Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 280
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 185
Едва ли всички. В статията, която коментирахме в началото (за атлети от нацистка Германия и СССР), се споменаваше една американска медалистка, за която се разбрало, че е сто процента мъж, едва след смъртта й, май след преглед от патолог.

# 1 186
  • София
На намаляване на адреналина и увеличаване на мазнините.  При активно тренираща жена, body mass index може да падне до 12. Няма цикъл при тези стойности.
Аз съм стигала до под 14.  И структурата ба тялото ми беше много различна от сочното ми аз сега.

# 1 187
  • При семейството си
Колко време преди самата Олимпиада и знае ли се изобщо кои са състезателките, конкурентките ти в съответната категория?
А първите ти мачове срещу кой ще са кога се разбира, как се определя?

# 1 188
  • Paris, France
На мен пък ми е интересно, че арабски профили също изказват мнение или поне съмнение, че е мъж, хермафродит, транс (Гугъл го превежда като Трансформърс). Дори видях мнение в спор, че "кой кабил ще я вземе за жена?" А и Иман беше наричан/-а кабил.
Невена, какво е кабил?

Кое му е интересното? От (поне) 100 милиона арабски профили, които я коментират е нормално да има 1 или 2, даже 20 (милиона), които да ае съмняват в пола и предвид мъжествената и външност.

Кабил е бербер, който е част от берберските конфедерации, населяващи планините на изток от столицата Алжир. Използва се и за други бербери, като французите са го ползвали за всички местни. Кабили са Зинедин Зидан, Карим Бензема, бащите на Мари Жозе Нат и Изабел Аджани. 1 милион живеят във Франция и 7 или 10 милиона имат някаквви кабилски корени. Тук е обяснено:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kabyle_people

Не знам защо я наричат кабил. Може да е от берберски произход, каквито живеят около Лагуат. Може ли снимка на мнението? Странно е.

Кабилите се женят основно за първите си братовчедки или други близки роднини. Често майките им не искат момиче от друга берберска общност или арабка. Обичат французойки, особено руси и за тях май нямат особен проблем да се женят. Изключително много държат на девственост, жената да няма деца, да не е била женена. Имат силна аверсия към тъмна кожа, дори когато те самите са тъмни. От хилядите кабили, женени за чужденки, които съм виждала, трима са били с черни жени. Трима. Байда у кайда (бяла и висока) е техният идеал. По възможност с голямо дупе и достатъчно сланина, но атлетична. Държат жената да е яка. Част от сватбената церемония е пълнене на огромна, глинена стомна и жената трябва да я пренесе в дома. Ако не може да я вдигне - лошо и чао.

Те много обичат да се заричат и да се кълнат, но това са си празни думи. Казвали са ми, че и посмъртно няма да се оженят за недевствена, ниска/висока, дебела/слаба, стара, жена с деца и след година са се оженили за точно такава и 10 години по-късно са още с нея, щото и друга не ги ще. Ето, че Мбапе се интересува от Иман. 

Иман в Алжир ще се ожени с щракване на пръсти. Има си бедни братовчеди, за които новоспечеления милион, възможността да дойдат да живеят във Франция или САЩ, славата са напълно достатъчни. В държава с ужасна жилищна и демографска криза, безработица до 50% в Кабилия, заплати от 200 или 300€ Иман е манна небесна, та не ги гледай какво дращят в интернет! Тук всяка попрестаряла, дебела и непривлекателна жена се ориентира към тях ако иска дете, а не намира кандидат. А и пак е по-добре от нищо, коза или камила.

# 1 189
Като се по оправи и натъкми, бива. Докарва си го женственото.

Модел е на козметична линия

От клипчето съм щракнала, може да е леко размазана.

# 1 190
Точно пък на тези снимки му избиват мъжките черти! Да не говорим колко филтри имат тези снимки. Ако това за някой е красива жена.....

# 1 191
С толкова филтри и отделно и професионалния грим и аз мога да се класирам тук-там Grinning Не знам изобщо каква връзка имат тия снимки с темата.

# 1 192
Ееее Натка, на Олимпиадата, гледахме мъжката страна, сега извън ринга женствената😁Със сигурност ще стане известен модел-я Долче и Габана, Кавали, ЛВ 😁

# 1 193
Няма лошо да е модел на каквото си иска, много спортисти са така.
То даже няма връзка и с пола вече, на днешно време не е необходимо условие да си жена че да се червисаш. Там няма отделно състезание за жени и за мъже като в спорта.
Но по споровете дето се вихрят тук, тия снимки нищо не допринасят.

# 1 194
  • Paris, France
Чета, че четири езика знаела Иман. Дано да има късмет в живота! Иман на инглиш:

# 1 195
  • При семейството си
Отвратително.
С години да познаваш, тренираш с някой и да стигнеш, разиграеш този цирк:
На 31 юли 2024 г. офисът на Италианската боксова федерация изпрати запитване по имейл до спортния отдел на IBA с въпрос относно фактите, довели до дисквалификацията на Хелиф в навечерието на двубоя срещу тяхната боксьорка Анджела Карини на Игрите в Париж през 2024 г.
IBA издаде първото изявление относно случаите Khelif/Lin след множество заявки от медиите на 31 юли 2024 г.
На 1 август 2024 г. Карини се отказа от битката при 66 кг срещу Хелиф на Игрите в Париж 2024 след 46 секунди.

# 1 196
Май наистина няма дим без огън.
https://webcafe.bg/sport/1785243612-shampionki-s-erektsiya/gallery

# 1 197
  • София
Точно пък на тези снимки му избиват мъжките черти! Да не говорим колко филтри имат тези снимки. Ако това за някой е красива жена.....

Интересното е, че аз съм мъж, но някои жени разпалено ми обясняваха кое е жена и кое е красива жена. При все, че по тази тема имам магистратура от Житейския университет. Това ще да е някаква разновидност на така наречения mansplaining, ама с разменени роли.

# 1 198
Аз не разбирам какво общо имат тези снимки с темата или колко езика владее. Или защитниците му се чудят вече от кой кладенец вода да носят...

# 1 199
  • Paris, France
Не защитавам Иман. Неприятно ми е, че:

1. Иман не е единствената състезателка с мъжествена визия, но само нея коментираме.

2. Нападките са срещу нея, а не срещу МОК, който поставя критериите.

Аз си спомням истериите покрай другата алжирска олимпийска шампионка, донесла им първия златен медал за жени на Олимпиада. То се привиждаха ерекции, то нямала цици, приличала на Марадона, но той бил по-женствен, щяла да оплешивее скоро и затова носела перчем. 30г по-късно великата Hassiba Boulmerka е качила малко сланина и е станала женствена, та дрънка. Косата си е на главата и. Даже роди дете.

Общи условия

Активация на акаунт