Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 178
  • 740
  •   2
Отговори
# 540
Здравейте!

Някой може да ме помни ...
Време е за стр. 37!

# 541
  • Пловдив
СГГ, добре си се завърнала!
Тук съм и ви чета, но нямам нищо за споделяне.
Само да ви кажа - носете си новите дрехи и казвайте на хората около вас, че ги обичате,защото животът е твърде кратък и непредсказуем

# 542
  • София
Привет, СГГ. И аз те приветствам с добре си си дошла при нас. HugТи ли отгледа този цветен водопад? Красота! Имам няколко от този "десен", но може би не знам как да ги гледам. Или дай съвет или да се ровя в нета. Ще съм ти благодарна.
МЪНИЧЕ, полезно напомняне за някои важни неща.
Дръж се МАГИ, нали този месец имате много роднински купони. По-добре на трапеза, отколкото да ви канят, за да кОпате на тръстиката. Stuck Out Tongue Winking Eye
МИС Ю, не съм знаела, че на 1.май ние женичките, имаме празник - празник на змията. Потърсих в нета, да не би да си сбъркала, да е празник на Земята, ама няма грешка. Язък, не поздравих бабите. А може и на патерици да ги поздравя. Stuck Out Tongue Winking Eye
При мен програмата до обяд беше ясна. След обяд си завърших лекцията за Любовта в късна зряла възраст. Ходя в един пенсионерски клуб от време навреме, та те си пожелаха тази тема. Защо не? Мисля, че добре се получи.
Лека нощ и спокойни сънища. Утре, кой на работа, кой почивка, ще мине и този ден.

# 543
Flo 51, sweet_maniche Благодаря!

# 544
Добър ден от мен и северната част от страната. Седмицата започва с кафе и почивен Понеделник ☺️🌞🍀

Хубава седмица на всички! 💕

# 545
  • Пловдив
Честит празник на всички мъже и жени, избрали да служат на родината. Честит Гергьовден, честит ден на храбростта!
Бъдете здрави и всеотдайни! И нека Свети Георги ви пази.

# 546
Честит празник на всички именици!
Честит празник и на всички служещи на Родината!
Пожелавам здраве, мир и благодат!
❤️

# 547
  • София
Честит и благословен да е спътникът в живота на МЪНИЧЕТО! Да е здрав и щастлив със семейството си! Flowers Four Leaf Clover
Честит празник на храбростта, мъже и жени, посветили се на отбраната на Родината! Flowers Four Leaf Clover
Честити да са животновъдите, които осигуряват храната ни. Да са здрави те, семействата и стоката им! Flowers Four Leaf Clover
Наздраве на всички празнуващи, на всички българи!!! Flowers Four Leaf Clover

# 548
Честит празник, момичета! Живи и здрави да са имениците и всички, които днес празнуват. Бъдете здрави!
Прочетох, че днес е единственият ден , в който мъжете могат да бъдат храбри и да се противопоставят на половинките си! Joy
Ние сме на село, имахме работа в градината, Днес празнуваме!

# 549
  • София
Честит празник на всички празнуващи!!@

# 550
Честит празник на храбростта и Българската армия!
Честит Гергьовден!

Сладки сънища!
Лека нощ!

Дописвам ...
Оставяйте след себе си красота!

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 06:26 от СГГ

# 551
Здравейте, мили момичета!
Ние малко пътувахме почивните дни и от днес съм в работен режим. Тоест опитвам се са вляза. Наваксах с четенето, ще се опитам да наваксам и с писането.
Хубава вечер на всички!

# 552
  • Пловдив
Привет на всички. След немалко неприятни моменти в последните седмици и натрупано напрежение, да се похваля с нова придобивка. От вчера съм горд собственик на нов автомобил, ама съвсем нов, от магазина. Взехме го само на 13 километра. Сега ще се уча да карам автоматик. Joy И си признавам, че малко се притеснявам. От утре започвам да кормувам под контрола на ММ. Че той може да кара всичко, което се движи по земята, включително и танк. Stuck Out Tongue Winking Eye
И имам още една кола за продажба.

СГГ, добре си дошла отново при нас.
Сети, видяхме ние, че обикаляш из Европа, а и времето беше с вас. Аз също влизам бавно в работен режим след почивката. 
Мъниче, ще чакам да ми се обадиш кога си в града за размяната. Че стана историческа.
МисЮ, и тя обикаля из Северна България. 
Прегръдки за всички споменати и неспоменати. Пишете по-често.

# 553
Здравейте,
Дунди, честито возило! Безаварийно и на много хубави места да ви откара! Само хубави емоции да съберете!
П.С. и да почерпиш 🤣🤣
СГГ, добре си се завърнала! Повече да се включваш, ще е хубаво. 😊😊😊
Ние вече сме си вкъщи, вчера и днес съм на работа, всеки по разпределение сме си... Пообиколихме, сега малко и по вкъщи.
Чакаме следващата възможност за почивка 🤣
Иначе нищо ново, чакаме открити уроци следващата седмица по народни танци и английски в градината, участваме в конкурси, вчера имаме и грамота за рисунка... Имаме активности по интереси... Не ни е скучно с малката госпожица. Започваме вече за рождени дни да мислим, първо моя, после нейния, такива ми ти вълнения покрай нас към момента ☺️
Приятен уикенд на всички! 🤩

# 554
  • Пловдив
Дунди, честита придобивка!
Със здраве да си я караш и пари по нея - само за гориво!
Моето червено драконче ме предава Cry Още като ме приеха да уча и ММ искаше, да ми взима нова кола, но успях да го убедя, че тази си ми е идеална. Сякаш я урочасах - от август досега май повече в сервиза стои, отколкото на паркинга Cry Три пъти ме удрят на паркинга, единият път точно, като се прибрах от Шумен - пред блока една съседка буквално ми влезе в задната броня, докато слизах от колата Rolling Eyes
Сериозно се замислям, дали наистина да не я сменям. "Аквариумът", който взехме тогава си го кара само и единствено ММ (не, че с тези ремонти не ми се налагаше и на мен няколко пъти, да го карам този "камион"), но хич не ми харесва.
Относно прословутата размяна - ще ти звънна може би към края на месеца, че имам да пиша една курсова работа (и съм до под кривата круша с нея), а от 18.05 съм в североизтока за седмица.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 19:44 от sweet_maniche

Общи условия

Активация на акаунт