БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 356
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Как е придобита, си е нейна работа, ако ще да и е подарък. Просто не е от трудовата и дейност. Толкоз.

Не сте купували нова кола май, тази е скъпа, нова, иска огромно каско, иска гараж, това че инфлуенсъри като Балан се изсилват и си взимат, не означава, че могат да си покрият разходите, има много върнати скъпи автомобили с по-малко от година покрит лизинг.

Тя и Емилия не е казала, че ще я плати с едно щракване на пръста. Какво означава не е от трудова дейност- да не е от тотото? Все едно пък трябва да си богаташ да вземеш кола на лизинг и представи си и Каско отгоре на всичко. Като че ли е купила имот за милиони....

# 526
За мен ако няма огромни разходи по ипотеки и тн, не е чак толкова непосилно да си купи нова кола, дори тази. Тя е младо момиче, очевидно е важно за нея да има хубава модерна кола. Емилия наистина успя да извлече позитиви от ситуацията, за мен обаче е странно защо все се тика при Даниел по някакъв начин. Според мен можеше да си наеме офис на друго място. Отстрани на мен не ми изглежда като Даниел и Емилия да имат истински хубави отношения, по скоро се пази някакво приличие, но често ми се струва, че той иска да я уязви

# 527
  • Пловдив
Не виждам нищо лошо, ако е помогнал за офиса ,дали с по-нисък наем или изобщо без никакъв. Все пак имат дете, тя парите няма да ги харчи сама за себе си!  Даниел може само да съжалява, че е изпуснал Емилия, тя лично за мен е много по приятна , не ги познавам лично, но от показаното оставя приятно усещане.
С Петър изглеждат хармонична двойка, на него му личи ,че грам не го влече да е инфлуенсър, но за гаджето се жертва. В един момент жените предпочитаме мъж, който ще се грижи за нас и ще ни уважава, та нищо чудно да се задържат.

# 528
Я пак къде дават това точно бМВ за 700 лв на месец😅
Каско на кола от този клас е над 6000 лв.
Изобщо това не е кола тип градска, момичешка или семейна, а си е луксозна и съответно скъпа.
Няма лошо със здраве да си я кара, който и да е спонсорирал покупката. Може човекът до нея да и помага, нормално. Не знам той какви доходи има и какво кара. Не ме и интерсува.
Само смешки че купила с рекламите в ИС последен модел БМВ.. да не е Алекс Петканова. Тя поне има акъл да инвестира в имоти, а не в ламарини.

# 529
Отворете си сайта и си гледайте цени. Не знам дали сте запознати, но за лизинг се изисква и първоначална вноска, затова и месечната е по-малка, а след това има и остатъчна стойност. Това с каското също не е така, има различни опции, нашето е в Лев Инс за кола на близка стойност и е малко над 3400. За него пък при липса на средства има опции за няколко вноски (въпреки че не знам кой би си купил кола за сто бона и ще му се свидят 3-4 годишно). Нищо кой знае какво при средни заплати в София над 3000 лв.
Апартаментът, който Атанаска си е купила "самостоятелно" не предизвика такъв интерес, а той е значително по-скъп.

# 530
Глупости, момичета какво говорите!
Кое е точно това БМВ, което гледате?
Каското е процент и по-малко от 4000 на година за чисто ново БМВ от този клас няма как да падне.
Месечна вноска на максимално разплащане от 60 месеца е около 3500лв., над 4 000лв ако е за 4 години
Наистина не сте купували нова кола, особено от представител
Колата, която Емилия е показала е х4. Без отстъпката ( а нейната е голяма, щом приятелката й работи там) аутобавария предлагат колата за 700лв на месец с лизинг. Това е половин пост в инстаграм Simple Smile Може и по-малко.

Предполагам не си запозната с марката и си мислиш, че Емилия си е взела х6, което е от ценовия клас на колата на Балан, аудито на Петканова или х7 на Наска. Колата на Емилия е двойно по-евтина.  Да не говорим, че на мен от мкар веднага ми дадоха 20% отстъпка хем сама си конфигурирах автомобила, а Емилия има приятелка в бмв, която й е осигурила по-добра отстъпка.

# 531
Ааа тя е е с Х4, аз на 6 го напраивх по снимки.

# 532
  • София-Лагера
Как е придобита, си е нейна работа, ако ще да и е подарък. Просто не е от трудовата и дейност. Толкоз.

Имаш ли доказателсва?Моля да ни ги покажеш.

# 533
Наистина злобата много си личи, хем толкова хора пуснаха видеото, там жената си казва марка и модел на колата и как се е чудила между х4 и х5, но х5 й е доста скъпа към момента и е прекалено голяма като габарити за нея.

Че и чак толкова уверено твърдите, че Емилия не може да събере от трудова дейност под 700лв на месец за вноска.

# 534
Айде да не коментираме кой какво купува от БМВ, очевидно е, че спора за 700лв на месец е недомислен, от хора без практика

700лв. е вноска при остатъчна стойност 35%, което ще рече, че от тези ~110 000, трябва да е внесла поне 35% първоначална вноска, което отново не е малка сума.

20% е странна отстъпка, явно става въпрос за не напълно изрядна сделка, от салон или друг намаляващ цената момент. Взимали сме автомобил на 19км, някакво излизане е имало и отделно изложбен и сме стигали до 6%.

# 535
  • София-Лагера
Двете "близки" на Насето само дебнат да докладват да ми се трият коментарите.😃😃😃  Момичета, благодаря ви за вниманието, че ме четете с любопитство и си правите труда да цъкате толкова на моите коментари, явно ви трогвам.
И моите ,ама не виждат ,че те самите се излагат .

# 536
Мухахах злоба към това непознато, семпло момиче, аз лично нямам. Видеата и не гледам, мудна и досадна ми е, а видео на тема каква кола си е купила има нула полезно съдържание за мен.
Просто аз не я намирам за нещо кой знае какво по- различно от Наска. По ред причини,  но не ми се пише да обяснявам. Не е особено по- умна.
Имаше късмет тия двамата да се излагат така бясно и тя просто да обере съчувствието и подкрепата, чисто по женски, като жена изоставена с бебе на ръце.
А защо и как и какви са им уговорките преди и сега с Бай Даньо тя си знае.

# 537
# 538
Наистина ме разбирам защо се пускат тези скрийншотове , има много луди хора , които си пишат какво ли не .

# 539
  • Пловдив
Реално не знаем тя с каква сума се е включила, колко отстъпка е получила, щом има приятелка работеща там, а отделно може да си е договорила и процент за реклама. Жива и здрава да е, във видеото каза ,че за първи път си купува сама кола, преди са били от родители или мъжа до нея, радваше се жената ,че е успяла сама, а сега дали ще я изплаща или вече е платена, си е нейна работа. Не вярвам ако закъса с вноската Петър да не удари едно рамо или родителите.

Общи условия

Активация на акаунт