Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен. Ние сме си тук почивните дни, в събота малкия е канен на рожден ден, ще съм шофьор, ако мога да си намеря къде да отида за маникюр и педикюр ще е супер, но от местата, на които ходя, на едното не могат да ме вземат, а от другото още чакам отговор. За 1-ви юни си бяхме говорили с приятели да водим на екскурзия децата, мислех си за Цигов чарк, трябва да се уговорим.
Ние и море още не сме планирали, едва вчера гледах графика за летните отпуски и като се съобразя с колегите, ще мога да изляза в самия край на юли - няма лошо. Тепърва ще мисля и избирам къде да ходим.
Радинка, пиши как си!
Поздрави на всички!

# 586
  • Пловдив
И аз минавам на бързо, за да се обознача. Много ми е натоварено тези дни и само ядове с чужбинските ми шефове. Как пък веднъж не чуха какво им се говори ... правят, каквото те си знаят и после "Ама защо така стана".
Надявам се всички вече да са в добро здраве, готови за летни приключения.

Фло, правилно се е ориентирал младежът за матурата. Традиционно на есе се дават по-малко точки. Успех от тук нататък. Ориентирал ли се е вече към университет? Или ще си даде почивка? Било модерно сега след завършване на гимназията една година да си починат, да поработят и тогава да решат дали и какво ще учат.
Това ми го каза една приятелка, моите наблюдения са други. Blush

Нищо не съм решила за дългия уикенд, най-добре ще е да си почина вкъщи и да си разтоваря мозъка от натрупаното напрежение.

Усмихнат ден на всички.

# 587
Момичета,за съжаление нещата се влошиха. Ако се бях забравила още малко края щеше да е фатален . Сега съм в болница,правят ми се вливания и отделно в дупето,че то нали голямо има място 🤣. От другата болница майчин забавиха с една седмица документите но днес вече ще ги видя надявам се поне хистологията да ми е хубава ,че вече ми идва в повече всичко.За море вече сме платили ама как ще е с храната ми е странно и все си мисля, че ще се губи много време за хранене. Някой да има в периода 21-31.07 на Сарафово? Оплаках се,за което много се извинявам .

# 588
  • София
РАДИНКА, какво говориш, миличка? Чак не повярвах, та два пъти го прочетох. Как така???  Пиши, като си видиш резултатите от хистологията. Искрено ти пожелавам всичко да е наред. Стресна ме. Обезателно се обади. Ще те мисля. Прегръдки. Hug
ДУНДИ, внукът пробута идеята да си почива една година, но родителите не я приеха. Аз също мисля, че е по-добре веднага да продължи. След като мина през няколко професии ( зодия везни е, та бая се полюшка насам, натам), се е фокусирал към компютърните науки. Дано да успее. Ние се радваме, защото ще си дойде при нас.
СЕТИ_БЕТИ,  кой клас завършва вашия юнак? Може би трети? Жив и здрав да е!
МИС Ю, много красиви рози си ни показала. Тази година още не съм ходила на село, а вече е и късно да режа моите рози. Кой знае какво ще заваря като отида - джунгла. През януари си купих три корена Блек бакара - най-тъмночервената, почти черна роза. Знам си аз, да не се доверявам на тия производители, дето продават розите оплескани изцяло с парафин. Пуснаха по никое време едни мънички, тънички стъбълца и за няколко дни загинаха. Не ме е яд за парите, а за това, че толкова време я следя тази роза и пак не можах да се сдобия с нея. Освен да разпитвам наляво и надясно, ако някой я има в двора, да ми даде клонче и да си я захвана. Много я искам.
Прегръдки за целия състав! Hug

# 589
Радинка, дано всичко е наред и се успокоиш. Ще чакаме да пишеш.
Фло, стискам палци на младежа за второто ДЗИ. Хубава специалност си е избрал. След изпитите идва и най-вълнуващата част - балът. Сигурно си подготвила и тоалета.
Аз съм на бал на 25.05, имам тоалет, дано не е много студено. След това ще оценявам
ДЗИ. Утре и аз съм в комисия и трябва да съм много рано на работа. Желая ви

# 590
Ето ме отново. Хистологията е - но.... С моя късмет образованието е бързо ръстящо и за по-малко от месец от няколко милиметра е станало 8 см. Сега ще трябва да се наблюдавам по-често . Хубав и усмихнат ден.

# 591
Добро утро и честит празник на всички! Това е може би най-хубавият български празник /поне за мен/.
“… лови всяка минута. И ще стане тъй, че ако овладееш днешния ден, ще си по-малко зависим от утрешния. Докато го отлагаме, животът си минава.”

Днес ми е някак криво и съм по-философски настроена, след като прочетох това, което е написала Радинка. Моля се и стискам палци всичко да е наред! Радинка, пиши как си. Аз много не разбрах какво точно се е случило, но се надявам да се овладеят нещата!
Сънувах странен сън, може би заради това съм в такова настроение. Истината е, че нищо не зависи от нас и въпреки, че знаем, че не трябва нищо да се отлага, за съжаление го правим. Спирам с тези излияния.
Фло, честито завършване на внука! Чакаме репортаж от бала. Здрав да е и успешен! Аз днес ще пътувам до София, но сега няма да има възможност да се видим. Ще се чуем по-нататък.
Лунно цвете, дано не вали поне, че така го дават.
Дунди, и аз копнея за няколко дни почивка, но скоро май не ми се очертава.
След малко ще поизчистя, стягам багажа и тръгвам.
На неспоменатите, прегръдки!
Хубав ден!

# 592
  • Пловдив
Радинка, да се оправяш бързо!
Заедно сме пак на Сарафово Heart И много се радавам, за което Simple Smile
Храненето ще става с магнитни карти - всеки ден ще заявяваш храненията за следващия и накрая на почивката като си дадеш картата, ще ти кажат каква сума дължиш - според мен, това е страхотен начин, да се ограничи масовото изхвърляне на храна.
В 10 вила ще сме ние, а смяната преди нас пък Кифличка е на лагер. Баткото отказа категорично, защото датите за лагера за него съвпадат с нашата почивка, та ще сме си пак младоженци Joy
Може да си спокойна - Боянчо ще си има компания Heart Колебая се тази година лилава или зелена да се намажа, но до юли ще го измисля Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз да ви се похваля, че оцелях Joy Страхотно си изкарахме по време на прехода, а курсантчетата-първокурсници (поне тези, които бяха с мен) са страхотни и мотивирани млади хора! Имаше и двама РТВ-ейци, та им казах, че ще ги чакам след 4 години при мен.

Дунди, вече съм на линия, само кажи кога си свободна ти.

# 593
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЛУННО ЦВЕТЕ, СГГ, ДИМИТРОВА!

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, надявам се като идваш при децата, да се видим на кафе. Благодаря за пожеланията към бабин убавец! Да се сбъднат!
МЪНИЧЕ, що не се направиш на точки? Все едно, че си обрала точките на всички! Stuck Out Tongue Winking Eye
РАДИНКА, продължавам да те мисля, миличка. Дано да си в добри ръце и всичко да завърши добре!

Ние тръгваме довечера. Децата ни заминаха още вчера. Утре ще ни посрещнат. И празненствата започват! Grinning

# 594
Честит празник момичета! На кратко, трябваше да се отстрани полип. Заминах за Хирургиите в Пловдив. Всичко мина уж добре на следващия ден ме изписаха с болки ,било нормално не съм лигла но ... На следващия ден вече не можех да ходя от болка и отидох на лекар,оказах се с вътре болнична инфекция. Аз отказах прием с идеята,че съм реагирала навреме и с лечение вкъщи ще мине. След 5 дни прием нещата не се оправиха. Днес пуснаха нови изследвания,да се надяваме че ще са добри , понеже абуката няма да издържи а съм трудна с вените. Извинявам се че така досаждам и мрънкам но някак ми се струпа доста.

# 595
Привет и от мен! Честит празник! Много се надявам "към светла бъднина" да вървим... Дано!
Радинка, ако имаш нужда от нещо тук като си, свиркай, ще асистираме с каквото можем. ❤️ Пожелавам ти всичко да се нареди по най-добрия начин.
Мъниче, направо си машина, признала съм те! ❤️
Дафиново листенце, Фло, прегръдки за вас! 🤗
Ние бяхме на шествията на центъра, после имаше детско събитие с игри и томбола, за 2ра поредна година идват в Пловдив. Миналата година дребчето спечели от томболата стекче с водички на Девин, тази година отново имаше късмет и си спечели покана за безплатно посещение в Музейко... Таа ще идваме на София явнооо! ❤️
После минахме и през фестивала Флоропополис, направена е азбуката ни от цветя... Ще ви покажа няколко снимки. Страхотно цветна и красива инициатива.

# 596
  • София
Добро утро от мен!
Радинка, стискам ти палци бързо и безпоследствено да се възстановиш. Пиши, когато ти се пише и не се притеснявай, че си "помрънкала", нали затова са приятелите.
Мъниче, много ти се радвам на етусиазма и енергията (повярвай ми, заразяваща е).
На патерици честит празник на всички, още повече на внука на Фло и на Лунно цвете. То пък не спря да вали, ами е и студено.
Аз буквално реанимирам тези три почивни дни - само сън и минимална активност в къщи. Мъжете са болни, каката влезе.в най-дългата си сесия (до 17.07 включително). Аз на първи отново пътувам и затова решхме - ще пазим къщата и ще почиваме със серияли, игри чипс и бира... обаче сме на чай с ром...
(О, да се похваля с началото на края - има още много време де, но успяхме да подпишем споразумение и да внесем гаранционен депозит за покупка на гараж, оказа се голямо приключение. Малко стиснати палчета от веме на време ако.може, че да мине това успешно)
Поздрави и прегръдки на всички...

# 597
Много дъжд, много нещо днес...но въпреки това оправих дрехите на дребчето и направо й извадих летните... Вярвам, че Юни ще дойде вече с много слънце и лятоооо! 🌞
Фло, да му върви по вода на вашия юнак, всичко така с лекота да му се сбъдне! Успех!
Магии, да се оправяте бързо, добро лечение имате, хареса ми.. а и днес наистина си е хладно, чайчето е подходящооо!
Радинка, как си?
Мъниче, Дунди, да се включа да ви питам случайно да сте ползвали сносни шивашки услуги... Имам си служебно облекло вече, ама панталоните са ми дълги и трябва да се подкъсят .. обаче на 2 места разбирам, че вземат по 10 лв на крачол... 40 лв да ми резнат 4 крачола ми се струва доста... Не знам, може и да е нормална цена, само на мен да ми е въз... 🫣
Приятна неделна вечер ви пожелавам! ❤️

# 598
Здравейте, момичета. Знаете ли как ще става изхранването в денят на пристигането?

# 599
  • Пловдив
Мис Ю, аз сама действам с машината, а за което не се наемам - майка ми е човека Simple Smile
norata и идея си нямам, но за едната вечеря все ще измислим нещо.
Радинка, все си мислех, е ти имам телефона Rolling Eyes Ако имаш нужда от нещо - дай знак!

Общи условия

Активация на акаунт