ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 441
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро,  Момичета,
Остават 8 мин....
Един прекрасен ден  с Джентълмен...

# 346
Тези изображения съдържат изключително рицарство за чувствителни сърца.
Tam Bir Centilmen вече е само в Netflix.

# 347
# 348
Пълен джентълмен | Вече наличен | Netflix

# 349
Наличен, Джаки, ама само 39 сек.

# 350
Наличен, Джаки, ама само 39 сек.
Другите май ще са утре. Така прочетох при рускините.
Не знам дали е вярно.

# 351
Момичета, гледах го!
На мен ми хареса! Няма да издавам, докато не го гледате.
Само ще ви кажа, че с тези фрази, които ни пускаха,  не са ни издали нищо.
И нищо не е такова,  каквото изглежда.
Моето лично мнение е, че Чаатай изигра поредния "счупен човек" и то много добре.
Със сигурност довечера ще го гледам още веднъж,  може би дори ще си пусна руските субтитри, въпреки че мисля, че съм разбрала всичко.
Ще чакам с нетърпение да го гледате и вие и да го обсъдим.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 13:18 от NeZ_9

# 352
Нези, направо ти завидях!
Ние дали ще имаме шанса, днес да го видим или ще го гледаме чак утре.
Ама, когато-тогава!
Нези, а ти да си запомниш мислите и разсъжденията!

# 353
Жаки,  бързо ще се появи, сигурна съм. Wink
От Инстаграм стори на Ебру

Само ще кажа,че за първи път гледам Ебру и я харесах.
Двамата с Чаатай бяха много сладки.
И още нещо...Kissing Heart

# 354
Привет!! Blush

филмът го има с руски суб. в сайта Зетфликс, напишете го в Гугъл
https://26sep.zet-flix.online/film/

може да се увеличават суб-те
Скрит текст:

# 355
Привет!! Blush

филмът го има с руски суб. в сайта Зетфликс, напишете го в Гугъл
https://26sep.zet-flix.online/film/

може да се увеличават суб-те
Скрит текст:
Айре, жива и здрава да си!
Сега вече всички ще могат да го гледат.
Много ти благодаря!!! Heart

# 356
Айре, благодаря! Hug
Страхотна си! Kissing Heart

Описание на "Джентълмен"

Историята на филма ще потопи зрителите в живота на млад мъж, който обича да си играе с чувствата на момичетата, които се влюбват в него заради привлекателния му външен вид. Мъжът активно използва това и всичко това му носи истинско удоволствие. Той се чувства като ловец, който има силата да хване всяка плячка, към която се прицели. Но в един момент неговият ловен късмет ще свърши. В края на краищата дори сърцати като него може някой ден да срещнат някой, на когото сърцето им не може да откаже. Някой толкова красив, че вече ще бъде невъзможно да мислим за някой друг. И сега най-великият ловец става жертва на играта, която самият той играе от много години.

От момента, в който главният герой осъзнае чувствата си, той ще трябва напълно да промени живота си. В крайна сметка любовта му ще го принуди да тръгне в напълно нова за него посока. Една красива дама ще въвлече мъжа в свят, който той никога не е планирал да открие. В света на любовта, която те завладява от главата до петите и те кара да правиш най-невероятните неща в името на някого, който заема специално място в сърцето ти. Главните герои ще бъдат в невероятно силни чувства, които дори могат да унищожат онези, които не са били готови за тях. Трудно изпитание за главния герой ще бъде да се справи с факта, че сега не целият свят се върти около него, но целият му свят е започнал да се върти около някого. Може би за него това може да се сравни дори с истински кошмар, за който той никога не би могъл да подозира.

Филмът е заснет за платформата Netflix в комедиен и романтичен жанр. Зрителите ще се потопят заедно с героите във водовъртеж от невероятни чувства, разкривайки историята за това как и най-запаленият любител на играта с чувствата на другите може един ден да се влюби. Как ще го удари това осъзнаване? Какво ще прави с новите си чувства? Ще устои ли на тези нови обстоятелства? Зрителят ще може да получи отговор на всички тези въпроси, докато гледа историята.

# 357
Вижте какво са изпратили от Netflix на Ебру!

Хайде, няма ли и Чачо да сподели нещо!!!

# 358
От сторито на Ебру.
Получили са поздравления и шампанско по случай премиерата на Джентълмен от Netflix

# 359
Цвети, забелязвам, че от вчера с теб сме в пълен синхрон!  Kissing Heart
Италианката се е снимала с Ебру.
Вероятно снощи на партито на NOW.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 15:21 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт