Отговори
# 165
Благодаря за превода.  Ебру е много красива и изглежда  много интересно.

Днес  съм в движение, но добре ги усещам нещата с фрага.
Нещо  това от стори.

# 166
„Всеки има своя собствена тайна градина, където погребва своите надежди, своите мечти, своите тайни...“

Думите от слогана на трейлъра ми наподобяват на нещо като смисъла на нашата фраза "скелети в гардероба"

# 167
Днес има водопад от трейлъри- ето го и втория за 1 серия на "Черно сърце". Grinning

https://youtu.be/_jQmoJRV7so

https://x.com/ShowTV/status/1833207734554268107

# 168
Черно сърце Епизод 1 2 Трейлър | Четвъртък, 12 септември/ БГ суб.

https://x.com/i/status/1833267426848628877

# 169
Благодаря за превода, Цвети! Hug

Имаме си вече и афиш.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 14:12 от oncee

# 170
Онче, плаката ни е много хубав и идеен - Тайни и Надежди в едно.

А аз да сложа една Назлъ, която ако можеше с поглед щеше да убива.
Ролята на лъвица майка много й отива на Ебру.

Мурат и той е голям прекрасник. Страшно съм доволна от този тандем.

# 171
А от мен, Назлъ и Демир

Назлъ Орман

Демир Акчънар

# 172
Страхотен  афиш, много е красив  и различен. 😇😍🥰
Показва два различни свята.

# 173
Публикуван е сюжетът на сериала GizliBahçe/Тайната градина, с участието на Мурат Йълдъръм и Ебру Шахин.

Назлъ е бедна, самотна и млада майка, която живее със сина си Мемо. Когато могъщият и богат чичо на Мемо Демир Акчинар разбира, че починалият му брат има син, той тръгва след Мемо, за да се грижи за него. Веднъж научил професията на Назли, той няма да позволи племенникът му да расте до такава жена. Той започва голяма война, за да получи Мемо. Назли, която се оказва в тази битка, всъщност не е човекът, за когото Демир мисли, тя има по-голяма тайна. Докато Назлъ и Демир се бият заради Мемо, игрите на семейство Акчинар, тайни, пазени с години и сенки от миналото ще направят войната им още по-неразрешима.

# 174
"Назли  всъщност не е човекът, за когото Демир мисли, тя има по-голяма тайна."
Бяхме коментирали тук- най-вероятно ще се окже, че Назлъ не е майката на детето. Може да е на сестра и, на приятелка. Нещо такове ще излезе май.

# 175
Може Назлъ да е взела самоличността на сестра и за да представи детето за свое. И съответно миналото и професията на сестра и стават минало и професия на Назлъ. Аз мисля, че нещо се е случило със сестрата, след като е родила детето. Поне актрисата играеща сестрата се появи само в Кипър, където снимаха миналото.

# 176
Да и аз останах с впечатлението, че Назлъ не е майка на Мемо.
Но и детето не знае, че тя не му е майка, защото й вика "мамо".
Очертва се доста интересна и заплетена история.
Струва ми се, че ще е доста интересен.
А и като се има предвид и актьорите кои са, според мен ще се получат нещата.

# 177

Всички сме единодушни, че Мемо не е син на Назлъ.
А самия сюжет е много тайнствено написан, че наистина човек да се чуди, Назлъ наистина ли е Назлъ или е приела името на сестра си, заедно с нейното минало, за да отгледа Мемо като свой син. То не знаме дали детето е на сестра й или на приятелка... вероятности много. Дано още в началото да разберем чий син е реално Мемо.

Бащата е ясен.

И чичото се знае.

Но коя е майката?

# 178
А в природата не винаги бащата е ясен...
В сериалите ситуацията е още по-сложна. Остава съпругът да каже на съпругата - "Това дете не е от теб"!

# 179
Промо снимки от Тайната градина

Неди, за сега сме извън законите на природата, поне докато не мине първи епизод.

Общи условия

Активация на акаунт