Добро утро!
Пантелей пътник се прибра, поработи няколко дни и след 4-ри дни пак тръгва. Няма да мога да пиша другите почивни и празнични дни и живот и здраве като се върна ще чета. От сега поздравявам всички, които имат повод за празнуване - здрави да сте!
Мис Ю, честита да е мама - здрава да е и още дълго време да е с вас! Трогна ме това с четирилистната детелина - хаирлия да е - само успехи от тук нататък!
Аз днес ще ходя до мола отново - просто там има клон на банката, който работи всеки ден до късно и по тази причина поемам дългия път до там. След това ще чистя, пера, оправям багаж и т.н. Няма да ви казвам сега къде отивам, като се върна ще разкажа. Ние сме три дружки от студентските години като едната не живее в БГ и ни покани на гости. Стискайте палци всичко да мине добре, че нещо ми е притеснено. Знам, че отивам за хубаво, но сърцето ми е свито.
Днес времето е хубаво, надявам се да се задържи така. За съжаление топлото време ми докара проблеми с разширените вени и вчера по спешност ходих на съдов хирург. Все не вярвах, че имам проблеми и с това, но се оказа вярно. Сега лечение, ластични чорапи и т.н. Спирам с оплакванията

Надявам се, че всички сте добре и се радвате на красотата, която разцъфна навън.
Хубав и спокоен ден ви желая!

Колегите му лазили по поляната, взирали се, търсили, но не намерили. Като се прибра каза - той моя късмет си ме чака у дома. Много мило ми стана. Припомни ми тази случка от нашия семеен живот. 
, благодаря! Хареса ми историята ти с детелините. Искрено ви се възхищавам и пожелавам на всеки такава обич! Много ми допаднаха и думите ти към Мис Ю - това наистина си е така! И на тях пожелавам съпружеско дълголетие и обич!

Така че ще четем на спокойствие.