Термин февруари 2025г. Тема 2

• 40 255
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Аз чакам вече 8ми ден. Взеха ми кръв на 30ти, звъннах вчера в клиниката в Пловдив, срока бил 10 работни дни...

Аз да се оплача.. трябваше да имам резултат от бхс в понеделник (бях на 29.07), но като се обадих ми казаха, че лабораторията в Пловдив е в отпуск и се надяват да ми пратят резултат до 14.08… не съм чувала до сега някоя бременна да е чакала повече от 2 седмици едни от най-важните изследвания…

# 76
Благодаря за съвета за тортата, ще потърся. Ние с таткото държим още фронта и не знаем пола, ще го разберем на партито Grin

Аз май нямам за риск от прееклампсия. Това са моите резултати

# 77
  • Варна
Аз да питам генетичните ви тестове с колко % фракция са? Че докторката ми каза, че под 3% не е редно да се дава резултат, а на мен ми е даден. И тази фирма си позволявала така, иначе редно било % да са 5. В  cell genetics бях.

# 78
Това пренатестовете ли са?

# 79
Аз да питам генетичните ви тестове с колко % фракция са? Че докторката ми каза, че под 3% не е редно да се дава резултат, а на мен ми е даден. И тази фирма си позволявала така, иначе редно било % да са 5. В  cell genetics бях.

И аз така знам че под 3 искат да се повтори

# 80
  • България
Благодаря за съветите за справяне с вируса. Още не съм стигнала 38 градуса и не съм пила парацетамол. Поне личната така каза до 38 градуса не е температура.

За партито аз не искам, но приятелка ще ми прави синьо парти в двора им. Та явно тя ще се занимава с организацията.

Здравна застраховка имам, но не покрива бременност.

За БХС то вчера си взех резултатите и всичко било ок каза, не съм се замисляла и зачитала, имам доверие на тази лекарка тя ми прави и феталната. Че нали ви казах моя АГ отрича БХС и първа фетална. Даже витамини още не иска да ми дава и ето резултата, лепна ме вирус.

Моята каза, че до 37 може да не се пие. Мазах се с оцет, защото постоянно скачаше до 38 и нещо, а и с парацетамола не може да се прекалява.

# 81
Green eyes, коя е клиниката в Пловдив? Аз бях на фм в Стара Загора и там ми взеха кръв, но си платих разширен пакет, който предлагат и изпращат в частна лаборатория в Пловдив. Дори не знам името на лабораторията, но се напрегнах, че ми казаха след 1 седмица резултат. Като се обадих вече ми казаха за забавянето с още 1 седмица и отгоре

# 82
Явно и при БХС има различни варианти … не знаех.
Иначе получих коментар, че не се счита за висок този риск, ако на някой ще е полезно Blush

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 08:43 от senseless_doll

# 83
И аз минавам да се похваля. Правих vision, днес ми се обадиха всичко с бебето е наред, очакваме госпожица 💜

Здравей! Да те попитам кога даде кръв за изследването?

# 84
Скрит текст:
Аз имам от работодател, но имай предвид, че ако сега си бременна и нямаш медицинска застраховка, няма да можеш да ползваш проследяване на бременност и раждане, защото застрахователите искат поне 1.месяц,.след сключването на застраховката, да е настъпила бременността.
Ами аз попитах застрахователната и тя каза че няма проблем. Моя приятелка беше така при същите застрахователи и всичко си и изплатиха. Но другата седмица ще ходя със сигурност да видим какво ще стане.

Кой е застрахователят?. Мога да попитам мъжа ми, той е в този сектор и ще знае със сигурност

The_Black_Hole, да ти кажа и аз бях така доскоро последните 2 години,.обаче от миналата година съм 100% хоум офис и искам колкото може повече контакти с хора вече, защото една година почти не си показвах носа навън хахах Human nature
А аз организирам и малка сватба своевременно Grin
Мусала Иншурънс Брокер ООД така пише на файла който са ми изпратили на пощата.
Те са брокер. Важно е кой е застрахователят, защото брокерите винаги обещават, че нещо ще мине,.за да сключат сделка, но парите ги плаща застрахователят. Проверете си добре Simple Smile
UNIQA значи това е застахоателя.

Здравей, и аз съм на Уника. Погледнах Общите условия и можеш да видиш , че ако вече си бременна, няма да ти покрият разходите (има клауза за девет месеца отлагателен период.)

# 85

И аз минавам да се похваля. Правих vision, днес ми се обадиха всичко с бебето е наред, очакваме госпожица 💜

Здравей! Да те попитам кога даде кръв за изследването?
Миналата сряда, на 31.07 го пуснах, сутринта.

Daisy на моят пише 12%.

# 86
И аз тогава пуснах, но все още нямам обаждане. Вече всичко ми се е свила дали всичко е наред.

# 87
The_Black_Hole, да ти кажа и аз бях така доскоро последните 2 години,.обаче от миналата година съм 100% хоум офис и искам колкото може повече контакти с хора вече, защото една година почти не си показвах носа навън хахах Human nature
А аз организирам и малка сватба своевременно Grin

И аз организирам сватба Grinning Аз уж съм хибридно, но нямах търпение да си поискам пълен хоум офис. Питаха ме след 3ти месец какъв ще ми е графикът за посещение в офиса, аз казах ще видим Grinning (сама съм от екипа в България) Едно време като започна пандемията и аз се бунтувах как съм социално животно и няма да издържа вкъщи, но нещата се промениха Grinning

# 88
Супер е. Моят е 1:93 и затова съм на аспирин.
KPP,  от Mishka Bakery е тортата, и друг път сме поръчвали от там и са много добри. Вижте ги в Инстаграм Simple Smile

Иначе пола го разбрахме след пренаталния, а и ни го казаха по време на първата фетална - ще си имаме момиче Heartpulse

В самия резултат от БХС имам такава стойност за риск от прееклампсия изчислена (1:2032 до 34 г.с. и 1:378 до 37 г.с.) и се чудех дали това е добър резултат.

# 89
И аз тогава пуснах, но все още нямам обаждане. Вече всичко ми се е свила дали всичко е наред.
Всичко ще е наред. ❤ На мен ми казаха в сряда, най-късно четвъртък, че ще звъннат. Ако утре до обяд не Ви се обадят, аз бих ги потърсила.

Общи условия

Активация на акаунт