Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 368
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 035
И тази микро пишк@ ги прави автоматично 100 % мъже?!
Автоматично ги прави не жени.

Това не е вярно. Някои лекарства, включая тестостерон, могат да уголемят клитора до размери да мине за п*шка, но не правят жената мъж. Такава жена няма да започне да уринира през клитора, нито ще ръси сперма от там. Остава си жена.

На бебета ли ги уголемяват, Невена? Първоначалният коментар не е за клитори, а за пениси, които не приличат  на такива при раждането, което от начало беше отречено от пишещи от вашия лагер, което е доста странно за хора претендиращи да спорят.

Момиче може да се роди с уголемен клитор, да и да помислят, че е пенис. Такива случаи не са нечувани и са описвани и в древността.

Върти ми се, че трябвало да бъде под 5 тестостерона за да участват, но само при ХY. XX май могат и с по-висок да участват.

Ок, но ние говорим за обратното и за доказани случаи, в които не става въпрос за клитор.

# 1 036
И тази микро пишк@ ги прави автоматично 100 % мъже?!
Автоматично ги прави не жени.

Това не е вярно. Някои лекарства, включая тестостерон, могат да уголемят клитора до размери да мине за п*шка, но не правят жената мъж. Такава жена няма да започне да уринира през клитора, нито ще ръси сперма от там. Остава си жена.

На бебета ли ги уголемяват, Невена? Първоначалният коментар не е за клитори, а за пениси, които не приличат  на такива при раждането, което от начало беше отречено от пишещи от вашия лагер, което е доста странно за хора претендиращи да спорят.

Момиче може да се роди с уголемен клитор, да и да помислят, че е пенис. Такива случаи не са нечувани и са описвани и в древността.

Върти ми се, че трябвало да бъде под 5 тестостерона за да участват, но само при ХY. XX май могат и с по-висок да участват.
Под 2.5 нмол/Л

# 1 037
  • Paris, France
Че под 2.5 наномола на литър и аз не можех да докарам като млада, а съм жена и не спортувах толкова активно. Доколкото помня, горната граница за жени беше 2.9 или 3 (допреди 20г). На индийки и африканки често е по-висок.

Добре, а ако ХХ жена довтаса с тестостерон 2.6 или 2.8 нмол/Л ще я върнат ли?

# 1 038
  • София
Тестостерон се използва като допинг, така че е вероятно да я дисквалифицират.

# 1 039
Че под 2.5 наномола на литър и аз не можех да докарам като млада, а съм жена и не спортувах толкова активно. Доколкото помня, горната граница за жени беше 2.9 или 3 (допреди 20г). На индийки и африканки често е по-висок.

Добре, а ако ХХ жена довтаса с тестостерон 2.6 или 2.8 нмол/Л ще я върнат ли?
В продължение на 6 месеца… това е по протокол. Не зная, но предполагам.

# 1 040
  • Paris, France
Тестостерон се използва като допинг, така че е вероятно да я дисквалифицират.

Ако е външен, да. Тук коментираме тестостерон собствено производство.

# 1 041
Няма как ако при раждането е нямало пишка, тя да се появи по-късно. Това е някаква научна фантастика.
При мъжкия псевдохермафродитизъм индивидът има много малък пенис, а кожените торбички на тестисите са раздвоени, като по този начин наподобяват женски полов апарат с големи срамни устни.
Записват ги момичета.

# 1 042
https://www.facebook.com/share/r/n7scS9vvGAtwVT2y/
Алжир посреща своите шампионки. В центъра на вниманието е Иман Калиф, гимнастичката остава встрани, както и едно момче-спортист. Защо една жена е пренебрегната за сметка на друга, след като първата (пренебрегната) е донесла първия златен медал в гимнастиката за цяла Африка? А, може би, защото посрещачите са все мъже и не могат да я докосват така както се прегръщат и целуват с Иман? Ако и двете са жени защо такава дискриминация на момичето и такова поведение спрямо жената?

# 1 043
  • Далечният изток
Няма как ако при раждането е нямало пишка, тя да се появи по-късно. Това е някаква научна фантастика.
При мъжкия псевдохермафродитизъм индивидът има много малък пенис, а кожените торбички на тестисите са раздвоени, като по този начин наподобяват женски полов апарат с големи срамни устни.
Записват ги момичета.
Да де, има пенис при раждането, и аз това казвам.

# 1 044
А, може би, защото посрещачите са все мъже и не могат да я докосват така както се прегръщат и целуват с Иман?

Мъжът, който целуна Иман е баща ѝ. И един друг се снима с нея. Здрависаха се и с гимнастичката (която май не знае арабски, защото гледах посрещането им по алжирската тв и само тя говореше на френски).

# 1 045
Не само баща й, тя си размени любезности и с други мъже, поне прегръдка и допиране на буза в буза. Всички кръжат около нея, но Килия заслужава не по-малко внимание. И ме съмнява да не знае арабски, макар че е родена във Франция и израснала там, в семейството си нали говори на майчиния си език? Просто разликата по отношение към девойката Килия и към "жената" Иман е коренно различно. Към Иман е като към мъж.

# 1 046
  • Пловдив
Майка и била французойка на Килия.

# 1 047
  • Далечният изток
Прегръдка и това, което казваш допиране буза в буза, а си беше целувки, беше с баща ѝ, и още един мъж се снима с нея, където е седнала на диван. Към момичето има внимание, как да няма. Нещо различно ли гледаме?! Плюс това е някакъв репортаж, дават част от тук, част от там. Как пък от това може да си правиш тези изводи, простоооо....

# 1 048
Да, може да съм гледала по-дълъг репортаж от посрещането, имаше и военни отстрани и повече прегръдки и допиране на буза в буза.
Колкото и да гледам, не виждам жена, а мъж, който на моменти се опитва да изглежда като жена и тогава прилича на мъж преоблечен като жена. От генетична гледна точка може да не е и баш мъж, но определено не е и баш жена. Според Невена Виролан, ако в Алжир при раждане са определили Иман като женски пол и така е записан/-а, то това остава за цял живот. Според Ламот, ако се роди дете с белези на момче и момиче го пишат и отглеждат като момиче, за да не бъде тормозено детето в училище и да прикрият по-лесно някои мъжки белези. Само, че ние виждаме, че царят е гол.
Ето изявление на Килия. Коментарите на арабски, макар и с ужасен превод, нямат нищо общо с коментарите под видеата с Иман. Защо? Защо това двойствено отношение към Килия и Иман, нали това са златните медалисти на Алжир?
https://www.facebook.com/share/r/5XCEhtBcCL5VkMZK/

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 09:46 от Mama Ru

# 1 049
  • София
А дали виждаме, че това е много специфична материя и трябват повече познания и конкретни данни по въпроса, за да можем да определим нещо?

Общи условия

Активация на акаунт