Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 284
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
След като е загубила честно на предишната олимпиада, защо да не спечели честно на тази?

# 1 171
  • При семейството си
Ако защитата му е да каже, че не е жена, се надявам някой ден да не реши да напада Имането! С такива защитници врагове не ти трябват...
“Така че това е моментът, в който тя разбира...

Да, и аз също, въпреки че нейният морфотип е доста особен. Както и да е, хората имат различен външен вид, но той е толкова различен отвътре. Колкото до Имане, тя е родена момиче. Отгледана е като момиче. Тя има чувствителност на момиче. По тази логика защо не тествате всички хора, чиито способности превъзхождат останалите? Например, френският баскетболист Виктор Уембаняма, който е огромен заради хормоните на растежа си? Глупаво е. За щастие, всеки е различен, иначе изобщо нямаше да има конкуренция. Нека го разгледаме от гледна точка на ефективността: какво е конкуренция? Това е субект, мъж или жена, който превъзхожда останалите.

И отборът на Алжир също не знаеше нищо ?

Те са на светлинни години от тези биологични проблеми. Бяха щастливи, че имат добра боксьорка. Тя е млада жена, пак ще го кажа, която е отгледана като момиче.

И така, какво се случи след това съобщение за гръм?

След първенството през 2023 г., когато тя беше дисквалифицирана, аз поех инициативата и се свързах с известен ендокринолог в университетската болница Кремъл-Бисетр в Париж, който я прегледа. Той потвърди, че Имане наистина е жена, въпреки кариотипа и нивата на тестостерон. Той каза: "Има проблем с нейните хормони и с хромозомите й, но тя е жена." Това беше всичко, което имаше значение за нас. След това работихме с лекар, базиран в Алжир, за да контролираме и регулираме нивата на тестостерон на Imane, които в момента са в женския диапазон. Някои тестове ясно показват, че всичките й мускулни качества, а други са намалели оттогава. Днес, на мускулно и биологично ниво, тя може да се сравни с жена-жена-жена.”

# 1 172
  • В заешката дупка
Чак “световната” ненавист да е събрала. Все ми се ще да вярвам, че повечето хората имат поне малко здрав разум. Защото това, че някои я мразят и обиждат, говори повече за самите тях, отколкото за нея.

# 1 173
  • София
1. Откъде става ясно, че "не е баш жена"?
2. Ако не е "баш жена" защо губи на едната олимпиада? Тогава баш жена ли е била?

# 1 174
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
1. Откъде става ясно, че "не е баш жена"?
2. Ако не е "баш жена" защо губи на едната олимпиада? Тогава баш жена ли е била?
Няма категорични доказателства към момента, че е жена.
 Аз не споря, че документално е записано пол "женски", личното ми мнение е, че просто от даден момент развитието не е продължило в тази посока.
Може пък на предната да не билА достатъчно подготвена, нямам възможност да разследвам толкова.

И по принцип който се смее последен, се смее най добре!
Лека нощ!

# 1 175
  • При семейството си
В Токио е нямало италианка, в роля…за 46 секунди.
Всъщност тогава бяхме в Ковид пандемията.
Сега дойдоха на дневен ред други неща.

# 1 176
  • При семейството си
Напротив. Невена е абсолютно права.
Как се превеждат, интерпретират интервютата на “треньора” е отделен въпрос:

“You were asked to supervise her at the end of 2022. Were you aware of the conflict between the International Boxing Association (IBA) and Imane Khelif ?

I found it out while watching the videos of the World Championship in March 2023. She was disqualified from the final against a Chinese female boxer. At the time I thought it was a matter of international and diplomatic disputes… But the decision was backed up by tests. Honestly, I thought it was disgusting. Regardless of the results of these biological tests, and without going into the details – that's the biologists and doctors'business – this poor young girl was shattered, devastated to discover, out of the blue, that she might not be a girl ! All the people who liked her, including me, went to help cheer her up. The prospect of the Olympics helped put it all back together. Fortunately, she can also rely on her family (a very modest one, that she helps thanks to her boxing) who live in a small town in Algeria.”

https://www.lepoint.fr/monde/2024-olympics-imane-khelif-was-deva … 2567924_24.php#11

# 1 177
  • София
Мда, евтинка манипулацийка. Между "научава, че не е жена" и "научава, че може да не е момиче" има разлика.

# 1 178
  • Paris, France
Няма нужда да гледам какво има в гащите. Нея са я гледали достатъчно докторя, както в Алжир, така и във Франция.

В началото на 90те, когато още нямаше интернет, се говореше, че една алжирска лекоатлетка, олимпийска шампионка на 800 или 1500м, може да е мъж. Наистина беше мускулеста и леко мъжествена до степен в гръб да може да мине за мъж, но и в лице. 30 години по-късно, 40 кила отгоре и вече изглежда женствена, макар и дебела. Ето я легендарната Хасиба:

Ето я днес vs когато е била с нисък % мазнина и състезателка:

И на нея и виждаха разни неща в гащите, но взе, че роди.

# 1 179
На мен пък ми е интересно, че арабски профили също изказват мнение или поне съмнение, че е мъж, хермафродит, транс (Гугъл го превежда като Трансформърс). Дори видях мнение в спор, че "кой кабил ще я вземе за жена?" А и Иман беше наричан/-а кабил.
Невена, какво е кабил?

# 1 180
  • Пловдив
Кабилите са народност (или етнографска подгрупа, не съм 100% сигурна за кое ги смятат) от групата на берберите.
Зинедин Зидан например също е бербер по произход от Алжир.

Не "Трансформърс", а "трансформатори" трябваше. То самото "Трансформърс" трябва всъщност да се преведе "Трансформатори". Wink

# 1 181
Магдена, да, трансформатори беше.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 09:26 от Mama Ru

# 1 182

Мохамед Али е световно признат за най-добрия боксьор в тежка категория. И, о ужас, има загубени мачове... Защо ли? Ами защото, затова. Случва се. Да не говорим, че в аматьорския бокс жените играят с каски и като цяло не понасят много бой, а се играе на точки. Ако е имала лоша техника, играейки по женски, ще губи от по-технични съпернички. После треньорите са си казали, че тая работа с техника няма да стане, но дай да използват мъжките и предимства. И са се концентрирали на силно удряне. Да, успешна стратегия, която явно печели.

Ето ти обяснение. И сега пак ще кажеш, че е нелогично, защото...само ти си знаеш.

# 1 183
На мен пък ми е интересно, че арабски профили също изказват мнение или поне съмнение, че е мъж, хермафродит, транс

Това е сега най-актуалното забавление пред екрана,  да се търсят пишки и други полови белези на състезатели.  Щом някои намериха и на Ярослава Магучих....

Добре, че атлетката, дето Невена я показа е била отдавна, сега щяха да я разкостят по снимка  и да събере цялата омраза на света, или както там беше.

# 1 184
На мен пък ми е интересно, че арабски профили също изказват мнение или поне съмнение, че е мъж, хермафродит, транс

Това е сега най-актуалното забавление пред екрана,  да се търсят пишки и други полови белези на състезатели.  Щом някои намериха и на Ярослава Магучих....

Добре, че атлетката, дето Невена я показа е била отдавна, сега щяха да я разкостят по снимка  и да събере цялата омраза на света, или както там беше.
Интересно е, че и други състезателки от миналото, които имат доста мъжки вид, след прекратяване на кариерата и с възрастта придобиват женски черти. На какво ли се дължи?

Общи условия

Активация на акаунт