БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 366
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Не вярвам Бай Даньо да го бутнат парите за такава кола, може би има други приоритети.
На бас че Наска ще я дарува същата минимум за новото бебе:)

# 466
100% Наска ще иска нова кола сега. Така е като завижда.

# 467
А вие как знаете, че тази кола ѝ е дарена от Даниел? Няма само 2 рекламки в профила, има агенция и тук в бгмама няма информация с колко и с какви клиенти работи. Съществува опция за покупка на лизинг, което не е чак толкова непосилно, не е уточнявала дали е платила кеш, а и не е нужно да го прави. Потресаващо е и как се вторачихте в новата кола, колко струва и кой е платил.
На мен във видеото ми хареса колко спокойни изглеждат с Петър, Емели е спокойна с тях и като цяло са имали супер празник. Но това е твърде скучно за дискусия.

# 468
Потресващо е колко сте наивни:)
Иначе има едни мормоти по цял ден завиват шоколади😅🤪

# 469
Щом е написал непременно да хапне, значи 100% е бременна [[/b] quote author=марулета link=topic=1680056.msg48415761#msg48415761 date=1723542826]

Малко да ги "възхвалявам" - мила бележка, на фона на сръбската песен Добро утро,пияницеее
[/quote]

# 470
Моето мнение също е че колата си я е взела сама. Фактът,че казва, че се е чудила дали е готова финансово говори, че най-вероятно е на лизинг и се е чудила дали ще може да си я плаща.
Иначе преди време беше коментирала въпрос към нея дали няма скоро да си смени колата и тя каза, че го обмисля отдавна. По това време не беше с Петър.

# 471
Дай Боже всекиму така бързо развиващ се бизнес!
   А и тя жилище си има, подарено от бившия.Сега е ред на Наска да се пъне за такова.
   Сериозно ли е взела офис в сградата на Бачорски?! Въпросът е риторичен.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 22:43 от марулета

# 472
Такъв мъж /бивш/ й се паднал, какво да се прави. 🤪
Явно върви бизнесът щом пое разходите на цялото си семейство на екскурзията, на която ходиха ..

# 473
и аз смятам, че Емилия си е взела сама колата. Има бързоразвиваща се рекламна агенция, както и е инфлуенсър. спестява 100% от доходите си, защото нито плаща за дрехи (получава ги безплатно), нито за почивки (за разлика от Наска Емилия се скъсват да я канят на почивки и всеки месец рекламира по 2 хотела). Съмнявам се Петър да я кара да плаща битови сметки, както и да си делят частната градина с Даниел.

# 474
Според мен и е продала / дала в БМВ колата от Даниел  .

# 475
Емилия е много умна жена. Изигра си картите отлично. Спечели само дивиденти от бозата на Бачорски. Сега има работа, подкрепа. Хората я харесват , а Емели е повече от прекрасна. Да си бият главите тези, дето се издъниха и да си сърбат попарата.

# 476
Според мен и е продала / дала в БМВ колата от Даниел  .

Зеленото БМВ на Даниел беше за продажба, имаше още да се плаща лизинг. Според мен и на Емилия БМВ го продадоха.

Всъщност къде видяхте, че е купила нова кола?

# 477
Пък като се сетя Емилия в какъв апартамент живееше.... сега избухва с кола за незнам си колко хил .......
Нещо няма как да повярвам колко е доходоносна агенцията и.
Не им броя парите, но са ми смешни с тези паради на суетата. Много успешни, много финанси пък ако видиш детайлите и крещи от далече, че изобщо не е така.
Чудничко, защо не рекламира така успешния си бизнес, както спонсорираните почивки и коли.

# 478
Май във влога от рд на Емели , нейното не беше ли червено ?само предполагам , че го е продала или върнала в марката като пърновначална вноска , в което няма нищо лошо .

# 479
Е, наивници има.
Да вярват, че сама си е купила кола.

Общи условия

Активация на акаунт