Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 209
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Добър ден и от мен,
Дафиново листенце, винаги съм ЗА излизане и когато кажеш съм насреща... Само има подробност, че трябва да чакаме график на ММ, за да може да гледа дребосъчка.. иначе всеки ден мога след 16.30, уикендите понякога не сме в Пловдив, знаеш, но стига да се разберем, ще уточним кога ще е ок за всички 💞
Фло, бързо оздравяване на всички около теб, благодаря и за съветите за нослето... Надявам се набързо да мине, днес е една идея по-добре, дано с това се разминем само
Днес ще се захванем с мартенички, че трябва да пращаме и на бабите, дребни неща за 8ми март съм приготвила и за колежките ми, таа тази седмица ще организирам персонализации и емоции!
А дребчето се подготвят в градината за 3-ти Март, пее химна, Боят настана, Аспарухова клетва .. постоянно у нас.. има дълго стихче и вече е готова, само да е здрава! Такива вълнения при нас се случват ☺️
Пожелавам ви приятен ден и успешна седмица, с нетърпение чакам този Февруари да мине, искам вече да е Март! 🤗

# 391
  • Пловдив
Дафинов лист, аз съм за среща, но първо всичко при мен да отмине. Тъкмо ще се по стопли.
Ще пиша пак от компютъра следващите дни.
Прегръдки от мен.

# 392
  • Пловдив
Листенце, винаги съм насреща за среща с готини и позитивни хора Heart
Март ми е много натоварен (от първи като започна, та "закривам" сезона на 29 Joy - как все така става, че точно март месец са всичките масово-културни мероприятия Joy)
И като стана въпрос - на 29.03 в центъра ще тропнем хорца, защото клубът ни става на 20 години, а пловдивската група - на 14. Не знам подробности все още, предполагам, че пак ще е сутринта, но ако искате, като разбера, ще споделя.
Фло, благодаря ти за милите думи Kissing Heart Бързо да оздравяват болничните, с вие с гаджето да се опазите!

# 393
Здравейте! Миавам да ви пожелая успешна седмица! Пазете се и бъдете здрави!
Ние сме си обичайното - кой на работа, кой на училище. Очертават ми се разни задачки тази седмица, та пак няма да я усетя как е минала. Радвам се, че минусовите температури си отидоха - поне при нас.

# 394
  • София
Ох, прекрасни, мили мои!
Да ми стискате палци в петък. Има стачка на летището в Мюнхен и Луфтханза изписа, че няма полети от и за Мюнхен за 27 и 28... Сега започва купонът ... Една нощ ще обикалям Европа със самолет, за да се прибера... И после да се обяснявам с МОто ни мило родно "що стана така, бе?"...

# 395
Ох, прекрасни, мили мои!
Да ми стискате палци в петък. Има стачка на летището в Мюнхен и Луфтханза изписа, че няма полети от и за Мюнхен за 27 и 28... Сега започва купонът ... Една нощ ще обикалям Европа със самолет, за да се прибера... И после да се обяснявам с МОто ни мило родно "що стана така, бе?"...
Здравейте, а нямате ли възможност от Меминген да летите?

# 396
  • Пловдив
Ох, прекрасни, мили мои!
Здравейте, а нямате ли възможност от Меминген да летите?
Не е на разходка, а в командировка. Предполагам с билет, платен от МОН.
Маги, то стана рисково да се пътува с луфтханза, пълни са с изненади. Дано по - бързо се прибереш. Не съм попадала на стачка, но веднъж си изпуснах връзката заради авиокомпанията и трябваше да се шляя 7 часа на а летището и да се прибера с два други полета. Бях меко казабо размазана, като влязох у дома.
Утре сме в София, щерката се дипломира.   Ще хвърляме шапките. 😄

# 397
  • Пловдив
Еха Дунди, кога кандидатства, кога минаха годините Heart
Жива и здрава да е и да си намери работа, която ѝ носи удоволствие Heart
Маги, стискам палци, да се прибереш благополучно, без висене по летища!
При нас още няма карти, а като говоря с колеги от други формирования, вече даже знаели кога ще почиват Sad

# 398
  • София
Нискотарифни компании предлагат само при изчерпани други варианти. Аз нямам билет, това го правят от МО (в случая центъра ни) и пак той получава уведомленията, че са отменени полетите и т н. И сега чакам. Очертава се да посетя и Австрия ... Вероятно ще летя през Инсбрук и Виена ... В случая проблем е летището, то затваря за 48 часа, но то все тая...
Ние още не знаем ще имаме ли карта...

# 399
  • София
Честита Баба Марта, момичета!!!
Бъдете здрави! Другото ще го натъманим някак!!!
Аз се дотътрих до вкъщи, щастлива и размазана. Отивам да спя.

# 400
Честита Баба Марта!

Бяло, непорочно
с огнено червено,
страстно и смирено,
свързани нарочно.
Мартеничка с теб ли е,
гони лоши духове.
С нея подаряваш
мисъл за любов,
здраве, благослов
и щастлив живот!

Бъдете здрави, преливащи от щастие и с искрящи усмивки!

# 401
Честита Баба Марта❤️🤍
"Баба Марта троп-троп-троп,
бърза през горицата,
мартенички цял вързоп
носи на дечицата!"
Да сте живи и здрави,бели, румени и засмени като мартеничките!

# 402
Честита Баба Марта, момичета! Тя идва с усмивка, за да ни напомни, че всеки ден е шанс да вплетем в живота си повече топлина, любов и хармония!🤍❤️
Добре дошла, magi_sveta.

# 403
  • София
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави, весели, засмени и позитивно заредени!

МАГИ, добре дошла! Бързо да се възстановиш. У дома и стените помагат!

# 404
"Изненадай зимата! Дръж се пролетно!"

Рая Видинска

Добро утро,
Кафето от мен днес, въпреки дъждовното и мъгливо време, все пак вече е Март... Толкова го чаках, Февруари уж къс, а ми беше толкова дълъг за изминаване... Но при мен поне завърши успешно.. с болничния ми се удължи изпитателния срок, но вече от Петък съм с постоянен договор, което си е глътка въздух и малко спокойствие ☺️
Маги, добре си дошла, радвам се, че всичко е наред!

Пожелавам ви прекрасен ден! 🍀
Редактирам се, понеже днес е Прошки и да помоля, ако съм ви обидила или наранила нещо, да ми простите!

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 09:41 от Мис Ю

Общи условия

Активация на акаунт