Продължава която одисея,само се моля това вече да е края.

Общи условия

Активация на акаунт