КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 38 069
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
3 - 4 дни преди дата на нежелания М  Wink Бях се зарекла вече да не си купувам тестове, че все се разочаровах, но мъжа ми беше сигурен този път че ще ставаме родители (и то само от една прекрасна вечер, отделена по случайност за бебеправене) Бяхме се отказали вече!
Като се замисля единственият признак се появи седмица преди датата ... гърдите ми се подуха и станаха доста болезнени, до този момент не ми се бе случвало така да ме болят.
Втората черта се появи веднага, но беше по- бледа  Wink
Успех и дано скоро видиш желаните 2 чертички  Hug
Все едно аз съм го писала Simple Smile

# 46
Ами аз късно го направих, защото имах нередовна менструация! Едни месец след закъснението и чертичките  хич не бяха бледи оказа се, че съм във втория месец Mr. Green

Успех и айде другия месец с лентичка в подписа Peace

# 47
  • Стара Загора
С първата бременност в деня, когато трябваше да ми дойде  правих два, защото си викам може и да грешат Simple Smile, купих си и трети който правих след още два дни и аптекарката много се смя и каза че ако е отрицателен  може и да е грешен, но щом са положителни не бъркат.
Сега един ден след датата си направих и бяха плътни чертите.

# 48
  • у дома
Два дни след като трябаше да ми дойде. До тогава правих всеки ден от датата на очаквания М но тестовете бяха отрицателни. 

# 49
  • София
На петия ден след закъснението. Беше много бледа, но все пак я имаше  Peace

# 50
Аз по принцип го направих по-късно нарочно Peace

# 51
Първият тест го направих ок. седмица след предполагаемата дата на зачеването понеже вече 4-5 дена ми беше лошо, а и тъкмо бяхме престанали да ползваме предпазни средства. Но теста не отчете положителен резултат и рев голям. След 10ина дни, когато вече ми закъсняваше с 2-3 дни пак направих и вече имаше 2 чертички... И пак голям рев Crazy
Успех на вас!

# 52
Ами... Mr. Green..първо направих около 4-5 дни преди М-беше отрицателен.Точно този месец бях спряла да се надявам и правех по навик знаейки че ще видя една черта.Въпреки всичко... Sad
Около 5 дни закъснение момичетата от "Искам бебе" ме накараха да направя още един защото графиката ми била перфектна.....направих и.... #Crazy....положителен резултат... #Crazy newsm78 #Crazy...После правих още няколко дни - да не би да изчезне втората черта....не изчезна....вече дори си иска внимание и опитва да се налага с ритници Laughing!

# 53
Отчете ми 3 дни преди предполагаемата дат на М. Grinning

# 54
Три седмици след като ми закъсня си направих тест и се изненадах много приятно,защото все не ставаше ThinkingБеше луд купон,не мога да опиша радоста си Joy Joy Joy

# 55
Няколко дни, след като ми закъсня.
Пожелавам скоро и на теб тестът да отчете две чертички!  Peace

# 56
Около десетина дни след като ми закъсняваше  Heart Eyes Беше минала почти година от неуспешни опити за зачеване и един прекрасен ден,видиш ли ...  Party

# 57
  • София
Аз не съм много за пример  Embarassed Овулацията ми беше на 17 ден, на 26 ден си направих тест и ми се привидя втора чертичка. На следващия ден пак и пак съвсем, съвсем лекичко се виждаха, но си мисля, че ми се привижда и си фантазирам. За най-добър резултат хукнах към една лаборатория и си направих кръвен тест и след него нямаше място за съмнение. Така че това е най-сигурния вариант!  Peace Но не забравяй, че при всеки е индивидуално и при някои просто нивото на хормона е по-ниско и показва по-късно.

Пожелавам ти успех!   bouquet

# 58
Около 10 дни след закъснението - все очаквах да се появи, но не.. хвана ме ужасен грип, посред лято, и смятах да пия антибиотик. Все пак, реших преди това да си направя един тест, преди да се самолекувам - взех един Sure Check, и докато четях в упътването, че се чака 5 минути мисля за резултат, без да искам го отворих, и се втрещих  Shocked  Показа светкавичен верен резултат  Joy
Иначе, нямах абсолютно никакви симптоми - освен едно леко придърпване, един единствен път, което оттадох на рязкото ми изправяне.. чак към втория месец започна да ми прилошава.

# 59
  • по света
Около пет дни преди закъснението, в началото беше бледа черта но след всеки тест ставаше по-ярка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт