Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 174
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
На днешния ден има един празник и той е Денят на Победата! Поклон пред жертвите и слава на победителите!

# 556

dundi73 Честито! Car

Поздрави от Nature Sweat Drops -но и мрачно Велико Търново!
Днес и утре са дни за лекции.

Усмихнат ден!

# 557
Ако душата ти пее - усили звука ! 🎶🎶🎶

Добро утро, мили момичета! Пантелей пътник се прибра и душата ми пее и е пълна с толкова много емоции, че не знам как да ги опиша.
Първото и най-важното е - вчера се роди бебока Gift Heart. Имаме си вече и момченце, роди се на хубава дата! Всичко мина добре, чакаме вече изписването. Изчака да се върна Laughing, аз така си го бях поръчала.

Пътуването също мина добре, не се спряхме, обиколихме толкова много места и събрахме прекрасни впечатления. Бяхме в Нидерландия и за пореден път се възхитих как от едно мочурище /образно и не толкова образно/ тези хора са направили такава държава. За жалост ние си имаме всичко и го унищожаваме. Както и да е, това е отделна тема. Прекрасно е там, хубави, добре уредени градове, пътища, гари и т.н.
Дунди, честита придобивка и безаварийно!
Мъниче, стискаме палци!
Мис Ю, и вие доста дейности развивате, браво!
Сети, къде ходихте?
СГГ, добре дошла!
Фло, Маги, как сте?
Сигурно пропуснах някого, извинявам се за което и пращам прегръдки!
Днес дори не знам откъде да я започна. Първо ще си допия кафето и ще реша.
Хубав, макар и мрачен ден! Важното е в душата да е светло!

# 558
  • Пловдив
Дафинов лист, чудесна новина. Да е здрав и палав, да е любопитен и енергичен малчо. Щастливо детство, а на всички вас честита радост.
Благодаря за пожеланията. Чакам дъжда да поспре и тръгвам по улиците с новото возило. После ще се почерпим с младежката част на семейството.

# 559
  • София
Добро утро от дъждовно Пампорово!
Честит юнак на Дафиново листенце!! И доб.е завърнала се!
Честито и безавариюно на Дунди!!!
Приятни лекции на учещите в делнични и празнични дни!
Ние отпразнувахме 70 на свеки. Направихме няколко спешни ремонта в Пловдив, видяхме кумовете и на осми отпшихме за Пампорово. Откраднахме един ден хубяво време и днес е вече мързеливо и конячено.
(Децата се гледат сами в София, колко е хубаво да имаш голяма кака!).

# 560
Ахх, ставам по никое време, поспахме си с дребчето, влизам и за добро утро 5 непрочетени съобщения тук! Така се зарадвах!
Дафиново листенце, честито бебе! Много да е здрав, спокоен, хапващ, неплачещ и усмихнаааат! Да расте щастлив и борбен, и да слуша много! Ех, какви хубави новини! 😊🍀
Фло, на 38-ма стр сме вече, я виж как напредваме 🥰
Дунди, ела карай в Тракия, на широчкото 🤭
СГГ, на теб приятни дни в лекции и отпускащи вечери след тях!
Маги, завидях за коняченото! Приятно изкарванеее! Другия път, ако се задържиш малко в Пловдив свиркай за по едно кафе! На линия сме!
И тук е дъждовно и мрачно днес, мисля, че този уикенд ще премине в оправяне на гардероба на дребчето, както и в преглед на играчки, които да подаряваме на по-малки вече другарчета, че нещо сме се позатрупали!
То и от такива домашни дни има нужда, че не може все по пътищата и ние 🫣🤣

# 561
Здравейте от нашето слънчево и ветровито село!
Dafinov list, честито внуче! Да е здрав и да ви носи много радост!
Дунди и на теб честит нов член в семейството 😂 и безаварийно! то направо колата си е като член на семейството. Все си с него и гълта пари повече от тинейджър 😂 Каква е, какъв цвят си избра?
Аз до преди няколко месеца карах едно пежо 307, но го продадохме и сега карам джип, (старата семейна), но още не мога да му свикна, че ми е много голям. Не мога да го паркирам. Но и аз обикновено шофирам само събота и неделя. През седмицата се возя.
Иначе нашата екскурзия беше с колата за една нощувка в Зегед Унгария и после 4 във Виена. Водихме детето в зоопарка, Пратера и един аквариум. Хареса му. Аз съм обнадеждена, че пътя мина много добре, мм издържа връщането на един път и детето не мрънка, та ще обмислям следваща дестинация.
Днес ще имаме гости и ставам да подреждам.
Поздрави

# 562
  • Пловдив
Сети, тъмно сива Киа Стоник /джин с тоник, ако питаш едната ми приятелка/ 😄 на цвят е 1 към 1 с другата кола, която сега трябва да продам. Превръщаме се в автоджамбазин 😄 имам две коли за продажба и трябва да купя една за фирмата тип баничарка. Няма спокойствие при мен.
Приятна вечер на всички.
Да се допълня. Ей го новото возило.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 20:56 от dundi73

# 563
  • София
Привет, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, добре си се завърнала и честита ви голяма радост! Как нарекоха юначето? Да бъде здрав, смел, силен, ученолюбив, чаровен. А сега е достатъчно да спи, да папка и да расте като гъбка. Каката как ли ще го приеме? Не мислиш ли, че вече ти е време да се преместиш в една друга тема? Stuck Out Tongue Winking Eye Много ще ти се радват там. Гарантирам.
ДУНДИ, и на теб честито! Новата кола си е нова. С удоволствие да си я караш!
СЕТИ_БЕТИ, като пътувате на дълги разстояния не се ли сменявате с твоето момче или само той шофира? Качихте ли се на Виенското колело?
МИС Ю, я запази играчките, не ги подарявай.  Може скоро пак да ви потрябват. От моята уста - в Божиите уши. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАГИ, браво - децата сами да се гледат, а вие с гаджето - Пампорово, конячено, влюбено... Grinning
СГГ, какво учиш сега, че изпуснах нишката? Предполагам, че работиш. Разкажи ни нещо за децата, за себе си.
ЛУННО ЦВЕТЕ и МЪНИЧЕТО няма да ги викаме на рапорт пред строя, но РАДИНКА - със сигурност ще трябва да се отчете какви ги върши.
Днес обикалах магазините за тоалет - наближава бала на внука. Уж голям избор, но нищо не ме грабна. Купих си дънки и бял панталон, ще си потърся и туника. А исках нещо светло, свежо, пъстро. Пак ще се оглеждам.

# 564
Нека да ви се случва само това, което ви е важно и нужно!
Добро утро🥀🌱⚘️🍀🌹!

Благодаря за милите думи и хубавите пожелания, момичета!
Фло, бебокът се казва Филип. Утре ги изписват и сега се приготвям. Направих надпис за добре дошъл и т.н. За другата тема - сигурна съм, че ще ми е приятно там, скоро може и там да цъфна Laughing
Дунди, това паркинга на магазина на Брезовско ли е? Ако е той, била си съвсем близо до мен.
Момичета, това ще е от мен днес, започвам да се разкрасявам и да отивам при децата след това.
Хубава неделя ви пожелавам!

# 565
Фло явявам се да рапортувам. Дафинов лист да е здраво юначето и да носи радост и поводи за гордост. На всички който са имали поводи честито . Дунди честита придобивка, безаварийно и много красиви километри с нея. При мен само битовизми и кофти ситуации та затова и не пиша. Но ще помоля за силни парчета другата седмица. Предстои ми лека хирургична интервенция,но за първи път ме е страх. Имам алергия от упойки и нещо взех да се здухвам ,но да се надяваме че всичко ще мине идеално и няма да се налагат по-сериозни мерки. Ох помрънках си класически ,усмихнат ден на всички.

# 566
  • София
Добро утро, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, много хубаво име са дали на юначето! Означава любител на коне. Подновиха ли някой дядо или не? Православната църква почита паметта на Свети апостол Филип, който е един от седемте дякони. На 11 октомври имен ден празнуват всички с имената Филип. В нета излиза и още една дата за празнуване - 14.ноември. Излиза и информацията, че Св.Филип е един от дванадесетте апостоли наХристос.  Нека има празници, а вие ще изберете кой от двата. Здравичък да расте.
РАДИНКА, каквото и да е, пожелавам ти да мине успешно. Палчетата от нас ги имаш. Обади се след това, ще те мислим.
ДУНДИ, още ведннаж - безаварийно кормуване и покорявай близки и далечни разстояния!
Желая ви спокоен ден!

# 567
Добър дееен,
Страхотно име са му избрали на бебчето, да си го носи с гордост!
Аз малко пак недоразбрала, ама Дафиново листенце, децата ти тук в Пловдив ли са, или ти още не си си в Пловдив? Извинявaй, ако си споделяла, явно съм чела разсеяно...🫣
Радинка, стискаме палци, дано всичко е наред!
Дунди, супер е новото возило! Отново с пожелания да ви отведе на страхотни места! Безаварийно!
Фло, все се каня да ти кажа, по твоята професионална тема... Клати се първият зъб на почти 6 годишната девойка... Голямо вълнение... Гледам обаче, че отдолу вече се е показало новото зъбче, зад старото .. доста силно се клати (всеки ден по 100 пъти пръстите са там и го лашкат тоя зъб 🤣)... Та чудя се да отиваме възможно най-скоро на зъболекар да го види? По принцип Юни ни се падаше редовния преглед през 6м дето си ходим.. дали да му "помогнем" на този зъб да падне .. или да го чакаме 🫣
Сигурно задавам много смешни въпроси, ама ето още един етап от развитието на децата,който учи родителите на нови неща 🤣
Отиваме да мислим къде да се разходим, не че времето е готино де 🤭

# 568
  • София
МИС Ю, не е спешно ходенето при колегата. Нека се разклати добре, а след като го няма вече това зъбче, постоянното ще си заеме мястото. Така е - ражда се дете, ражда се родител. На колко много неща ни научават децата ни. При по-възрастните в обучението се включват и внуците.
От сутринта готвя - любимо мое занимание. Направих агнешка супичка и телешко варено, Бьов Строганов и пиле с картофи, за десерт - панакота. Съседите са много доволни. Simple Smile
Сега малко почивка и после - интелектуален труд. Ще си прегледам лекцията за сряда и ще почета книжка. Една баба от КГБ издаде стихосбирка. Много са качествени стиховете й. По две от стихотворенията й създадох мелодии и станаха песни. Забавлявам се. Grinning

# 569
Колко хубави новини в нашата къщичка!
Да ви е честит малкия юнак, Дафинов лист! Семейството се увеличава, нека расте здраво и щастливо бебчето.
Дунди, честита нова придобивка. Много ще ти отива. Да обиколиш много интересни места с нея!
Ние почивахме малко в Сапарева баня. Много сме доволни, топнахме се в басейна, разходихме се, гушкахме и нашия малък внук, който е почти на 5 месеца. Сега оправям багажа и трябва да се подготвям за новата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт