Зов за помощ за живота на Светлозар! SMS на номер 1365 за vivatel и globul

• 17 308
  • 213
  •   1
Отговори
# 120
Риска да оцелле беz трансплантацията е по голям.Но няма да го кажат на родителите,zаЩото експериментите с това продьлжават и всеки новодоШьл пациент е и добре доШьл zа статистиката.
По добре да се zнае отколкото да бьдат Шокирани родителите след това.

Ето тук вече се изказа съвсем неподготвен. Светльо има много по-малък шанс да оцелее без трансплантация.
Ако въобще има някакъв, защото до момента, след 7 химиотерапии, 6 от които високорискови, филаделфийската хромозома не се е повлияла чувствително.
Но няма да се впускам в подробности. Ако имаш желание, информацията е в изобилие в интернет.

Лекарите НЕ са безскрупулни експериментатори! Тази теория за д-р Менгеле от 21-ви век е доста... примитивна. И крайно обидна за медицината, която се бори за човешки животи!

Всички рискове са обяснени на родителите. Шансовете за оцеляване с и без трансплантация също. При него трансплантацията е жизнена необходимост, а не докторска прищявка!
Да се доверим на онкохематолозите, след като нямаме по-добро предложение, а?

Още нещо. Мама Вили чете тук! Тя е безкрайно борбен човек. Мъничка, дребничка жена, а носи сила на гигант. Толкова месеци вече е в постоянна борба за живота на детето си и не дава признаци на умора... Прекланям се пред нея!
Нека й бъдем опора, колкото ни е възможно, а не да се опитваме да рушим надеждата и волята й да даде втори път живот на сина си. Моля!

# 121
Цитат
Да се доверим на онкохематолозите, след като нямаме по-добро предложение, а?

Това иzречение отговаря на всички вьпроси.След като нямате по добри предложения не оzначава,че няма такива.
Теории на Менгеле,ала бала...не отклонявайте в стил "световни конспирации" моля...Аz сьм човек реалист.И ежедневно се сбльсквам с теzи неЩа отблиzо.
За какво сьм подготвен,сьвсем нямате представа.

На Мама Вили пожелавам повече мьдрост  bouquet

# 122
Ами, щом ти имаш по-добро предложение, логично е да го споделиш. Не би трябвало да е строго пазена тайна, нали така?  Rolling Eyes

# 123
С риск най - накрая да ме баннат, на Кристиян ще му кажа едно - или дай алтернатива, защото темате е Зов за помощ, а не е - за или против трансплантацията на Светльо, или се моли на Бога всеки ден, и то силно и истински, такова нещо никога да не ти идва до главата Naughty

# 124
Дал сьм инфо,ама го игнорирахте...А и след такива zаяждания дали си струва? Ако майката иска,на лични Ще й пратя.
Оплюхте ме,сега да дам алтернативи...
За вас толкова.

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 16:44 от Christian

# 125
Кристиан, ти имаш ум и си мъдър, може би, а мама Вили има сърце!!!!! И болка!! И вяра и надежда!
За теб-толкова!!

# 126
Цитат
Кристиан, ти имаш ум и си мъдър, може би, а мама Вили има сърце!!!!! И болка!! И вяра и надежда!
Ако се комбинират може и да има добьр реzултат.
За мен толкова...zаЩо ме повтаряте,нямате свои думи?

Искрено се надявам детето да се оправи вьпреки костната трансплантация.  bouquet

# 127
Аз бих помолила така наречения Кристиян (нищо християнско няма в поведението ти тук), ако има желание за даване на идей, насоки или пък просто, за да продължи със словоизлияния и надприказване да премине на лични - към всеки според случая. Пък няма лошо и някой модератор да мине с метлата - на доста думи мястото им не е тук.

Аз вярвам в силата на молитвата и добрата мисъл и изцяло се насочвам натам  Peace

# 128
В писмото от клиниката се каzва ясно...
"Ако намерите необходимите средства 200 000 евро,с удоволствие Ще се zаемем с лечението на Светоzар".
иzключително "христианско и хуманно"..всичко става с много пари...

Вече каzах,че ако иска майката може да ми пиШе на лични.
По  надолу бях дал линкове,никой не ги и погледна.

Цитат
Аз вярвам в силата на молитвата и добрата мисъл и изцяло се насочвам натам 
Раzбира се,който с каквото може. Peace
Ако ти трансплантират обаче донор с една само иzменена буква,никаква молитва няма да ти помогне,zа сьжаление.А риск има.

Аz исках да предупредя,че таzи интервенция е иzключително опасна и е на експериментално ниво.Все пак има и други начини.
Никой не иска дори да се zамисли на какво Ще се подложи детето,само ме гоните и плюете.НиЩо лоШо не сьм каzал,напротив.Много ми е мьчно zа детето и zатова сьм се включил в темата,zа да помогна с неЩо.Но вие се опитвате да пречите и да спьвате.Не раzбирам zаЩо.

ПОжелавам на детето да се оправи и се махам от темата. Peace

# 129
Някои има ли информация дали е сменен номерът за смс-и? Връща се съобщение, че в момента няма активна кампания на този кратък номер.

# 130
  • Пловдив
Точно това исках да попитам и аз. Ангажирах повечето си познати да пращаме смс-и, дано се съберат по-бързо парите, а от Мтел връщат отговор: В момента няма активна кампания на този номер.
Аз ще отида на концерта довечера, ами който няма възможност, а има желание да помогне?

# 131
Вече е ок!

# 132
Някои има ли информация дали е сменен номерът за смс-и? Връща се съобщение, че в момента няма активна кампания на този кратък номер.

Не е сменен. Мтел имаха някакъв проблем, но след наше обаждане, бързо оправиха нещата.

Благодаря ви за желанието и помощта.  bouquet

# 133
Събрани ли са средствата за Светльо?
В сайта пише, че на 18. юни заминава, а отдолу с червени букви- "Надяваме се с ваша помощ скоро да бъдат събрани и останалите 19 650 евро." ooooh! Sad

................................................................

.................................................................. Praynig Praynig Praynig

1365

# 134
Събрани ли са средствата за Светльо?
В сайта пише, че на 18. юни заминава, а отдолу с червени букви- "Надяваме се с ваша помощ скоро да бъдат събрани и останалите 19 650 евро." ooooh! Sad

Не са, но поради спешността, във вторник сутринта трябва да е в клиниката, а останалата сума ще се преведе, след събирането й...

................................................................

.................................................................. Praynig Praynig Praynig

1365

Общи условия

Активация на акаунт