БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 305
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Е та кръчма е. Да не е Шератон.

# 586
Е аз какво казвам?! Кръчма, менюто кръчмарско, оркестъра и той. Само ми е жал в тая жега на готвача, който е на барбекюто.

# 587

Ох, каква ирония.
Пазителката на семейното огнище, а.к.а “там къщичка не е имало”.
Нищо лично, свят празник, тя също е майка, също сега е семейна жена, но след постъпки и изказвания някак не си тежи на мястото с този пост.

# 588
Ресторанти от типа Под метлите винаги имат продуктова фотография
Добре се справя Танаска с фотосите, според мен и е било тръпка да пробва, а не че държи да спести въпросните 2хил. лева
Търси си занимания дето и харесват

# 589
Качила Наска на стори как майсторите са й изцапали банята и ги заплашва , че ще ги прокълне и няма да спят добре. Иначе не е злобна и е над нещата.
Аз се чудя защо не ми върви от няколко дни Grinning  И тука е хвърляла клетви Grinning

# 590

Ох, каква ирония.
Пазителката на семейното огнище, а.к.а “там къщичка не е имало”.
Нищо лично, свят празник, тя също е майка, също сега е семейна жена, но след постъпки и изказвания някак не си тежи на мястото с този пост.
И тези ангелски крила мисли ли, че са за нея... Нещо й става в последно време, толкова иска да е "светица", че сама се очерня и самоиронизира.

# 591
Plamensi, ти ли си й оправила водата?
  Апропо, мисля, че наистина е в правото си да мрънка за калцуни. У дома, когато идват от тв оператор, или за водомер , за парното, винаги са с калцуни. Аз също имам  и ако случайно някой не си носи, предлагам.Нито сикам да ми се събуват по чорапи, нито пък да шляпат с обувките.
    Преди време от виваком , след посещение на техници, ме прозвъняваха да питат конкретно това, и дали сме доволни . Преди ковид беше.
   Проектът Васко милионера е на лице.На тоя двете, особено на Средкова й се чудя на акъла/колко го има де.Да им се навива на тъпотиите. Ама като съм й гледала и сторитата с Джулиана Гани, то май цици, няма какво друго да сложи на тезгяха.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 11:51 от марулета

# 592
  • В страната на мечтите.
Добре че още имам зъби, че да си държа езика зад тях и да не кажа какво мисля за хората от последните 2 снимки.. Потресена съм даже и без да съм гледала видеото.

# 593
Ох горката толкова е заета, че не може да си прочете съобщенията .. вчера чу, че Емилия казва да пишат на служебните емайли за агенцията и сега и тя така .. Насе, Насе .. порастни ..

# 594
Данко е качил риийлса с Васко милионера. Голяма тъпотия, играят си на актьори, ама от евтиното кино. Лелките са с мега вулгарно излъчване.
https://www.instagram.com/p/C-rxPOCooZk/

# 595
Ох горката толкова е заета, че не може да си прочете съобщенията .. вчера чу, че Емилия казва да пишат на служебните емайли за агенцията и сега и тя така .. Насе, Насе .. порастни ..

Тя поне с работещ сайт да разполагаше.
Добре, че покрай Даниел придоби някаква известност, че общите им познати да я ползват за реклама.

# 596
Desi 2,колко пъти да ви кажа,че съм докладвала един единствен пост.Явно има и други, които не са съгласни с начинът , по който се изказват мнения.
   Похвално е , че Наска влага ресурс в заведението. До колко се справя ще видим.
Объркала си се - Наска иска да спести ресурс, не й се дават 2000лв, затова и снимките на лимонадите не са на фокус, а на другите ястия - фокусът не е там, а върху декорацията извън чиниите.

Хепи са пример за добра продуктова кулинарна фотография, Аида бе направила менютата на механата по техен тертип. Снима се само ястието, не пънчета, не покривки, не метлички зад чиниите. Когато Наска сложи снимките в менюто, ще се усети, че е трябвало да снима само чиниите и то на фокус. А за това се иска умения + статив, който тя не е имала.

# 597
Досега всичко в механата беше направено от Аида, явно Атанаска иска да заличи всички следи от нея. Всъщност и сайта на Атанаска е правен от Аида.

# 598

Тя поне с работещ сайт да разполагаше.
Добре, че покрай Даниел придоби някаква известност, че общите им познати да я ползват за реклама.

Обаче сайта е atanasiabachorski.eu и се отваря.

# 599
Не видях да е коментирано в другите теми, а уж всички проверих. Чисто от любопитство- разбра ли се коя е тази Велислава*? Как изглежда, знае ли се нещо за нея?
*възлюбената на Даниел, забременяла от друг докато са заедно
Велислава е също от Абдовица. Много време бяха заедно. Много слаба, с дълги крака. Много възпитано момиче. От много добро семейство. Сестра и беше манекенка, и се омъжи също за момче от квартала. Добри момичета.

Общи условия

Активация на акаунт