КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 384
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
аз си направих теста един ден преди да ми дойде, защото имах някакво предчувствие и тогава за мое щастие се появиха веднага двете черти.

# 241
На втория ден от закъснението.

# 242
  • София
5 дни след закъснението.

# 243
  • Ботевград
и двата пъти теста ми отчете след около 10-тина дена, тогава го направих Hug

# 244
На мен ми отчете две чертички на 3-тия ден след като ми закъсня.беше то4но на 14-ти февруари, но едната беше по-бледа. много не му повярвях и на следващия ден бях в лабораторията да се изследвам и резултата беше положителен. ние бебето сме го направили веднага след като ми отмина цикъла.поне така показаха изследванията.пожелавам ти успех от все сърце.

# 245
  • Варна
Първия път ми отчете в деня, в който трябваше да ми дойде цикълът, а втория 2-3 дни след датата.

# 246
ами закъсня ми с 2-3 дни и имах някакво предчувствие... направих теста и излязоха двете чертички

# 247
  • София
При първият път почаках повече от седмица доколкото си спомням, но при вторият - 2 дни след закъснението, но бях почти сигурна, защото винаги ми идваше 2-3 дни преди датата и така ...

# 248
За кой ли път това е моят отговор  Mr. Green - направих теста на 3-тия ден от закъснение, просто нямах търпение и се надявах на положителен резултат, какъвто наистина беше! Успех   bouquet

# 249
Аз си правих теста 3-4 дни преди редовната дата, на която трябваше да ми дойде цикъла и беше +  Grinning

# 250
  • София , Монтана
Една седмица преди редовната дата.И беше  EFP

# 251
След 5,5 години опити не ми беше закъснявало нито веднъж. Като не дойде на датата веднага си направих тест и страшно се учудих като се оказа +. Отидох да си купя още три, и след като и те показаха същото си направих и кръвен тест.Едва тогава повярвах. Успех, надеждата умира последна!

# 252
  • София
Закъсня ми със 7 дни,болки в областта на триъгълника и кръста. Току що го направих и е  EFN , за моя радост  Hug
Ако не ми дойде още 2-3 дни,пак ще взема

# 253
Направих си теста след 5 днево закъснение и беше+  Grinning

# 254
Изчаках 5 дни и след това си направих за мое най-голямо щастие излязоха две чертички след множеството тестове само с  една EFP

Общи условия

Активация на акаунт