БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 316
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Desi 2,колко пъти да ви кажа,че съм докладвала един единствен пост.Явно има и други, които не са съгласни с начинът , по който се изказват мнения.
   Похвално е , че Наска влага ресурс в заведението. До колко се справя ще видим.

# 571
Какво трябваше да ни заинтригува в историята за ботушите на Наска?

# 572
Ох, дано това с микроблейдинга да е старо, че сега пак ще гръмне дискусия прави ли се или не се прави като си бременна.

# 573
Като ги гледам как са облечени, не ми приличат като за 40 градуса.

# 574
Не видях да е коментирано в другите теми, а уж всички проверих. Чисто от любопитство- разбра ли се коя е тази Велислава*? Как изглежда, знае ли се нещо за нея?
*възлюбената на Даниел, забременяла от друг докато са заедно

# 575
Lotus, не ми давай наклон какво да пиша и какво не.Емилия е участник в Златната ябълка и подлежи на коментар точно толкова,колкото всички други.За момента тя привлече вниманието. Аз думичка не съм казала относно парите, с които си е купила кола.Пожелавам бизнесът й да се развива.  
   За едни може да се излива жлъч и гнусни коментари, за нея не.Ми съжалявам, но ще коментирам.А вие скролвайте.

Аз никъде не съм споменала имена, но ако се чувствате засегната просто скролвайте и Вие. Жлъч не изливам върху никой от семейството им, понякога ме дразни Наска с нейните глупости.

# 576
Стара е снимката с ботушите, но това момиче я качва съвсем скоро отново в профила си. Прави си реклама явно с Атанаска. Но просто историята сякаш не беше за под тази публикация поне според мен.

# 577
Ее къде е това стори, да не би да го е изтрила вече? 😅
Писала, че се правила на фотограф на 40градуса навън, 3 часа.
И да знаете и сам "войнът е войн". Наске, не говориш за война, а за воин. Wink

Само да уточня, че думите са дублети и са изписани правилно🙂

# 578
Добре, че Наска няма фобия от леопарди, че съвсем нямаше да има направени вежди. Каквато е едната, такава е и другата, кич от всякъде.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 16:38 от dani-ela-80

# 579
  • София, България
За Емилия искам да върна и да кажа, че ми направи УЖАСНО впечатление, че вози Емели в колата без да е вързана с коланите и докато снима клипче. Това е недопустимо и незаконно. Не знам с какъв акъл го правят, виждала съм го на стори и при Даниел или Атанаска (не помня вече при кой). Ако четат тук - връзвайте си децата, за да не ревете после! И 30 км/ч са достатъчни, за да стане беля.

Иначе Даниел в понеделник щял да обявява голям някакъв проект, ще видим какво е измислил.

# 580
Атанаска как може все още да не е видяла в пинтерест, че в заведенията висок клас (без значение механи или не) менюто не е с картинки 😃

# 581
Качила Наска на стори как майсторите са й изцапали банята и ги заплашва , че ще ги прокълне и няма да спят добре. Иначе не е злобна и е над нещата.

# 582
Атанаска как може все още да не е видяла в пинтерест, че в заведенията висок клас (без значение механи или не) менюто не е с картинки 😃

Това си мислех и аз, кой ресторант има снимки в менюто. Това е отживелица на кварталните кръчми.

# 583
Атанаска за рождения й ден, който наближава, сигурно очаква нещо огромно, по-добро от на Емилия, че да не вземе да остане по-назад
Вчера в сторито на Даниел за мини купъра Наска каза “ за какво да ги следвам, аз си имам кола и не ми трябва друга” малко беше насочено и към Емилия😂

# 584

Това си мислех и аз, кой ресторант има снимки в менюто. Това е отживелица на кварталните кръчми.
  Е то Метлите да не е със звезда Мишлен? Аз не съм ходила , ама нали казвате , че е чалга квартална кръчма. И менюто й такова.
  В БГ все още си правят така менютата, в чужбина почти не го срещам.

Общи условия

Активация на акаунт