Отговори
# 285
Снимка на част от актьорите на Тайната градина от вчерашното парти на NOW

А ето и интервютата на Мурат, Ебру и Чагдаш

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 13:09 от cvetansk

# 286
Тези изображения съдържат изключително рицарство за чувствителни сърца.
Tam Bir Centilmen вече е само в Netflix.

# 287
Големи Благодарности на Айра!
Момичета, не използвайте линка, а следвайте инструкциите, които са в поста.

Привет!! Blush

филмът го има с руски суб. в сайта Зетфликс, напишете го в Гугъл
https://26sep.zet-flix.online/film/

може да се увеличават суб-те
Скрит текст:

# 288
Приятно гледане, момичета!
Подарък от Netflix за Ебру

# 289
Ebru Şahin стана актриса, докато тя можеше да бъде певица.
Гласът й надминава всички настоящи певици #TamBirCentilmen👏🏻

https://x.com/diziveefilmler/status/1839293528087867526

# 290

Нов сет снимки и видеа от Ебру, от партито на СЕГА

Скрит текст:

# 291
Снимка от сета на "Tam Bir Centilmen"
Чаатай, Ебру и екипът.
 Искам да ви кажа, че #TamBirCentilmen е тренд в  Турция на 1-во място!

# 292
И още една

И тези красоти не мога да подмина

# 293
Привет.
Напоследък  бягам по тъч линията. Не писах и за рождения ден на Акън, но  не съм го забравила. Чакам го с нетърпение на екран.
Вчера партита на нау беше много хубаво, изключително интересни и харизматични  бяха актьорите на Тайната градина. Мисля, че ще има големи изненади относно сюжета, затова не бързам с предположенията.  Дано турците  го харесат.

Ще опитам да започна филма с Чачо с руски  суб., за сега съм на откъси. Грабна ме гласа на Ебру, многопластово талантлива и ужасно красива.

Ще  повторя снимката с моя любим Берто.
Приятели.  💗

# 294
Джентълмен

Не затваряйте очи, дори не мигайте, мигнете ли може да изтървете нещо от тази красота и хармония.

Изгледах филма и много ми хареса. Далеч от романтиката е, по скоро е за жени отегчени, нещастни от живота, жени, чиито мъже ги приемат за даденост, част от мебелировката, жени търсещи внимание и получавайки го срещу заплащане, и мъже, които живеят, за да служат на такива жени, мъже без право на чувства и мечти, мъже наречени жигола. И редките, случайни моменти, в които успяват да срещнат чистота, нежност и искреност... и точно тези моменти са ръката която може да ги изтегли от живота, който дори не знаят, че ненавиждат. Момента, в който си спомнят какво е да мечтаеш, да обичаш... А от другата страна е момента на загубата, само за миг можеш да загубиш всичко, дори живота си. Кадо загуби, но Сайгън успя да се измъкне от този свят на бездушие, любовта му към Нехир бе неговата протегната ръка, въпреки раздялата им, болката от многото загуби в живота си, тази любов успя да го вдигне на крака.
Всичко това го има в Джентълмен, събрано в 1,50 часа, на фона на красивия глас на Ебру и страхотната хармония на Чаатай и Ебру, една много добра комбинация.

Много добър бе детайлът с телефонните позвънявания от Серап в моментите на Сайгън и Нихан. Те много бързо го смъкваха от облака, в който попадаше, всеки път, когато бяха заедно с Нихан, напомняха му за задълженията му, за "работата", която работи...

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 02:42 от cvetansk

# 295
ЧЕРНО СЪРЦЕ еп.4/ фраг 1

- Ти помниш, че съм твоя дъщеря ли?
- След 5 минути тиквата на Пепеляшка ще избухне.
- В името на бъдещето на семейството ми съм принуден да направя това.
- Или кажи на Самет: "Ние сме деца на жена ти!"
- Те искат отмъщение, Сумру! Отмъщение!
- Това момиче няма да е част от нашето семейство!
- Ще те разкъсам на парчета! Дяволицата!
- Добре дошли в Кападокия.
- Аз съм Тахсин Йенишехирли.
- Защо госпожа Сумру трябва да ви взема предвид?
- Целта на тези близнаци е да завладеят крепостта отвътре.
- Няма да отнеме много време, ще ти кажа. Тази крепост ще бъде разрушена.
- Не е толкова просто!
- Империята Сумру Шансалан бавно ще рухне!

Черно сърце Епизод 4 Трейлър 1 | „Империята Sumru Şansalan бавно ще рухне!“

# 296
Джентълмен

Не затваряйте очи, дори не мигайте, мигнете ли може да изтървете нещо от тази красота и хармония.

Изгледах филма и много ми хареса. Далеч от романтиката е, по скоро е за жени отегчени, нещастни от живота, жени, чиито мъже ги приемат за даденост, част от мебелировката, жени търсещи внимание и получавайки го срещу заплащане, и мъже, които живеят, за да служат на такива жени, мъже без право на чувства и мечти, мъже наречени жигола. И редките, случайни моменти, в които успяват да срещнат чистота, нежност и искреност... и точно тези моменти са ръката която може да ги изтегли от живота, който дори не знаят, че ненавиждат. Момента, в който си спомнят какво е да мечтаеш, да обичаш... А от другата страна е момента на загубата, само за миг можеш да загубиш всичко, дори живота си. Кадо загуби, но Сайгън успя да се измъкне от този свят на бездушие, любовта му към Нехир бе неговата протегната ръка, въпреки раздялата им, болката от многото загуби в живота си, тази любов успя да го вдигне на крака.
Всичко това го има в Джентълмен, събрано в 1,50 часа, на фона на красивия глас на Ебру и страхотната хармония на Чаатай и Ебру, една много добра комбинация.

Много добър бе детайлът с телефонните позвънявания от Серап в моментите на Сайгън и Нихан. Те много бързо го смъкваха от облака, в който попадаше, всеки път, когато бяха заедно с Нихан, напомняха му за задълженията му, за "работата", която работи...
Hands Clap Hands Clap Hands Clap
Много хубаво казано!
"Tam Bir Centilmen " за мен показа на публиката пътуването на Сайгън, подчертавайки  емоционалните борби ,които той води с  това да обичаш някого, докато си се вписал в начина на живот на жиголо. И дълбоката самота, която може да съпътства такъв живот.

# 297
Рейтинга на "Черно сърце"
Въпреки, че се върна "Безгранична любов",
"Черно сърце" си остана първи сред сериалите

# 298
От Джентълмен

Скрит текст:
НЕ СТАВА ДО ПАРИ. СТАВА ДА СИ ИСТИНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕН. НО АКО НЕ ЗАРЕЖДАМ, НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОБРЪКАТ И СЪРЦАТА ЩЕ БЪДАТ РАЗБИТИ. ЗАЩОТО НЯМА ДРУГ НАЧИН. МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ВСИЧКО ЗА НЯКОГО И ДА ОСТАНЕШ НИЩО В ОЧИТЕ МУ.
превода е автоматичен от снимката

# 299
Черно сърце
От рускините

⚡ “Черно сърце / Siyah Kalp” - Епизод 3

Нух спасява майка си и бабата на Мелек от огъня, след това всички са отведени в болницата и Самет благодари, че е спасил живота на жена му и тъща му, идваДжихан гледа Мелек като ранено зайче и мълчи. Сумру изпитва сложни чувства, тя прегръща децата в знак на благодарност, че са я спасили и дори идва да ги гледа как спят, а когато Есат казва, че Мелек е красавица, тя се разкрещява на сина си и му нарежда да забрави за момичето. Севилай също дойде да посети Нух под прикритието на „внезапна“ среща, двамата погледнаха черния дроб един на друг, но това беше всичко. Мелек видя погледите и прозря ситуацията.

Близнаците са решени, майка им си уговаря среща с тях, иска да им даде пари, но децата са шокирани и започват да й ги представят. Най-много ме учудва, че татко в тяхната вселена е един бедняк, пострадал от себе си и лежал в затвора, а мама е злодейка и е виновна за всичко! Татко нямаше нужда да мисли за децата, той можеше да пее Владимир Централ, но мама не можеше да направи това. Фактът, че една бедна баба е отгледала два лоса, дала им е образование, а те не са могли да се грижат правилно за нея, също е досадно; или да отидеш в затвора на татко? Накратко, дадоха на майката една седмица, ако не каже на семейството за децата си, те сами ще дойдат и ще кажат.

Джихан среща Мелек по пътя и предлага превоз, за ​​да се възхищава на момичето по-дълго, той я води през Сочи. След това той те кани на вечеря и иска да продължи да изглежда като нещастно зайче, но тук Мелек проявява похвална почтеност и веднага слага всички Е-та - имаш годеница, няма какво да говорим! Но по време на работа Джихан има с кого да говори – с нечестиви служители Есат, дори подтикван от баба си, става асистент, баща му го моли за него и Джихан има ново главоболие.

Ами булката и младоженеца? Наистина ли не искат да развалят годежа? наистина ли Джихан се опитва да каже на татко нещо за нечестността, но татко има дългове за милиони долари и трябва да побързаме, ако бащата на Севилай напусне преди сватбата, те са в беда. Севилай също мърмори нещо на Сумру, но това е всичко. Но тя продължава да носи гривната на Нуха, когато я видя, той погледна момичето толкова много, мислех, че ще я грабне и ще избяга, но не.

Близнаците най-накрая проникнаха в семейството, Нуха Самет го взе като шофьор на жена си, горката жена почти получи инфаркт, но нямаше къде да отиде, сега близнаците живеят в имение и контролират майка си. Освен това Нух продължава да общува с Тахсин, няма да повярвате, но човекът наистина е изоставено бебе! Преди много години майка му работеше в имението на нашите богаташи, после забременя и бащата на Самет я изгони на студа, като я нарече мръсница. Тя роди и почина няколко години по-късно, а Тахсин израсна като бедно сираче, няма и помен от татко, мисля, че беше само дядото, накратко, всички сме братя и сестри. Тахсин има своя прекрасна любовна история, защото се влюби в Хикмет. Тя обича да ходи в ресторанта, който той купи, Тахсин седна на нейната маса и започна да се върти. Жената веднага цъфна, издокара се (представете си кобра в рокля, това също е забавно) и отиде на среща. Тахсин раздава рози и е готов да продължи банкета, но след това разбира, че жената е от лошо семейство. Мъж се гърчи в тоалетната и си тръгва без да се сбогува. Хикмет е бесен, но тогава Тахсин изпраща SMS с извинение, че негов приятел внезапно е починал, той трябва да си тръгне и жената се размразява.

По-малката сестра реши да намери нещо за правене и организира вечер с къна, никой не искаше, но момичето беше в истерия и настояваше за празника. И сега имаме най-смутната вечер на къна, Севилай седи и ридае под воала, гледа Нух, той се оглежда и стои на прага като магаре. Джихан и неговите сто хиляди начина да гледат на Мелек като на мизерна бавачка, тя също е на работа, маже младите с къна и изглежда най-спокойна от всички. Но Сумру е на нокти, защото точно вечерта срокът изтича, майка й вижда нервността й и води дъщеря си на разговор, тя не издържа и признава, че близнаците са нейни деца.

От една страна, действието изглежда се движи, но от друга, има много малко взаимодействие между главните герои, с тази скорост HikTah ще стане любимата ми двойка, там е страстта и преодоляването, а младите хора имат само овце очи. Време е сценаристите да смекчат темата за дълговете на мама и да развият двойки. Оставете Nukh да открадне булката, докато младоженецът избяга през задната врата, и там ще се срещнат.

Общи условия

Активация на акаунт