БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 364
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Най-вероятно е на лизинг.

# 481
Ще ни разкаже за агенцията, защото в питат какво точно прави, ама малко по-късно, не баш сега.Сайтът не е готов. И преди съм писала,че за мен това е адски несериозно. Занимаваш се с маркетинг, а този на твоята фирма липсва. Е  как да разберат евентуалните клиенти какво предлагаш, срокове,ценообразуване? Да питаме  на имейл. Ми не е сериозно, нали продаваш труда си, уменията.

# 482
  • София
С откъде е информацията за колата и кой я плаща?

# 483
Не е продала старата кола, но ще я продаде. Каза, че е искала първо да вземе новата, а след това да продаде старата. Изобщо не е невъзможно да купи колата, най-вероятно е лизинг и е платила първоначалната вноска и ще изплаща остатъка. Във видеото казва, че близка нейна приятелка работи в аутобавария и е взела оттам вече налична и конфигурирана кола. Моята кола също е нова от бмв и без връзки отстъпката за кола бе 20%. (мкар обаче, не аутобавария).

https://www.youtube.com/watch?v=pwfnqZyqaeI ето и думите й, че тук се пишат свободни интерпретации на базата на коментари в темата, но потребителите  така и не са гледали видеото й.

За чудещите се как има финанси за такава кола - Все едно не знаете какви пари правят инфлуенсърите и маркетинг агенциите, които се занимават с реклами.

# 484
Във влога за рд на Емели е показана новата кола и там отново казва, че старата не е продадена все още, защото е искала да вземе новата и тогава да пусне червената.
Преди време правеше реклама на фирма, която изкупува употребявани автомобили, ако не се бъркам беше в Бургас и тогава попита дали могат и нейната да откупят. Има си работа жената.

# 485
Не я мислете Емилия. тя има и международни проекти. Работи на пълни обороти, във видеото казва, че са взели и още 1 офис - ще се разширяват. От бизнес гледна точка няма логика да инвестира улисия в промотиране на бизнеса, ако не може да поеме новите лийдове. Ако сега й дойде лийд, който не може да поеме - губи го, никой няма да я чака. Като се разшири - тогава ще може да поема по-голям обем клиенти и тогава има логика да се промотира и да привлича нови клиенти.

# 486
  • София
Мерси за видеото. Х4 не виждам защо да не успее да изплати сама.

# 487
Не съм гледала видеото , предположих , че в продала старата кола , така ми се видя логично . Честита да и е .

# 488
Ако апартаментът ѝ е изплатен не виждам проблем защо да не може да си вземе кола на лизинг. Да, може да се каже, че сама си я е купила, лизингът също се плаща, не ѝ го подаряват.

# 489
Изгледах влога, Атанаска я няма. Доста хора се виждат, но не и тя.
Дано има основателна причина да е на обяд с Радапола и да не отиде на рождения ден на Емели.

# 490
Може да не е поканена. А и защо трябва да ходи?
   Апартаментът на Емилия й е купен от Даниел. Поне аз така разбрах от интервюто в първия сезон.
По-добре, че Атанаска не е ходила на РД на Емели. Това изобщо не означава ,че не я обича , харесва и прочие.
  Аз продължавам да се учудвам на Емилия, толкова ли няма сгради в София, ме точно в Бонанза ще се навре. И как така Атанаска го позволява?!

# 491
  • София
Мен по-скоро ме изненада, че Розалия и Олга ги нямаше или аз не ги видях?

# 492
Роза я имаше. Даже има и клипче в профила си от рд-то.

# 493
  • Пловдив
Кой я пита Атанаска, какво лошо има ако Даниел е помогнал за офиса, на място на Атанаска ще си гледам живота и няма да се занимавам с  жената чийто мъж съм взела!
Гледах и аз влога хареса ми, Емилия е една идея по интересен събеседник от Наска.

# 494
И на мен ми хареса влога, накрая и Петър се включи и бяха сладки. Хубава е колата, ако е на лизинг наистина може сама да си е плаща, не е нещо невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт