Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря,за палчетата на всички. Манипулацията днес мина успешно,и се надявам утре да ме изпишат и да се прибера при децата!

# 571
Привет!
dafinov list Честита радост! 🤗 за Филип...
Flo 51 Вече се питам "Какво не съм учила?" 😁
За пети път съм студентка, но имам идея и за ..., 🤫 да не чуят у дома.
Синът е вече в 5 кл., времето лети, лети.

Радинка Радвам се, че всичко е отминало.

Лека нощ! 🫣🥱😴

Добро утро!
Приятен, слънчев и 🙃-т ден!

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 06:25 от СГГ

# 572
Събота. Пижамена и рошава, ухилена по детски и топла от красиви сънища, с вкус на палачинки и аромат на прясно кафе. Човек трябва да има поне един такъв ден в седмицата, в който телефонът ще е без звук, часовникът ще е спрял, бележникът със задачите ще е прибран в чекмеджето на бюрото и слънцето ще е пуснато в очите.

Добро утро!
СГГ - благодаря! Браво на теб, щом ти се учи, учи Simple Smile
Радинка, благодаря. Ти прибра ли се? Надявам се, че всичко е наред!
Мис Ю, колко пъти призовавам пловдивския гарнизон да се събере Wink? В Пловдив съм Simple Smile.
Лунно цвете, благодаря!
Фло, никой не е подновяван - и двамата са си с техни си имена, не са кръстени на никого от родовете. Ох, Фло, защо поне не съм ти съседка Laughing?
Неспоменатите - прегръдки за вас.
Ние снощи се събирахме да си потанцуваме, беше приятно. Днес се заемам с обичайните неща. Доста ми е натоварено и на работа и ми се посъбраха емоции, та ще се опитам да си почина тази събота.
Хубав, макар и ветровит и мрачен ден!

# 573
Дафинов лист,прибрах се съжаление обаче съм с брутална инфекция от манипулацията и ще наложи отново прием в болница. Но и това ще мине,надявам се с моя късмет поне хистологията да е добра ,че нещо взе да ми се събира доста и нз къде ще избие всичко. Усмихнат ден прекрасни!

# 574
  • София
Здравейте момичета,
Аз съм си все във въртележката. С това.време навън ... чудя се кога преполвихме май... аз пак бях напът... този път по лоши поводи (баба почина внезапно), сега се чудя как да спасявам татко, че той за.мое учудване много се срина, не можах да взема повече от два дни, че в понеделник литя за Брюксел  и там транспортни стачки ще има... нещо се сдухвам и правя някакво сърцебиене (абе чисти паник атаки са си, уж знам как да дишам, помага, ама ми е сдухано)...
Трябва да оцелея още малко... към 10-12 юли ще олекне замалко.
Поздрави от мен!

# 575
Здравейте и от мен,
Дафиново листенце на линия съм в делнични дни след 16.30ч, в уикенди, ако решим ще кажа на къде съм, дори и ММ да е дежурен, ще взема дребчето с мен. Когато кажете, веднага се отзовавам. Аз за теб знам, че си тук, ама децата твоите не разбрах тук ли живеят и те?! 😊
Радинка, стискам палци всичко да е наред, след бурята винаги има слънце нали знаеш.. всичко ще бъде наред! ❤️
Маги, съболезнования! ❤️ И тези лошите неща ни връхлитат внезапно, и добрите също! Прегръдки за теб, а за татко ти-сигурна съм, че ще му бъдеш много голяма сила и подкрепа! 🤗
Бързо минават дните .. точно се чудех кога се източи половината Май.
Ние имам събор в парка до нас, мама днес дойде на гости и с нея ще посетим събора. Иначе обичайните уикендски дейности... Минаха откритите уроци на децата в градината, бяха чудесни, вълнуващо си е всякакво участие като го гледам. Сега чакаме открития урок и на мажоретките, че и там участваме. Ще имат участие и с танц за 1-ви Юни в квартален парк пак. Чакаме класиране и в конкурс за стихотворение, научи Родна реч! Вълнения такива покрай нас към този момент. Планираме и лятото, само да сме здрави!

Пожелавам ви приятен уикенд, а ние след малко отиваме за сладолед и памук на събор! 🍀❤️

# 576
Добро утро!
Красива неделя ви желая! Напълнете я с всички онези занимания и хора, които карат сърцето ви да ликува блажено. И просто бъдете...

Много малко от вас писаха, надявам се другите да са добре!
Маги, съболезнования Sad Ти си силна и ще се справиш с всичко! Прегръщам те!
Радинка, съжалявам и стискам палци всичко да е наред! Прегръдки и за теб!
Мис Ю, децата бяха до преди няколко месеца в Пловдив, но заради работата се наложи да се преместят в София. Ще се уговорим с теб, надявам се да привлечем и другата част от гарнизона.
Аз днес поспах до по-късно, явно съм имала нужда от почивка и днес ще карам по пловдивски - айляшката. Вчера си свърших работата, днес ще релаксирам.
Хубав ден на всички!

# 577
  • Пловдив
И аз съм тук!
Не смогвам със задълженията и само набързо минавам, да ви изчета.
Маги, съболезнования!
Мис Ю, предадоха ми поздрави вчера Simple Smile Мислех, да отида и аз, но не остана време - стягах багаж, готвих за домачадието, че няма да ме има една седмица, а и баткото се прибира във вторник.
Карам един онлайн курс и в сряда ще ни е изпита - с моя късмет, точно сряда съм на терен и няма да имам никаква възможност, да се включа, та и изпита вчера направих, докато снова между тенджерите и тавите Joy Абе хич не ми е скучно.
В четвъртък отидох, да си набавя необходимите неща от списъка, който ни изпратиха - въжета, свински опашки, здрав найлон и все такива "интересни" пособия Joy Консултантът в магазина ме гледаше доста странно, докато ми даваше всичко Joy Е, на изхода не ме чакаше патрулка, че можеше и това да стане Joy
За среща на гарнизона съм съгласна, само кажете кога. Е, по разбираеми причини, следващата седмица няма как да дойда, но след петък съм на линия.

# 578
Добро утро,
Чакам сигнал и се включвам за срещата.
Мъниче, страхотна ти е госпожицата, за малко да се подминем,  ама в последната минута я познах и тя мен и така хубаво ми се усмихна и ни поздрави, ето и на теб е предала. Много си я обичам аз нея, опасна е! ❤️
Ние и днес ще идем до събора, че вчера купихме комплект с шевици и днес имам поръчка, че трябва да идем та да се снимала с тези дрехи на събора 🤣
Пращам ви прегръдки! 🍀🤗

# 579
  • София
Привет, прекрасни!
Имам любим израз - пъстро като живота. Вървят заедно хубавото и лошото, радостта и тъгата, смехът и сълзите...
МАГИ, съболезнования. Мир на душата на твоята баба. Дано татко ти се съвземе по-бързо. На теб приятно пребиваване в Брюксел.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, надявам се като идваш в София да си виждаш децата, да ни се обадиш и да се видим.
МЪНИЧЕ, никак не ти е леко, но иначе не би била ти. Вярвам, че ще се справиш. Ти си железния войник!
РАДИНКА, ще те оправят, но ще постоиш още някой и друг ден в болницата. Стискам палци по-скоро да се прибереш при децата си.
СГГ, много ти се радвам, че си толкова ученолюбива. Браво, момиче! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
МИС Ю голяма сладурана е вашето момиченце. Страхотна програма изнесоха в детската градина.
СЕТИ_БЕТИ, как сте?
ДУНДИ, посвикна ли с новата кола?
ЛУННО ЦВЕТЕ, за теб е чувала с прегръдките. Hug
Лека нощ и приятни сънища!

# 580
Добро утроо! Понеделник е, най-заспала съм, ноо минавам да ви пожелая успешна и спокойна седмица! 🫣🍀🤩

# 581
Добро утро!
Радинка Мисли за ☀️ след бурята! 🤗

Вторник е!

Усмихнат ден!

Излитам, че днес се очаква дълъг ден.
Финалът ще е театър!

# 582
Здравейте, как сте?
Вчера беше свободната продажба на карти доколкото знам, никой тук не се похвали, има ли доволни, или пък недоволни....?!
Ние тази година сме на същото място, но в различна от обичайната смяна... Малко не съм доволна, но реших да не рискуваме и да не платим тази, а да чакам свободната продажба. Каквото такова, ще видим
Ще чакам информация и тук при вас как е с храната тази година, че ние сме чак Август и ми е интересно.
Иначе едно и също ежедневието при нас. Нямам с какво да се включа ново ☺️☺️
Радинка, Маги, как сте?
СГГ, разнообразни дейности си имаш, не ти е скучно хич май ☺️🤗
Приятна вечер! 🍀🌸

# 583
  • София
Привет, по нощите.
Днес беше голямо вълнение - матурите по БЕЛ. Моя внук е писал по произведението на ЕмилиянСтанев Крадецът на праскови. Изненада ме. Очаквах, че ще избере есе по темата Животът - колело или стълба. Доволен е от темите - каза, че са лесни и приятни. Да се надяваме, че ще е оценен високо. Дано! Бабин убавец каза още, че трудното е минало. Сега на 23 остава матурата по Английски.
РАДИНКЕ, прибра ли се при децата? Как си?

# 584
Добро утро с едни красавици от градината на дребчето! Не вярвах, че тези рози ще цъфнат.. късната есен ги орязаха до самия им край ниско долу до земята, не знаех, че така се прави, сега са страхотни и цъфтят всички, изключително красиви.
Фло, браво на младия господин, щом така е казал, значи се е справил страхотно! Дано има успешна реализация и да е удовлетворен от избора си след време! Успех!
Какво ще правите дългият уикенд? Ние си имаме един татко наряд в единия ден затова няма да пътуваме надалеч, може би дейности наблизо ще измисля.
Хубав и усмихнат ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт