Дафиново листенце, винаги съм ЗА излизане и когато кажеш съм насреща... Само има подробност, че трябва да чакаме график на ММ, за да може да гледа дребосъчка.. иначе всеки ден мога след 16.30, уикендите понякога не сме в Пловдив, знаеш, но стига да се разберем, ще уточним кога ще е ок за всички 💞
Фло, бързо оздравяване на всички около теб, благодаря и за съветите за нослето... Надявам се набързо да мине, днес е една идея по-добре, дано с това се разминем само
Днес ще се захванем с мартенички, че трябва да пращаме и на бабите, дребни неща за 8ми март съм приготвила и за колежките ми, таа тази седмица ще организирам персонализации и емоции!
А дребчето се подготвят в градината за 3-ти Март, пее химна, Боят настана, Аспарухова клетва .. постоянно у нас.. има дълго стихче и вече е готова, само да е здрава! Такива вълнения при нас се случват ☺️
Пожелавам ви приятен ден и успешна седмица, с нетърпение чакам този Февруари да мине, искам вече да е Март! 🤗

- как все така става, че точно март месец са всичките масово-културни мероприятия
Бързо да оздравяват болничните, с вие с гаджето да се опазите!