КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 389
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
10 дни след закъснението-положителен. На следващия ден отидох на лекар, той потвърди. Simple Smile

# 226
  • сто акровата гора
На датата на която трябваше да ми дойде и то следобяд, не издържах до другия ден. А причината да се усъмня беше че с една приятелка ни се бяха уеднаквили циклите  Grinning ама нямаше разлика повече от половин година, та беше станало ритуал да си звънкаме с репликата Честито и на теб  Wink Да ама не, обади ми се тя и аз веднага в аптеката  hahaha

# 227
7 дни след закъснението.

# 228
Моят тест посочи  EFP на третия ден от датата на последната ми менструация и след още два дена ехографа и гинеколожката ми го потвърдиха newsm10

# 229
Тестът ми показа втора бледа черта на един ден закъснение на цикъла. Седмица по- късно стана плътна, дебела черта.

# 230
2 дни преди да ми дойде отчете теста,бледа 2-ра черта,но я имаше Simple Smile

# 231
  • Варна
Първият път седмица след закъснението.Аз си знаех, че съм бременна още преди да ми закъснее но изчаках.
Сега също се усъмних от по- рано , но също изчаках 2-3 дни за теста.Втората черичка беше бледа , седмица след него си беше доста ясна Peace

# 232
Теста ми стана положителен чак на 16 ден от закъснението. Peace

# 233
Ами някъде 1 седм.,след закъснението се появиха EFPама едната беше много слабичка и след още 1 седм.,се видяха ясно,ясно.Успех на теб!

# 234
На мен ми показа положителен резултат 3-4 дена след датата. Не съм много сигурна точно, защото цикълът по принцип ми варира с 1-2 дни.
Желая на всички, които чакат двете чертички с нетърпение, да ги видят по-скоро, отколкото очакват Simple Smile 

# 235
  • София-България, Израел - където си поискам
1 ден след като ми закъсня Simple Smile

# 236
Аз видях EFP в деня, в който трябваше да ми дойде. Peace

# 237
Ден преди очаквания за цикъла ми.Показа отрицателен (според мъжа ми положителен) резултат.На следващия и по-следващия ден вече даде две сигурни и ясни две чертички!  Laughing Бах бременна! Grinning Ноо...аз така или иначе бях сънувала, че ще имам бебе, още в деня на зачеването, а таткото просто имаше предчувствие за бъдещето събитие! Simple Smile Heart Eyes

# 238
на деня, в който трябваше да ми дойде вечерта направих теста, а на другия ден и гинеколожката ми потвърди.

# 239
  • София
2-3 дни след закъснението на менструацията! чувствах се адски зле и се съмнявах да е просто предменструално неразположение... направих теста-втората чертичка беше по-ярка от контролната!!! и после  newsm68 newsm44 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт