БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 301
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
А от снощните сторита в механата гледахте ли това с пататника, в което тя казва "добре че дойдох аз тука, че да ви оправя менюто /или нещо от сорта/, че за 5г не можели да го вкарат в менюто" ... 🤪
Даже вече неколкократно, когато са там и си е поръчала пататник казва, че го няма в менюто, но е много специална и за нея направен само. 🫣🙄😅

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 22:21 от krystall

# 616
Тя явно е майсторка на пататниците, но като се замисля не съм я видяла да сготви нещо сама и да го снима. Grinning Все поръчваме от Happy и за Даниел кухня от Ян Бибиян. Grinning

# 617
Сравнително скоро Даниел я беше изтипосал, че е загорила някакво ядене .. мисля, че беше леща .. умираше от смях и обясняваше на малкия, че леща няма да има и му обираше колкото да опита отгоре, отгоре .. 🫣
Направо я разсипва от подигравки публично ..

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 23:09 от krystall

# 618
Това съм го пропуснала. Sweat Smile Леле, но е ужасно.

# 619
Емилия поне си признава, че не може да готви. Имаше едно видео в което правеше козунаци и Георги и казва, да не се пробва- няма да станат.

Атанаска нали е госпожа перфектна се прави и на домакиня, но лещата загори, палачинки не знае как се правят…. Добре, че имат механа да си водят гостите и да има къде да хапват.

# 620
Емилия поне си признава, че не може да готви. Имаше едно видео в което правеше козунаци и Георги и казва, да не се пробва- няма да станат.

Атанаска нали е госпожа перфектна се прави и на домакиня, но лещата загори, палачинки не знае как се правят…. Добре, че имат механа да си водят гостите и да има къде да хапват.

Аз мога да готвя, според близки много вкусно, но ако имам механа/заведение също ще ги водя там Grinning

# 621
Това да имаш заведение е готино, особено за хора, обичащи да отбелязват поводи, да се събират и да не готвят вкъщи. Не съм ходила, но от показаното храната изглежда вкусно, като изключим някои прекалено мазни неща.

# 622
3-4 пъти сме обядвали там. Не бих казала, че е кой знае какво. Обикновена кръчма с бг кухня. Много е тясно вътре и задушевно. В градината е по- добре.Харесаха ми пържените картофи и някакъв език в масло. Салатите не са им лоши. Шкембе чорбата не ми хареса.

# 623
Никой никога ли не е загарял ядене?
  Според Емилия може да готви това, което хапват обикновено.Не стоят гладни,  а може и Петър да готви. Не че то я,че го признава в ИГ я издига по някакъв начин в очите на публиката.Да, ок, признава, и каква добавена стойност й носи това?
   А козунаците са си майсторлък.
  Според мен Наска готви повече, но Даниел не спира да я излага.
  Ако имах заведение,също щях да се възползвам на макс за храна.

# 624
Да, готви Наска .. таратор. Добре, че беше майка й да готви и тогава Даниел показваше едни наистина красиви чинии с ядене.
Не е задължително да може да готви разбира се предвид възможностите да поръчват онлайн, а и със заведение и да, случва се да се загори ядене, но нали Бачорски коментираме, а не потребителките тук.
И определено, когато си признаеш до къде ти стигат възможностите е много по-добре. Емилия признава и че козунаците й не се получават, но всяка година опитва и си го казва за предходната. 😅

# 625
Не готви Ананаска, но не и трябва. Имат си заведение, ще им носят. Да не е луда да готви?!

# 626
Не е до възможностите, а до желанието да сготвиш храна на своето семейство. Време виждабсе, че има, не е като работи и да ооддържа дом. И да всеки е загарял ядене. В първите епизоди на риалитито тя си призна, че не изхвърля боклука. Когато Даниел я попита какво последно е купила за ядене се оказа броколи, които по-къяно изхвърлила. И ако готвеше каквото и да е, щеше да е документирано я от нея, я от него. Емилия не може да готви, но си го каза, че не е домакиня, но пък има желание да направи нещо домашно, въпреки че не й се е пилучило.

# 627
Добри са и продуктовите снимки, няма загуба на фокус, няма бъркане на плановете, откъде изскочи тая измислица
В крайна сметка това е механа, ще редят в менюто криво-ляво ястие с изображение и или ще ги тифецват или ще сливат с тъмен фон (по-добрия вариант); при всички случаи, са ок

# 628
Жалко, че няма вариант лайк с хилещо се емотиконче във форума.

# 629
Добре де , какво значение има Атанаска как готви и Емилия може ли да готви? Да не би да сядат у нас на масата или у вас?
 Има семейства, които не отдават чак такова значение на готвено или не, от мама, от баба, от тати, може Даниел да готви. Или е супер задължително жената да готви.
  А Емилия като си признава ,че не може да готви , да не са умрели от глад? Явно си намират начин да се изхранват, а може и Петър да е по-добрия готвач.

Общи условия

Активация на акаунт