Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 170
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 335
Ми виновни са МОК. Много по честно е да се следват правилата и уви, да се премести участника в подходяща категория. Ако някой без крак иска да се състезава, ще го пуснат ли. На параолимпийските, нали, и пак има изисквания и трябва да се спазват.
Мъжките хромозоми и хормони са нечестно предимство, независимо че не са по желание, а по рождение. Вместо да дъвчем състезателя, трябва да се държи сметка за организаторите. Те явно биха си затворили очите и за други нарушения или извращения.

# 1 336
МОК е виновен, ама и Иман е в съучастие, защото много добре знае каква е всъщност, но крие и се преструва.

# 1 337
  • При семейството си
МОК е виновен, ама и Иман е в съучастие, защото много добре знае каква е всъщност, но крие и се преструва.
Ами, ако е вярна тази статия (Иман нищо не е крила), това човешко същество така е използвано от всички:
https://lecorrespondant.net/imane-khelif-ni-ovaires-ni-uterus-ma … s-des-testicules/

# 1 338
  • София
Понеже има коментари, че било фалшива новина ето от IBA
https://www.iba.sport/news/iba-president-called-thomas-bach-to-a … e-been-published/

# 1 339
  • София
А така. Май тези, които твърдяхме, че е очеизвадно, че Имане е биологически мъж се оказахме прави.
Арабките изглеждали мъжествени? Мъжкарана била? От спорта било?

Ми, явно е от някои наши индивиди в полит пространството.
След едно ръчкане по информацията от наши хакери става май ясно за какво иде реч.

Отново не е сигурно, че тези, които твърдяха, че е биологически мъж, са прави.

# 1 340
  • София
И какво излиза? Бях прав, ама само ми се сърдеха за Имането! Да си гадже на Имането би трябвало да дава директно членство в ЛГБТ редиците и участие на едни паради, ако си мъж. Жал ми е за жените, които бяха удряни от Имането! А още повече ми е жал, защото вярвам, че замесените нищо не схванаха и следващото Имане пак ще бъде допуснато да се забавлява по "истанбулски".

# 1 341
  • София
За кое си прав? За информация произлизаща от индийски сайтове?

# 1 342
  • Далечният изток
Не, аз бях права
Естествено, нищо официално. ЕЖК...

# 1 343

Ами и аз вече нямам. Менопаузата е жестока работа понякога. Какво? Да се пиша мъж?

Пълно е с не особено женствени жени, които и пари правят от външността си, че и красиви не са в очите на повечето хора. Алек Уек също няма цици, в гръб може да мине и за мъж, в лице май също и е направила 20 милиона $ като манекенка.

Да бяхме хулили МОК вместо да обсъждаме Иман!

Невена, от теб такива сравнения не съм очаквала. Дай по-сериозно.
Менопауза е състояние на всички жени.
Иман е съучастник.

# 1 344
Имане го изкарахте, че не знае какво има в гащите, че не знае от кой пол е и едва ли не е невинен участник в случващото се. А реално, мъж, който се чувства жена, си използва да ги наречем бонусите, за да се бие срещу жени и да печели медали! Гнусна работа! И наистина съм потресена как от 100кладенеца,вода се носи, но не и да се признае истината!

# 1 345
Е вероятно в началото не са знаели. Кой би предположил такива нещо за детето си или себе си. Но по нататък, след изследвания, всякакви, вече се знае. В момента се знае от цял свят, кажи речи. По-дискретно, честно, нормално ли е по този начин? Според мен не
Освен това тия изследвания явно са се наложили, защото не е прецедент. Явно подобни хора, които имат медицинско състояние, се насочват към спорта и беше ат успехи( очаквано) в категория жени, но реално не са точно жени и имат нечестно предимство. След като се допускат такива "жени", защо на другите жени се следи нивото на тестостерон? Нередно е.
Обясни се много добре, че има категория "жени", създадена за жени, за която има изисквания и критерии. Аз не го знаех, признавам си, но има логика да е така. А в категория " мъже" няма ограничения и може да се състезава всеки, без да му мерят женствеността.
Просто не виждам място за спор. Единственото място за спор е защо е допуснат този състезател и ще бъде ли върната титлата.

# 1 346
  • При семейството си
Имане не е мъж, който се чувства жена!
Имане е родена и записана от женски пол, заради вродената аномалия.
При тази аномалия нито нивата на тестостерона, нито вторичните ти полови белези са като на 100% мъж, който просто се почувствал жена.

# 1 347
Е, то и аз съм потресена как някои хора не спирате категорично да твърдите някакви неща и да лепите изключително грозни и обидни етикети, но това е положението.
Откъде пък сега дойде това, че Имане е мъж, който се чувства като жена?
И как очаквате след подобни нелепи, но за сметка на това категорични изявления, коментарите ви да се приемат сериозно?

# 1 348
При тази аномалия нито нивата на тестостерона, нито вторичните ти полови белези са като на 100% мъж, който просто се почувствал жена.

Не са 100% мъжки половите белези, а 100% женски ли са? Или подкрепящ тезата, че след като не е мъж, значи е жена?

# 1 349
  • При семейството си

Не са 100% мъжки половите белези, а 100% женски ли са? Или подкрепящ тезата, че след като не е мъж, значи е жена?
Мисля, че ясно съм написала.
Имане не е роден/а мъж, който се почувствал жена, за да бие жени и печели медали.
Прочетете малко повече за вродената аномалия.

Общи условия

Активация на акаунт