КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 407
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
След 10 дена закъснение....

# 211
  • София
На първия ден след закъснението ми показа две черти-втората бледа.

# 212
  • София
След двудневно закъснение....

# 213
И при мен като Ruppy

# 214
На деня, когато трябваше да ми дойде направих първия тест, но чертата беше толкова бледа, че бях убедена, че си фантазирам. След 3 дни направих втори и най-прекрасната втора чертичка, макар и пак бледа, вече си беше там! Heart Eyes

# 215
след два дена закъснение

# 216
с каката си направих теста след едноседмично закъснение и  EFPКогато очаквах бременността си с малкия бях ужасно нетърпелива и го направих три дни преди евентуалната дата - резултата: preggo

# 217
Аз си направих теста 1 ден преди закъснението и ми показа 2 чертички.А също и на видеозон го видяха Grinning

# 218
Първият път си мислех,че просто ми закъснява(по принцип съм с нередовен цикъл),още повече че имах признаци на идващ цикъл Mr. GreenТестът го направих едва след 10-тия ден и то по настояване на мъжа ми,нали все пак "правехме бебе"...
Вторият път разпознах признаците на бременност около седмица преди очаквания цикъл,пък и пак бяхме "правили бебе" newsm78Направих си тест в деня,когато трябваше да ми дойде.Беше положителен...Но за посещение при лекар и двата пъти изчаквах да минат около 20 дена от закъснението,за да може да се види дали има нещо.

# 219
  • софия
Първият път го правих един ден след закъснението,защото по принцип ми е много точен и втората черта  я имаше.Сега го направих четири дена преди закъснението и пак ми отчете две чертички Laughing

# 220
точно на датата на която трябваше да ми дойде и имаше сьвсем бледа втора чертичка.успех в бебеправенето Peace

# 221
В 6-та седмица.

# 222
На първия ден от закъснението.

# 223
Вечерта на първия ден, в който ми закъсня цикъла Simple Smile

# 224
  • София
1-2  дни след като ми закъсня

Общи условия

Активация на акаунт