Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 485
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 900
  • Далечният изток
Сега ще те питат дали си му бъркала в гащите...
Като че ли някой от пишещите не само в темата, ами и по СМ е бъркал.

# 901
Можем само да гадаем какво има Имане в гащите Simple Smile

# 902
Никой от нас няма нито достъп до изследванията, нито нужните познания, за да коментира дали и колко е изпълнена програмата, или какво има или няма алжирката.

Може, но виждаме, че нещо не е наред с физиката и. Какво повече?

# 903
  • София
С това съм напълно съгласна.

# 904
  • Далечният изток
Адвокатът на Имане Халиф е подал жалба за онлайн тормоз. Жалбата е подадена в петък до специално звено на парижката прокуратура за борба с онлайн тормоза.

https://apnews.com/article/imane-khelif-olympics-boxing-harassme … 9ed074e6bbc189173

# 905
Най-добрата защита е нападението Wink

# 906
За онлайн тормоз им стиска да се съдят, но за дисквалификация заради полова идентичност, не.

# 907
  • София
ПРЕВЕДЕТЕ " Или са обявени реалнопнахкой форум какро е познолено, на ние не сре но ясно."
Извинявам се!
Писала съм бързо от телефона, не съм погледнала какво е излязло.
Не е ясно на кой спортен форум какви са критериите за допустимост. Или поне ние не сме запознати.

# 908
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За онлайн тормоз им стиска да се съдят, но за дисквалификация заради полова идентичност, не.
Е тормоза е доказуем...
Просто за толкова пари и слава човек е способен на всичко. Много хора биха го направили.

# 909
И като не е изпълнена защо не изглежда като жена??? Защо има фигура на мъж, лице на мъж, движи е като мъж и удря като мъж? Май съвсем добре се е изпълнила тази програма, поне по отношение на физиката му.

Не е минала изцяло през женски пубертет според мен.

Ето историята на друго момиче, което е открило, че е с ХУ хромозоми на 16, след преглед при гинеколог поради липса на цикъл. Трябвало е да взима женски хормони. 

# 910
Аз не виждам никаква прилика между това момиче и Имане.

# 911
  • Далечният изток
А, ти искаш и на външен вид всички с тази аномалия да са еднакви?!

# 912
Поне някакви най-общи признаци да има. А то нищичко.  Едното е девойка, другото е младеж по всичко, освен по онова, което е в тайна в гащите му.

# 913
Тя е девойка, точно защото е била на хормонална терапия, за да се стартира женския пубертет. Иначе не се е развивала по същия начин, както другите момичета - обяснява го във видеото.
Мисля си, че в мюсюлманска държава в Северна Африка едва ли подлагат такива случаи на хормонална терапия. В случая с Имане сигурно в пубертета са разбрали, че нещо не е напълно окей, но в мюсюлманския свят тези неща са табу и едва ли е получила нужните медикаменти. Като добавим и мъжкарския спорт, който развива допълнително мускулатурата, резултатът е това, което виждаме всички.

Другият вариант е Имане да е мъж с пенис, който се представя за жена, но просто не виждам какъв е смисъла от това и защо цялото ѝ семейство ще твърди, че е родена като момиче.

# 914
Mи като не е била на терапия и се е развила като мъж не бива да се състезава с жени, развили се като такива. Нали за това пледираме.

Общи условия

Активация на акаунт