КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 409
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Направих си теста около 10 дни след като ми закъсняваше. Втората чертичка едвам се виждаше.  Laughing След това реших, че не може да съм бременна и е станала грешка. След 48 часа направих нов тест и втората чертичка вече беше ясна - ами бременна бях!  Joy

# 196
Една седмица след закъснението  Peace

# 197
здр. снощи си направих тест, след закъснение от близо 20 дена. едната беше бледа. след това си купих нов и сутринта си направих двете бяха щогоде еднакви, но все още не мога да повярвам и след малко отивам на гинеколог.дали има грешка в шуър чек?

# 198
Около седмица след закъснението. Не смеех да се надявам, че съм бременна, за да не се разочаровам отново. Но реших да си направя един тест и... имаше две чертички.  Simple Smile

# 199
  • Пловдив
На 3-я ден от закъснението си направих тест и беше положителен,но аз си го очаквах.

# 200
Една седмица преди да ми закъснее видях блееда чертичка.СЛед 4 теста отидох на лекар!

# 201
За големия тестовете(4 бр.)ми бяха все отрицателни.И накрая-хоп!шеста седмица... newsm62

# 202
Десетина дни след датата на цикъла ми. Дотогава не си правех тест, за да съм сигурна, че не е най-обикновено закъснение.
Стискам палци скоро да видиш двете чертички!  EFP fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 203
На мен на 33-тия ден от цикъла ми се появи бледа втора черта.
На 35-тия беше ярка.

# 204
  • София
Точно 7 дни след датата на цикъла

# 205
Първия път в деня, в който трябваше да ми дойде и показа 2 чертички.
Втория път си направих в деня, в който трябваше да ми дойде и ми показа 1 черта, след 4 дни пак си направих - 2 черти.

# 206
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Седмица преди да дойде датата на очаквания цикъл имах само една чертичка, а в самия ден, в който го очаквах вече имаше бледа черта, която май само аз виждах, но все пак я виждах Peace

# 207
  • На черешата
 Направих теста около 10 дни след като ми закъсня. PeaceИмах си 2 чертички. Hug

# 208
При мен отчете в деня когато трябваше да ми дойде, но втората чертичка беше сравнително бледа. Направих повторно тест след 48 часа и втория го потвърди съвсем ясно!

# 209
2 дена преди датата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт