Отговори
# 615
Интервюто на Ебру, преведено от Нези.

Добър вечер!
Червеното ви стои много добре!
Дълго ли се подготвяхте?

Около два-три часа.

Е, какво може да се направи за два-три часа?

Нормално косата ми е къдрава, както знаете.

Искате ли да ни кажете нещо?
Доколкото знаем, за първи път ви  се случва  нещо подобно. Да падне ранен финал.

Е, да, това винаги може да се случи.
Нещата вече са известни в сектора, има много новини.
Чувствахме, че вършим добра работа имахме  спокойствие в това, което правим.
Можем да кажем, че от наша собствена гледна точка знаем каква печалба получаваме от собствените си данъци, така че нещата са извън нашия контрол.
Разбира се, нищо не можем да направим, това е само сезонът на нашия екип.

Малко жалко, че екипът ни трябваше да отиде на друга работа по средата на сезона. Но, здраве да е.

Вие сте тук, вашият съпруг, както знаем е в Гърция.
Кога ще отидете в Гърция?

Всъщност седмицата сега приключи. Минаха едва 10 дни.
Опитвам се да свърша неща, които не можех да направя поради липса на време.

Носят се слухове, по-точно за връзката ви. За някакви проблеми, дори за решение за развод.

Никога не съм виждала такова нещо в социалните мрежи.

А какво ще кажете, интересува ли ви какво се пише в социалните медии и защо се пише?

Мисля, че е възможно,  намираме се в свят на взаимодействие, сега всеки е такъв, пише каквото му хрумне.
Понякога е лично, понякога е за общи ситуации
А ние, читателите, сме изненадани и се смеем.
Никакви проблеми няма, всичко е много хубаво, слава Богу, нищо такова няма. А и нищо такова не съм видяла.

Да, и аз го видях вчера, госпожо, затова исках да попитам.

После говорят за нейна приятелка Синем Кобал и децата и и след това репортера отново задава въпроса мисли ли за нейни деца.
Ебру казва,че това е много личен въпрос.
И не иска да звучи така,сякаш казва нещо конкретно, но, когато се случи така или иначе ще научат.

"Дори и да не мислим нищо в момента, наистина ще ви уведомим" Grinning

Добре,тогава, много ви благодаря!

И аз!

Приятно изкарване!

# 616
Ето и интервюто от партито за рождения ден на близките си приятели Абдуллах Булат и Исмаил Хаджиоглу.
Състояло се ден преди наградите на GQ Türkiye Men of The Year 2024

Актрисата отговори на няколко въпроса на журналисти:

„Ние, разбира се, бяхме разстроени, че не можахме да разкажем напълно историята, но съм сигурна, че нашият проект беше с високо качество и интересен. включеноТелевизионният сектор в момента преживява трудни времена. За съжаление много сериали този сезон се сблъскаха с ранен край. Мога само да кажа, че имаме добри и качествени проекти в бъдеще"

"Не мога да коментирам глобите от RTÜK, тъй като не знам подробности, но има несправедливи наказания във връзка с някои проблеми в нашия сектор"

„За мен е важно, когато избирам проект, да вярвам в историята“

# 617
Прекрасна Ебрушка!

# 618
Ебру - подготовка за вечерта на наградите на GQ

Скрит текст:

# 619
Филмът с Мурат Йълдъръм

Мистериозните фигури на шампионския шах е в кината на 10 януари! (ТРЕЙЛЪР 1)

# 620
Красавица по улиците на Барселона..

# 621
Черно сърце:

Здравейте и от мен! На път съм да се откажа да гледам сериала, въпреки че от начало много ми хареса, но....

Имам смътното усещане, че и този сериал пада в жертва на борбата за рейтинг. Отклоненията и психопатиите в главните герои взеха да ми убиват хубавото усещане от първоначално създадената любовна история.  

Не съм запозната с творчеството на Бурак Съяшар ( мисля, че е единият сценарист), не знам дали обича да завършва логично историите си и дали харесва масовите самоубийства и издевателствата върху психиката на зрителите, но ако в един сериал има повече серии с крясъци и насилие между главните герои, отколкото с любовни и мирни сцени...не виждам защо да си го причинявам. Животът и без това си е пълен батак и агресията ме залива даже от момента, в който изляза от вкъщи и тръгна за работа, до момента, в който реша да изключа новините, зарината от поредната доза извращения в реалния живот.

Иначе казано - не очаквах Джихан да превърти до там, че да насилва Севиляй, да забравя кой е и да пребива хора. Не очаквах да разкъсва Мелек с думи всеки път, в който се видят. А да не говорим за връзванията и побоищата. Не очаквах и Мелек да го застреля три пъти и да скача поне два пъти бременна от някой мост или хълм. Не знам дали ще мога да издържа на този тормоз, за да разбера как ще се развие историята накрая.

Ако имате теории за това какво ще стане в крайна сметка  - с радост ще ги прочета. В коментарите на сериала все повече присъства мнението, че с любовите Мелек - Джихан и Севиляй- Нух е свършено и сюжета почва да се развива в нови посоки. Аз лично не мога да разбера какъв беше смисълът на изгледаното до тук, но някак започвам да смятам, че идеята е била да се поднесе на зрителя неочакван шок и ужас, а не да се направи стойностен, логичен и приятен за гледане филм.

Както и да е...засега следя историята, но си признавам, че след епизода от този четвъртък сериозно се запитах дали психиката ми заслужава това "удоволствие".

# 622
Келебеците тази година

Наградата за най-добрият комедиен сериал на годината, получи PRENS!
В него Ебру играе ролята на Ксилия,
Чагдаш/Азис Джем от Тайната градина е в ролята на Тенио
Керем Йоздоган/Атеш от Тайната градина е сценарист и играе ролята на Сангу.

Най-добър актьор в комедиен сериал на годината, GİRAY ALTINOK!

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 21:55 от cvetansk

# 623
Черно сърце

Едно от нещата, което ми бе харесало в сериала е това, че се случват много неочаквани неща. И сега е така- изобщо не мога да предположа как ще развият събитията.
Хубаво е, че всички карти паднаха.
Лошото е, че много напрегнаха нещата. Не знам докога ще могат да показват Джихан в този вид. Полудял, агресивен, готов да упражнява насилие.
Всички очакват какво ще стане на процеса срещу Мелек. И аз нямам идея. Бих искала да си мисля, че Джихан ще каже, че не знае кой е стрелял. Така подхожда на истински мъж, обичащ при това. Но съдейки по това, в което го превърнаха, може и да вкара Мелек в затвора.
Иначе не е за първи път в турските дизита в двойка единия да стреля по другия. За мен най-драматично беше при Хилял и Леон в "Ти си моята родина". Е, там разделението между тях бяха много сериозно- война, те от двата края на барикадата, той-гръцки офицер, тя-турска патриотка. И след като го простреля, в болницата, току що дошъл в съзнание, той каза, че не е видял кой е стрелял. Само от любов.
Много ми се иска и Джихан да направи нещо такова от любов. Но не знам дали ще ни зарадват с това.

# 624
Днес в деня на тангото
ви поздравявам с Ебру и Биркан/Харика и Кемал от "Сто години чудо" и тяхното танго

# 625
Ново от Бусе

# 626

Ебру Шахин и Джем Карджъ от премиерата на филма Her Şeyin Başı Merkür/Меркурий е главата на всичко,
с участието на Алп Навруз и Синем Кобал

И интервюто на Ебру от премиерата

# 627
А нещо за нови проекти чува ли се, момичета? Или сега точно да не чакам новини. Blush

С колежките. Blush

# 628
Онче, за сега нищо ново не се чува. Като вляза в туитър на хората там все още им е мъчно за Тайната градина. Аз освен, че в момента нямам много свободно време съм го ударила на "бойкот" и не гледам никакъв турски сериал. Иначе за инфо съм наострила и двете уши, но уви няма. Ебрушка поне ходи на някое и друго събитие, че я виждаме от време на време, но при Мурат е голямо мълчание. Биркан след Чудото снима само за платформи. Едип Тепели за него знам, че ще снима в сериал на ATV "Kardelenler"/"Кокичета", пишеше че снимките ще започнат на 10 декември, но не съм проследила дали са започнали. Ето инфото за сериала:

Актьорският състав на новия сериал "Kardelenler"/"Кокичета", заснет за ATV от Nazlı Heptürk , продуцент на сериала "Bir Gece Masalı", оставил своя отпечатък във вторник вечер, е завършен. Шокиращата история за събирането на едно разбито семейство ще бъде пренесена на екрана в поредицата, подписана от NGM , режисирана от Серкан Бири и написана от Гюл Абус Семерджи . Айда Аксел, ценната актриса на незабравими проекти, беше избрана за ролята на Хикран, водещият герой на сериала . Много силни актьори се присъединиха към актьорския състав на сериала, в който успешният актьор Баръш Фалай ще играе героя на „Koray“, Uğur Uzunel като „Çınar“, Haktan Zavlak като „Yankı“, Нур Язир като „Gülcan“ и Zeynep Atılgan като "Айсел".
Serhat Kılıç ще участва в ролята на Raci, Ahu Yağtu като Menekşe, Edip Tepeli като Kahraman и Ece Yaşar като Fatoş в сериала, който е планиран да бъде излъчен през януари . Беше извършена старателна работа и за талантливия млад актьорски състав на сериала.
В сериала, в който Джан Аслантуг , синът на Мехмет Аслантуг и Арзум Онан , ще се появи пред публиката с ролята на "Cankat" , Мехмет Фатих Обуз като "Ферит", Черен Айрук като "Пелинсу", Бусе Алпакар като "Парла" , Байрам Базаров като „Лео“, Елиф Лал Улутин като „Шейда“, Даниел Балабан „Салих“, Чагил Айдънлер „Гизем“, Огулкан Чифчиоглу. Той ще изобрази "Озан".

# 629

Общи условия

Активация на акаунт