Отговори
# 270
Ебрушка тази вечер е на мача на Джеди, срещу Галатасарай в Турция

Актрисата Ебру Шахин зае мястото си на трибуните,
за да гледа съпруга си Джеди Осман в мача Галатасарай - Панатинайкос

Слагам и най-милата гледка от фрага на Тайната градина.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 20:45 от cvetansk

# 271
Добро утро!
Да си пожелаем  щастливи есенни дни, здраве и късмет!
Голяма е бомбата във втория фрагмент на градината, неочаквано, много изненадващо, че чак и шокиращо.
От гледна точка на облика който бях си представила за гг в първия и изведнъж, шах  и мат Smile
На мен лично ми стана още по-любопитно и интригуващо, дано и турския зрител го приеме добре, май са доста по-консервативни от нас.

# 272
От рекламата на NOW

# 273
Добро утро!
Да си пожелаем  щастливи есенни дни, здраве и късмет!
Голяма е бомбата във втория фрагмент на градината, неочаквано, много изненадващо, че чак и шокиращо.
От гледна точка на облика който бях си представила за гг в първия и изведнъж, шах  и мат Smile
На мен лично ми стана още по-любопитно и интригуващо, дано и турския зрител го приеме добре, май са доста по-консервативни от нас.

Нинка, фрага е трепач, би накарал всеки да види серията от любопитство. Много се изненадах обаче, че турците съвсем спокойно приеха това с "ескорта". Четох коментари в туитър, ИГ и YouTube, нямаше нито един осъждащ коментар. А мисля, че това няма да се окаже така както ни го представиха във фрага. От този вид са всички коментари. Може би турците този път ще ни изненадат с гледната си точка за морал.

Цитат
Телевизионен вестник
@tvgazetesi
Новият трейлър на сериала Secret Garden отправи послание към безпомощността на Назлъ, изиграна от Ебру Шахин!

И да си кажа, бях много впечатлена от последната сцена на фрага (срещата на Демир и Назлъ), по-точно, че тя не бе озвучена с музика, а само с токчетата  на  Назлъ, страхотна идея.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 10:55 от cvetansk

# 274
Напомняне от "Един истински Джентълмен"

Утре е денят, в който ще се запознаем с Нехир  и Сайгън.

# 275
Тайната градина

Започваме скоро!
Ние идваме, за да сбъднем вашите мечти!
Останете на линия.

# 276
Черно сърце

Озет на епизод 3 на "Черно сърце"

Когато в къщата на лозето започва пожар, Сумру и Мелек се оказват в пламъци. Нух се гмурка в огъня.
Този огън поставя Нух пред дилема между огъня на отмъщението и неговото състрадание в себе си.
Изправени пред опасността да се загубят, Мелек и Нух преживяват голям страх.
Джихан, който не може да стои далеч от Мелек, е в задънена улица.
Въпреки че иска да послуша сърцето си, той не може да избяга от задълженията,
на които баща му го е осъдил.
Решението да се омъжи за Джихан става още по-трудно за Севилай, която е наясно с чувствата си към Нух.
Въпреки че Севилай се опитва да се примири със съдбата си, тя ще стане жертва на нагласени игри срещу нея.
Сега Сумру осъзнава, че не може да държи близнаците далеч от живота и семейството си.
Нервите на Сумру са изтощени и тя се изправя пред страха, че животът й ще се преобърне с главата надолу.

# 277
Черно сърце

Снимки към новия 3-ти епизод.

# 278

Просто бъди с мен.
Ще се грижа за теб.

Има толкова много неща, които мразиш в мен.

Нека вземе къщата и колата си.

Защо е толкова трудно да се обвържеш с жена?

Е, случи се и се влюбих.

Мисля, че трябва да се грижиш за себе си.

Може би аз не съм първият за теб,
но ти си първата за мен.

Събери се!
Бъди отново този Сайгън, на който имам доверие.

# 279
Джентълмен

Сега е момента да си припомним и сюжета на "Джентълмен"

Сюжетът на филма: Ебру ще играе певица на име Нехир в проекта, а Чаатай ще играе жиголо на име Сайгън , който обслужва богати жени в клуб “Джентълмен”. Сайгън има приятел на име Кадо, който също е жиголо. Нехир и Сайгюн ще се срещнат на партито за рождения ден на приятелката на Нехир Фуля. Влюбването на Сайгън променя целия му живот и той губи равновесие![/i]

# 280
Нов сет от снимки на Ебру от Гърция

Скрит текст:

# 281
Партито на NOW започна

Чагдаш Онур, който ще изиграе ролята на Азис Джем, приятеля на Демир.

Превода на интервюто на Чагдаш:
Партита в чест на новия сезон от канала NOW. Той отговори на няколко въпроса за сериала и актьорите.
1. „С кои актьори ви е удобно да работите?
„Тази година работя с Мурат и Ебру. Това е вторият път, когато снимам с Ебру.”
2. Разкажете ни малко за Ebru Sahin.Какъв партньор е тя?
 „Тя е прекрасна! Много нежна, скромна и мила. Няма да преувеличавам, тя може да играе всичко. В един момент дори ще играе звяр. Щастлив съм да работя с нея."
3. Какъв е Мурат Йълдъръм?
„Той е много трудолюбив и талантлив човек. Най-талантливият човек у нас. Ебру е същото. Радвам се, че мога да работя с тях. Срещнах Мурат само на снимачната площадка. Той е учтив и мил. Вярвам, че сезонът ще бъде добър. Заснехме 4 епизода и нямаме търпение да започне излъчването.”
4. На кой ден ще излезе сериала според вас?
„Може би във вторник, но не мога да ви кажа със сигурност. Сега има много сериали, но когато дойдем ние, всичко ще се промени.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 00:55 от cvetansk

# 282
И Мурат и Имане на партито на NOW

Много красиви и стилни!

Кратко интервю с Мурат Йълдъръм:

- „Не знам кога ще излезе нашият сериал, но до няколко дни всичко ще стане известно“

- „Снимащият екип и продуцентите свършиха много добра работа.Виждам добри коментари след фрагментите. Вълнувам се и се радвам да работя. Започнах проекта с надежда, харесвам сценария и актьорите. Преди това работих с нашия режисьор Rejae в сериала Aziz и се разбираме добре. От моя гледна точка свършихме добра работа. Надявам се публиката да мисли като мен”

- „Когато пътувах, мислех какво да ви кажа за сериала и героите, но реших, че няма да ви кажа нищо (смее се). Зависи от коя страна го разказваш, тъй като всичко се променя, особено в първия епизод. Но ще кажа, че ще има драма и любов.”

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 22:03 от jackie.

# 283
И Ебру от партито на NOW

Кратко интервю с Ебру Шахин:

„Мурат и аз успяхме да уловим добра енергия. Харесва ми да работя с него. Снимките вървят много добре."

„Ще ви разкажа малко за сериала, но ще се опитам да не давам спойлери.Ще видите една история, в която Назли, въпреки всички трудности, които е срещнала, не губи своите надежди, мечти и истина.“

- „Да, купихме нова къща в чужбина, но все пак ще останем тук“

- „Всъщност не си почивах много, въпреки че не можете да разберете от снимките. Имаше някои неща за правене и проекти.”

# 284
Езги Ейюбоглу, която играе ролята на Дефне,
е готова за парти в чест на новия сезон от канала NOW.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 22:46 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт