БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 300
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Аз мога и имам желание да готвя, но също толкова наравно с това обичам да се храня навън. А има хора, които също могат да готвят, но готвят само по празници с цел запазване на традициите. Голяма работа.

# 631
Това казваме, но някои твърдят, че готвела много повече от това, което се показва в инстаграм.
Не готви Ананаска, но не и трябва. Имат си заведение, ще им носят. Да не е луда да готви?!

# 632
От Абдовица до Драгалевци хич не е малко разстоянието. Ако трябва да ходя или да чакам някой да ми донесе предпочитам сама да си го направя.

# 633
oh, the irony Grinning : непрекъснато да пишеш за някой, който те е блокирал Grinning

Сватбата свърши, сега какво следва? Наска не пише нищо откъм есенни планове

# 634
Е , защо да готви , мъжа има пари , имат и ресторант ?
Ако иска няма лоши , сигурно прави нещо от време на време все пак . Пък и сигурно не чисти .
Добре си е тя . Има кой да и гледа и детето .

# 635
Може линка да се приема за реклама на механата. Обаче историята е “жива да не бях”. И аз съм на мнение, че Атанаскината намеса ще развали съдружието. Дъщерята на Михаела е управител на механата, как ли се сработва с Атанаска?

# 636
Трудно.Като гледам са големи капризи
Може линка да се приема за реклама на механата. Обаче историята е “жива да не бях”. И аз съм на мнение, че Атанаскината намеса ще развали съдружието. Дъщерята на Михаела е управител на механата, как ли се сработва с Атанаска?

# 637
Емилия каза, че Емели е на морето с баба си и дядо си.

Даниел и Атанаска са в механата без детето. Май и двете деца са на морето.

# 638
Сега да гадаем с кои баба и дядо и децата заедно ли са? Дани си беше в Смолян Мин.седмица

# 639
  • В страната на мечтите.
Атанаска сравнява нейните снимки на ястията с тези на Даниел за кръчмата. На мен лично неговите ми харесват повече и ми изглежда по-апетитно, защото самите ястия  са на фокус и се вижда наистина какво са и какво съдържат като гарнитура. Ако има две менюта, хипотетично, бих си поръчала от това със снимките на Даниел.

# 640
Наистина на Даниел снимките са по-добри!

# 641
Нормално е на Даниел да са по-добри. Така се снимат ястия - на фокус е единствено ястието, а не на фокус да са дъскички, лимончета, метлички и пънчета, както при Наска.

Толкова са стиснати, че вместо да дадат 2000лв, за да може някой професионалист да свърши работата и през това време Наска и Даниел да изкарат 2х2000лв, Наска губи цял ден на себе си и още половин ден на Даниел за нещо, което можеше да бъде свършено за 20минути.

# 642
На Танаска снимките като за соц. медии, фрагментирани, с план и с акценти. Апетитно изглеждат ястията.

На Даниел с посудата: дъска в цял ръст, чиния в цял ръст. Няма нужда от тия подробности. Светлина, тинт в топли цветове, засилване на идеята за свежест с обработка на зеленото - всичко отсъства.
Като цяло и двамата са непрофесионални

Пподуктовата фотография отнема дни. Оттам и цената. Макар че винаги ще има някой с претенция че може да го направи за ден-два.
Извън това предположенията са смехотворни

# 643
то минаха вече 2 дни откакто Наска се мъчи да спести пари и да направи сама снимки на 3 ястия и 2 лимонади Simple Smile

# 644
Да го направят клас Мишлен и няма да се разправят със снимки

Общи условия

Активация на акаунт