БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 360
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Това, че Емилия няма сайт е не просто несериозно, според мен никакъв бизнес няма. Някога да се е похвалила с клиент, както правят всички агенции? Да покаже портфолио с клиенти, че е правила спот за Кауфланд например или е въвела козметична марка или вино или каквото и да е там.
Това да сложиш крем за ръце на хавлия и да го хвалиш, докарва максимум 1000лв на инфлуенсъра, а тук говорим за кола, която струва сериозни пари

# 496
  • София
Не разбирам вълнението от новата кола на Емилия. Как си я е купила и откъде е извадила пари изобщо не ме брига. Факт е, че е нейна. Винаги може да я върне, ако не може да изплаща лизинга. И да, умна излезе и търпелива. Без много приказки и пози успя да кешира каквото можеше от връзката си с Бачорски.

# 497
Хитра е , за мен , не умна.
  С нетърпение очаквам да видя сайта и какво предлага. Може пък служебно да се възползваме от Госпожата, ако е толкова иновативна.Макар че имам поглед други фирми в областта на маркетинга как работят, ми нищо общо. "Добри сме, ама нямаме време да се представим.Имаме много клиенти,ама засега няма да ви обявяваме нищо" Когато търсиш услуги от такава фирма, поне в нашата, искаме да видим какво са направили с други клиенти, демек портфолиото.

# 498
Въобще не ме интересува колко изкарва Емилия, как се движи агенцията и и кой ще плаща колата. Не и давам аз парите.

За мен тя си е голяма късметлийка, че Атанаска се е появила в живота им. Не му търпи пиянските прояви, не се налага да е част от простотията му и има едно хубаво дете и възпитан мъж до себе си.

Атанаска за съжаление е изтеглила късата клечка.

# 499
Въобще не ме интересува колко изкарва Емилия, как се движи агенцията и и кой ще плаща колата. Не и давам аз парите.

За мен тя си е голяма късметлийка, че Атанаска се е появила в живота им. Не му търпи пиянските прояви, не се налага да е част от простотията му и има едно хубаво дете и възпитан мъж до себе си.

Атанаска за съжаление е изтеглила късата клечка.

Аз съм на абсолютно същото мнение. Радвам се за новата придобивка на Емилия, на мен ми е приятна да я гледам въпреки нейните ъъ и ааа, доста по-симпатична е от Наска с нейните превземки. А от връзката на Емилия с Даниел  е останало едно прекрасно момиченце, което не може да се замени от никакви апартаменти и коли. Така че Емилия е спечелила най-голямата награда от връзката си с Даниел и нека Наска си живее с простотията му.
Петър изглежда доста възпитано момче и дано им потръгнат нещата с Емилия. А тя как си изкарва парите и какво прави си е нейна работа. На мен лично ми е приятна. Тук я изядоха за г-жа Реклама и сайт и не знам какво още. Момичето си живее живота и с какво живее си е нейн проблем.
А Даниел със всичките пари на света си остава селяк по душа и това не е до парите.

# 500
  Аз продължавам да се учудвам на Емилия, толкова ли няма сгради в София, ме точно в Бонанза ще се навре. И как така Атанаска го позволява?!
Koe да позволи Наска? Да не е собственик на сградата, че да избира кой да бъде наемател или не. Бонанза са освободили офис пространство като се местят в собствена сграда и Емилия наема офис от собственика, с когото най-вероятно се познават.

марулета, надявам се правиш разлика между голям и установен бизнес, готов да приема поръчки от корпорации и малък, разрастващ се бизнес, който ако сега пусне сайт просто няма да има капацитета да поеме клиентите. Промотираш сайт едва след като имаш достатъчно капацитет да поемеш лийдовете от сайта. Иначе е напразно изстрелян куршум. Както и да е предприемачески Емилия постъпва правилно.

# 501
  • В страната на мечтите.
И аз мисля че е спечелила само хубави неща - много красиво и забавно дете и дивиденти от бащата, какво повече може да иска след цялата ситуация. Само хубавите неща й останаха, пък лошите отидоха при другата жена, която няма проблем да ги търпи - всички печелят.

# 502
И аз съм на мнение, че Емилия се е спасила, а Атанаска е изтеглина късата клечка. Ние сме го коментирали вече във времето това, де. За капак Бачорски може би да се чувстват и леко виновни, та изглежда продължават да я "спонсорират" Емилия по някакъв начин - фирмен офис най-малкото, предполагам добра издръжка за детето. Общо взето плюсовете си ги има, няма ги минусите с мъж-кръшкач (вече обсъдихме и писанията на Даниел в инстаграм с разни мацки, аз лично с очите си съм го видяла, докато скровах, така че да не се убеждаваме как на Насето не би изневерил Grinning).

# 503
Аз не мисля , че от вина Бачорски помага на Емилия , имат дете , не виждам защо да не и помогне за офиса и да дава добра издръжка за детето . Нормални неща са това .

# 504
Нормални са да помагаш на детето си. За мен лично (ако аз бях "втората) не би било нормално да се помага на бившата за всичко възможно.

# 505
На мен не би ми пречило , в крайна сметка обвържеш ши се с мъж с дете трябва да си наясно, че ще има отношения с бившата си жена . За мем , ако аз нях втората , не би било нормално мъжът да не помага на предишната 😀

# 506
Нормални са да помагаш на детето си. За мен лично (ако аз бях "втората) не би било нормално да се помага на бившата за всичко възможно.
В шоуто Даниел каза, че Емилия е вече напълно независима. Лично на нея за абсолютно нищо не й помага в момента. Не й е стартирал бизнеса, не й намира клиенти, не й плаща почивки.

Плаща градината на дъщеря си, в миналото е дал апартамент, в който един ден да живее дъщеря му, както и е дал кола, за да може това дете да бъде карано на лекар, градина и тн. Емилия сама си ремонтира апартамента, затова върви и бавно. Абсолютно нормално е щом си имал любовница докато жена ти е бременна и тя се изнася, когато детето е на 2м да подсигуриш квартира на майката на детето ти, за да може любовницата все пак да се нанесе в дома ти на втория ден.

# 507
Да, и затова офисът ѝ е в Бонанза. Глупости. Тези приказки са колкото да не мрънка Атанаска. Grinning

# 508
Каза , че ще и помага , докато стане независима Simple Smile в което няма нищо лошо .

# 509
Сайт не се прави само ако имал бил лийдове, конкретно сайт на рекламна агенция се прави за информация и изграждане на доверие и няма значение 8 човека ли ще го посетят, ако и осемте са потенциални клиенти.

За това е важно първо да има такъв сайт и второ, да внушава доверие, че Емилия има опит, като съответно там има примери какво прави и как го прави. Може да е богиня на бялата козметика: нека го каже, работих с тоя и тоя ето кейс стади или ПОНЕ снимки и име на кампаниите.

Още нещо: мен пък безкрайно не ме интересува кой каква кола карал и как я е платил, коментирам единствено, че колата не е купена с трудова дейност, както АЗ например съм си купила колите. And I rest my case как е купувана.

Общи условия

Активация на акаунт