Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 542
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Е, как. ИГ и ФБ веднага ги регистрираха по снимковия материал, бг-мама потвърди диагнозата (или присъдата?).

# 841
  • Over the hills and far away
А, мерси Simple Smile

И всички тези признаци ги има при Халиф, така ли?
Това ние не го знаем Grin не знаем точно какво има/ няма в тялото й преди да бъдат проведени допълнителни изследвания. Не може да се твърди със сигурност- тя е мъж, или тя има микропенис и тестиси- въпреки, че закърнели, но частично функциониращи тестиси ( гонадната тъкан от по- горе) са често срещани при DSD 46, ХY . Затова категорично в случая не може да се говори- липсват данни. Нещо, което твърде много хора забравят или не разбират, пък и на мен ми писна да го повтарям. Все едно съм в голф клуб- темата все се върти около дупката, стиковете и топките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 842
  • София
Да. И да мен ми е ясно, че трябват повече данни. Simple Smile Затова написах, че няма да говоря наизуст, защото е смешно.

# 843
Именно, липсват данни. И затова някои категорични и крайно груби изказвания са неуместни. Лично аз имам съмнения относно пола най-вече на алжирската състезателка, но не мога да се изказвам категорично, защото няма данни. Не знам мъж ли е, умишлено всичко лъжат и го пускат при жените или е жена с генетична малформация, която може да й дава предимство. Затова съм изумена от коментарите в темата, а и социалните мрежи. Неразбираемо е как най-обикновени хора си позволяват категорично мнение, сякаш лично са тествали състезателките и са им виждали наличните полови белези. Но пък в същото време ръсят обиди и квалификации на килограм - както към състезателките, така и към другите потребители.

# 844
  • Paris, France
Носенето на хиджаб там варира от близо 100 процента в пущинаците на юг, до под 50 в някои от големите градове по крайбрежието.

И във френските големи градове е под 50%.

Но да, няма нормален алжирец, който да си остави дъщерята да се преоблича, да взема душ, да спи в една хотелска стая със същество с п*шка, била тя и малка, само защото по паспорт било жена. Показателно е, че всичките и съселяни и родата публично потвърдиха, че е жена и е била момиче още преси да спечели, както и след това.

Писа се за подобни случаи в спорта. Нормално е и винаги е било така, но допреди 70г не е имало тестове за кариотип изобщо. Все пак високите андрогени в пубертета дават по-яка костна структура и повече мускулатура. Тези хора явно имат предимство в спорта.

Вижте интервюто с леля и Надя! Лека и Надя е забрадена и възрастна, но и тя има доста мъжко лице и структура. Има и други интервюта с алжирки. Някои са доста мъжествени. Лицето на възрастната, забрадената жена в ляво, облечена в кремави дрехи може да мине преспокойно за мъжко и ше е по-мъжествено от поне 30% от лицата на българските мъже.

https://youtu.be/Fm5GSCpFQTc?si=mHpDL0BcB5gE2qdi

Да променят законите за участие!

# 845
Не може да се твърди със сигурност- тя е мъж, или тя има микропенис и тестиси- въпреки, че закърнели, но частично функциониращи тестиси ( гонадната тъкан от по- горе) са често срещани при DSD 46, ХY .

Има само една малка подробност.
Няма 46,ХУ с функционираща женска полова система. И съответно не е женски индивид защото не може да произвежда яйцеклетки ако говорим за бозайник.  А какво има, може само да установи в коя категория попада в класификатора на 46,ХУ

# 846
  • София
Сещам се за "Специалист по всичко". Много забавен филм.

# 847
  • Пловдив
Не се изисква непременно половата ти система да функционира, в смисъл да отделя яйцеклетки или сперматозоиди и хормони. Иначе ще излезе, че има безполови хора.

# 848
Учудена съм от упоритостта, с която някои потребителки защитават пола на Имане.
Жени при това. Все едно гледам филм с черна котка и някой ми вади от сто кладенеца вода, за да ме убеди, че котката е всъщност бяла... пък фона, пък дебелината на косъма, пък пречупването на светлината...
Мисля, че всички гледаме Имане и виждаме едно и също.

# 849
  • София
Каква връзка има фактът, че сме жени?

# 850
Ами и някои потребителки сме учудени как други определят с такава категоричност неща, за които нямат данни и които гледат само по телевизията, ама нейсе Grinning

Факт е, че съмнения има. Аз не защитавам ничий пол. Нито съм специалист, нито разполагам с информация. Искам случаите да се докажат категорично, независимо каква е истината. Но просто недоумявам как пренебрегвате съвсем резонни въпроси и се изказвате категорично на базата на нищо. Защото реално не разполагаме с нищо. Много пъти казах и пак ще повторя - в такава ситуация би трябвало да се предоставят всички данни за тестове и резултати, без значение от поверителност на информация, риск от дела и т.н. В противен случай ИБА и МОК олекват безкрайно много.

Забележката за жените ще я пропусна покрай ушите си. Само тук се нагледахме и начетохме на много обиди и грубости, пак от жени. Те обаче явно не са ви впечатлили.

# 851
  • София
Astonished
Как може някой да отговори на въпрос какво определят резултатите от дадени тестове, след като не е виждал нито тестовете, нито резултатите?

# 852
# 853
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много е сладка!

# 854
Може ли всеки да вярва на каквото иска или някои от вас държат да си налагат мнението? Някои май много си повярваха и взеха присърце темата....
Надявам се всички състезателки да не оставят нещата така, да се даде гласност на проблема и някой да вземат мерки. В противен случай, женския спорт ще умре!

Общи условия

Активация на акаунт