Отговори
# 75
Цвети, наистина вървят добре, до довечера ще надхвърлят и двуцифрено число!

# 76
Привет.
Много ми харесва визията на Ебру. Както винаги цъфти със зареждаща усмивка. 
Този сезон съм хвърлила око на доста сериали, дано да имам време.🤣🥰

За жалост Акън няма да има проект   този сезон. Дано  да намери  облекчение и се завърне ударно

# 77
Нина, аз за този сезон съм набелязала Намери ме (още не съм свикнала с новото заглавие) и Черно сърце. Помежду другото ще погледна Лейля, Гений и може би Холдинг. Друга година избирам само по един, а тази... направо ужас, а забравих, че и между другото ще изгледам Джентълмена.

Ебру и Мурат много, ама много ми харесват с тези визии.
А усмивките им са прекрасни.

Пурпурни къдрици в косата, цветен лак, много аксесоари, пръстени, колиета.
Назлъ изглежда свободна душа, пълна с цветове, малко хипи.

Каква противоположност ще е на Демир, архитект и управител на семейния бизнес.

# 78
Аз ще продължа да хвърлям поглед на всичко от миналата година-  Див, Пъпките, Рибарче, а сега и Шербета,защото то любопитство се загледах с какво са по-добри в сц и ми стана интересно. 😅🤣
 След това съм хвърлила око на Лейля, защото харесвам Дж. Бейсал,  Холдинг заради Топчу, Намери ме, Гений, Приказката с Бурак, може би и черницата. Общо взето ще видя кое ще ми харесва най-мното и няма да ме натоварва. Сигурно  ще оставя доста от заглавията, защото няма да имам време.

Ебру е с много красиви визии в Джентълмена  и тук, а в същото време изглежда много различна в двете роли, стил  и излъчване Simple Smile

# 79
От новите ще започна "Намери ме", "Черно сърце" и сериала с Бергюзар Корел- "Майка ми, Анкара". И Черницата ми звучи интересно, както и един Калпазан, но не мисля, че ще успея. Като се има предвид, че и някои миналогодишни следя.
Но нищо- нали няма летни сериали, някои ги пишем летни и тъкмо ще има какво да гледаме идното лято. Grinning

# 80
И аз си помислих същото   за летните сериали,Oncee. Надявам се сред новите да си намеря нещо зареждащо. Истината е , че ми се гледа нещо комедиино и по-леко, а си избирам тежки драми с много интриги и т.н. Съгласна съм да започна нещо подобно ако има сред новите заглавия.

# 81
Нина, ами те тази година май само тежки драми ни предлагат, поне по резюметата така изглеждат. Калпазан го бях забравила, но на него само заглавието му звучи като на по-лек сериал, но по сюжет ми се струва, че ще е тежка драма. От миналогодишните изгледах Бахар и Мирис на сандък, тази година не знам дали ще ги гледам или може само да ги проследя, отгоре, отгоре, действията им.
Онче, тази година наистина и единствения летен сериал, съвсем не ми се струва летен. Иначе бих гледала нещо от типа на Балканска приспивна и Няма да те дам... Надеждата ми е след нова година да пуснат трети сезон на Принца, макар че там кога и как ще снимат, хич и не мога да си представя, тъй като две от актрисите са бременни. Трети сезон трябва да е посветен на женското господство, а те играят две от кралиците.

Ето ги и сериалите за тази година, нови и стари.

# 82
Момичета, вижте на какво клипче попаднах!

# 83
Радвам им се на феновете, такива хубави колажи и компилации правят.

Героините на Ебру и средствата им за придвижване от последните й четири ТВ сериала.

Усмивките й от снимките на Намери ме

# 84
Пуснаха плаката на "Черно сърце"

Любовта потушава огъня на отмъщението е тук
Очаквайте скоро в Show TV.

# 85
Цвети, права си- хич не  летен единственият сериал, който върви това лято. Той не беше и анонсиран като такъв. Моят проблем е, че ми стана скучен, ама го поглеждам от няма и какво. Grinning Но нищо, идва голяма вълна от нови проекти, така че- ще избираме от тях. И без това имам още малко отпуск, есента си дойде ей така, докато се усетя. Relaxed

Една непубликувана снимка излезе на Бурак. Чаровник ни е колегата. Kissing Face

# 86
Онче, неустоим си ни е Бурак и талантлив. И неговото  "Черно сърце " си чакам с  нетърпение. Аз  "Лъжа"  дори не съм го поглеждала. Това лято  изгледах "Черно бяла  любов" и един колумбийски - "Кралицата на ритъма", и от двата останах много  доволна.

От феновете на Мурат, едно прекрасно творение...

# 87
KAST MAGAZİN / ИМЕ НА СЕРИАЛА С МУРАТ ЙЪЛДЪРИМ И ЕБРУ ШАХИН; НАМЕРИ МЕ!

# 88
Снимките на рекламната кампания за новия сезон на "Hatemoğlu",
където Емре Бей е лице на рекламата, се провеждат днес.

Емре Бей тази година продължава да играе в Осман.
Онче, продължават ли да поддържат връзка той и Еджем (нашата Гюнсели от Легендата), доколкото знам и тя продължава в Осман както и Фарук (Кузу бег от Легендата)

# 89
Цвети, не знам. Дано продължават, големи са сладури.😍

Общи условия

Активация на акаунт