БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 359
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • В страната на мечтите.
Щом може да си го позволи няма нищо лошо, особено, след това което й е причинил. Предполагам че апартамента е на името на Емели и един ден така или иначе ще си остане за нея.

# 511
Кой е казал, че Даниел помага на Емилия в момента с офиса? Сградата не е негова, нали и за това купи тази новата .. това че Емилия е наела същото място .. голям праз.
Емилия каза още преди време, че не си правят голяма реклама, защото нямат много хора все още. Ако бяха пуснали сайт и не можеха да обслужват клиентите си щяхте да коментирате как пуска сайт, а не смогва с работата .. угодия никога.
Наска може да не се е чувствала добре и затова да не е била на Рд на Емели, но пък някой каза, че била на обяд навън.

# 512
Нормални са да помагаш на детето си. За мен лично (ако аз бях "втората) не би било нормално да се помага на бившата за всичко възможно.
В шоуто Даниел каза, че Емилия е вече напълно независима. Лично на нея за абсолютно нищо не й помага в момента. Не й е стартирал бизнеса, не й намира клиенти, не й плаща почивки.

Плаща градината на дъщеря си, в миналото е дал апартамент, в който един ден да живее дъщеря му, както и е дал кола, за да може това дете да бъде карано на лекар, градина и тн. Емилия сама си ремонтира апартамента, затова върви и бавно. Абсолютно нормално е щом си имал любовница докато жена ти е бременна и тя се изнася, когато детето е на 2м да подсигуриш квартира на майката на детето ти, за да може любовницата все пак да се нанесе в дома ти на втория ден.

Да, и понеже е дал на Емилия апартамент, Наска да не остане по-назад взе и тя да купува. Скоро очаквам да и се подари подводница/особено ако е бременна/, че да е нещо дето Емилия няма. По принцип масово мъжете няма да си осигурят бившите както е направил той и му свалям шапка затова, че мисли за тях все пак.

# 513
Krystall, наистина ли вярваш, че Емилия е наела офис в същата сграда, ако си го плаща тя самата? Абсурд. Не мисля, че някой тук го вярва, честно.
За мен той помага и то помага не малко, защото знае, че ѝ е причинил ужасни неща. Наясно е и с това какво смята обществото по темата.

# 514
Krystall, наистина ли вярваш, че Емилия е наела офис в същата сграда, ако си го плаща тя самата? Абсурд. Не мисля, че някой тук го вярва, честно.
За мен той помага и то помага не малко, защото знае, че ѝ е причинил ужасни неща. Наясно е и с това какво смята обществото по темата.

Защо не, след като е знаела, че ще го освободят и Даниел е уредил направо те да го наемат. Те все пак имат фирма- тези разходи са фирмени, не нейни лични, че да плаща той.

# 515
Емилия няма никакво общо участие в която и да е фирма на Бачорски (може да се провери в ТР). Т.е. фирмени разходи, но поети от Даниел и негови фирми. Наистина не вярвам тя умишлено да се набие при него и Атанаска.

# 516
Още нещо: мен пък безкрайно не ме интересува кой каква кола карал и как я е платил, коментирам единствено, че колата не е купена с трудова дейност, както АЗ например съм си купила колите. And I rest my case как е купувана.
Хем не те интересува как я е платила, хем постът ти е посветен именно на това Simple Smile а с каква дейност е купувана хаха? Ти си коментирай каквото искаш, но да си купиш х4 изобщо не е непосилно за който и да е инфлуенсър. Дори и за по-малко известните инфлуенсъри от Емилия.

# 517
Ambrosia, мисля че е така, да.
Емилия има съдружнички, тоест не наема сама офиси. Тя сама вчера каза, че ще наемат още един офис в същата сграда.
И друго пак да попитам .. сградата негова ли е? Аз мисля, че не беше .. не знам.
Флеъра и коментар от Вероника, май няма нищо там, хора.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 12:57 от krystall

# 518
Как е придобита, си е нейна работа, ако ще да и е подарък. Просто не е от трудовата и дейност. Толкоз.

Не сте купували нова кола май, тази е скъпа, нова, иска огромно каско, иска гараж, това че инфлуенсъри като Балан се изсилват и си взимат, не означава, че могат да си покрият разходите, има много върнати скъпи автомобили с по-малко от година покрит лизинг.

# 519
Не цялата сграда е негова, но офис 42 е (ако е сградата в Студентски град, на нея ми прилича). На него са регистрирани част от фирмите, както и в отчетите се виждат дълготрайните материални активи, част от които е. Затова и не вярвам тя да се е набила под наем там, освен ако той не ѝ е предоставил ползването безвъзмездно или срещу значително по-ниска сума (което също си е помощ).

Скрит текст:
би трябвало това да е сградата: h

# 520
Може пък и да сме купували нова кола представи си.
Емилия е искрена и няма да излъже за такова нещо.
Как е придобита, си е нейна работа, ако ще да и е подарък. Просто не е от трудовата и дейност. Толкоз.

Не сте купували нова кола май, тази е скъпа, нова, иска огромно каско, иска гараж, това че инфлуенсъри като Балан се изсилват и си взимат, не означава, че могат да си покрият разходите, има много върнати скъпи автомобили с по-малко от година покрит лизинг.

# 521
Е, чак толкова скъпа не е тази кола. 700 лв. месечно на лизинг, сега проверих. Масово хората изплащат ипотеки от по 2 хил. лв., тя жилище си има, защо да не дава за кола? Колко много хора познавам в тази ситуация, все сами са си ги купили. А ако първата ѝ е подарък от Даниел, то може и да я е продала.

# 522
А каското?  Скъпа кола си е, но е топ.

# 523
Каското едва ли идва повече от 300 лв. на месец., при всички положения не е над 1000 лв. Твърде вероятно е да има и самоучастие от евентуална продажба на стария. Просто няма нищо необичайно, в София Тесли има под път и над път, а те са далеч по-скъпи.

# 524
Глупости, момичета какво говорите!
Кое е точно това БМВ, което гледате?
Каското е процент и по-малко от 4000 на година за чисто ново БМВ от този клас няма как да падне.
Месечна вноска на максимално разплащане от 60 месеца е около 3500лв., над 4 000лв ако е за 4 години
Наистина не сте купували нова кола, особено от представител

Общи условия

Активация на акаунт