Термин февруари 2025г. Тема 2

• 40 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Спокойно. Моят е по-стряскащ, но НИПН е отрицателен.

Здравейте излезна ми БХС леко съм притеснена ще прикача снимка. Лекарката каза че няма място за притеснение и след 3 седмици пак ще повторим теста. Вие какво мислите.

# 151
И моят беше с подобни резултати. Док каза,.че е перфектен за моята възраст

# 152
И моят беше с подобни резултати. Док каза,.че е перфектен за моята възраст
Ако е удобно каква е вашата възраст? Аз в момента съм на 30 но там е изчислено като родя демек на 31 са го смятали.

# 153
На 32 и са изчислили 33 в теста

# 154
Момичета , кава беше Facebook групата, че не мога да я намеря в началото на темата?

# 155
Момичета , кава беше Facebook групата, че не мога да я намеря в началото на темата?

Здравей, това е линк към геупата Simple Smile
https://www.facebook.com/share/g/2dQFpvR2HZjWQrDR/?mibextid=K35XfP

# 156
Хвана ме вирус от една колежка. Вчера звъня на личната да я питам може ли да пия аспирин. Най-вече за разреждане на кръвта, ако е ковид. Уклончив отговор, по-скоро не, бил забранен за бременни по принцип, можело ми имала доза, но силно не препоръчва. Парацетамол - можело. Ходих в спешното - същия отговор. Питам парацетамола разрежда ли кръвта - не я разрежда, само сваля температурата. Правих комбиниран (домашен) тест - не е ковид, не е грип. Симптомите са температура, гърло и хрема. Не помня да ми се е случвало през лятото преди. Колежката кашля и казва, че няма обоняние.

# 157
На бременните с тромбофилия нали изписват аспирин протект или акард 75/150. Аз пия такъв и сега /Акард 150/ и през миналата бременност /протект/. За хремата може хомеопатично нещо да дадат и спрей с морска сол, за гърлото аз слагах (в началото:като имах съмнения,че съм бременна) от детския Тантум верде.

# 158
Ами и аз не знам защо този аспирин бил силно непрепоръчителен, какви рискове има... И парацетамола е химия, ама можело за кратко.
В спешното като споменах, че не съм изследвана за тромбофилия ми казаха "много четеш в интернет".

# 159

Здравей, това е линк към геупата Simple Smile
https://www.facebook.com/share/g/2dQFpvR2HZjWQrDR/?mibextid=K35XfP
Благодаря!

# 160
Момичета, до коя седмица приемахте или ще приемате прогестерон?

# 161
Аз съм в 14+3 и продължавам. Циклогест х1 вечер. Намален ми е от 13 г.с. тогава беше 2×1

# 162
  • Варна
Хвана ме вирус от една колежка. Вчера звъня на личната да я питам може ли да пия аспирин. Най-вече за разреждане на кръвта, ако е ковид. Уклончив отговор, по-скоро не, бил забранен за бременни по принцип, можело ми имала доза, но силно не препоръчва. Парацетамол - можело. Ходих в спешното - същия отговор. Питам парацетамола разрежда ли кръвта - не я разрежда, само сваля температурата. Правих комбиниран (домашен) тест - не е ковид, не е грип. Симптомите са температура, гърло и хрема. Не помня да ми се е случвало през лятото преди. Колежката кашля и казва, че няма обоняние.
Аз бях с вируса, още ме влачи. Аз и парацетамол не пих даже, също имах съмнения за КОВИД и аз нямах обоняние и вкус, но не си направих тест. 1 ден бях с температура и я свалих с компреси с оцет. За гърлото лукчета, гаргара с вода и лимонтозу за секретите, мед със сода и лимони за гърлото и витамин С. Хремата още ме влачи, но яз си имам хрема от началото на бременноста. Сутрин още имам секрети.
Сега профилактично пия по 1 литър на ден вода с джинджифил и се жабуря преди работа с вода за уста, Вит С пия още.
Скорошно оздравяване дано бързо да ти минава.

# 163
В момента съм в 12 г.с. и пия утрогестан 3*2.
Миналата седмица на консултацията попитах АГ до кога трябва да се пие с надеждата,че съм към края на пририема.
До 16 г.с.,но в някои случаи може да се наложи и до 20-та.

# 164
Момичета, вие ходите ли още физически на работа? Аз се чудя кога има смисъл да изляза в болнични. При нас някои дни сме по цял ден на крак и си усещам, че се изморявам.

Общи условия

Активация на акаунт